Pret redus! AMINO ALLST 2500, 300tab Extinde

AMINO ALLST 2500, 300tab

All Stars All Stars

RXS183

Nou

Amino 2500 fabricat de All Stars contine concentrat proteic din zer si hidrolizat proteic din zer.
-72.6% proteine
-7% carbohidrati
-1% sare
-cu peptide din zer bioactive
-33 portii
-calitate premium
-testat antidoping

Mai multe detalii

Timp ramas:

136,50lei

195,00lei

-30%

Cumpara de 150,00lei si vei avea transport GRATUIT!

Profilul de aminoacizi pentru 9 tablete (16,9 g proteina)
Alanina                       815 mg    Histidina                   436 mg    Prolina                        973 mg
Arginina                      389 mg    Izoleucina                  971 mg    Serina                         844 mg
Acid aspartic                1820 mg    Leucina                    1751 mg    Treonina                      1150 mg
Cisteina                      371 mg    Lisina                     1517 mg    Triptofan                      274 mg
Acid glutamic                3190 mg    Metionina                   360 mg    Tirosina                       376 mg
Glicina                       294 mg    Fenilalanina                521 mg    Valina                         863 mgSinteza proteinelor este un proces complex in care sunt implicate numeroase formatiuni celulare, enzime precum si ”caramizile” din care sunt alcatuite proteinele in sine, aminoacizii. Informatia necesara pentru sinteza unei proteine se gaseste in acidul deoxiribonucleic (DNA) din nucleul celulei. Printr-un proces numit transcriptie, ce are loc in nucleul celulei, informatia din DNA este transcrisa intr-un alt acid nucleic, acidul ribonucleic (RNA) care paraseste nucleul si impreuna cu formatiunile celulare numite ribosomi realizeaza sinteza proteinei, aminoacizii adaugandu-se unul cate unul la catena proteinica in formare. Dupa terminarea sintezei, in unele cazuri, in diverse compartimente ale celulei, au loc si modificari structurale ale proteinei sau se mai pot adauga diverse glucide, lipide sau alti compusi in structura catenei, vitale pentru activitatea biologica a unei proteine date.
Proteinele au numeroase roluri in organism, fiind prezente in toate celulele. Un tip de celula in care ponderea lor este majoritara este celula musculara, responsabila, alaturi de sistemul osos, de miscare. Pentru a facilita mentinerea si cresterea masei musculare, un aport de aminoacizi la momentul oportun prezinta o mare importanta.
Marea majoritate a proteinelor din regnurile vegetal si animal sunt constituite dintr-un numar restrans de aminoacizi (cca. 20). Cu toate ca exista unele asemanari intre proteinele gasite la specii diferite, in organismul uman adult proteinele din alimente sunt mai intai descompuse cu ajutorul sistemului digestiv in aminoacizii constituenti, care sunt utilizati in continuare pentru sinteza proteinelor proprii organismului. Astfel, necesitatea asigurarii tuturor aminoacizilor importanti pentru sinteza proteinelor justifica alegerea anumitor alimente ca surse de proteine, in functie de aminoacizii prezenti sau absenti intr-un aliment dat.
Exista aminoacizi care nu pot fi sintetizati in organismul uman si care, din acest considerent se numesc esentiali. Acest lucru nu inseamna ca aminoacizii care sunt sintetizati si in organism sunt mai putin importanti, ci doar faptul ca primii pot fi procurati dintr-o singura sursa: alimentele.
Zerul, obtinut din lapte la fabricarea branzei, este des intalnit in compozitia produselor destinate cresterii masei musculare deoarece proteinele din zer contin toti aminoacizii esentiali, fiind in acelasi timp usor de digerat.
Suplimentul alimentar Amino 2500 fabricat de All Stars contine concentrat proteic din zer si hidrolizat proteic din zer. La fabricarea concentratului proteic din zer scopul este de a indeparta, prin diverse metode, apa si o parte din glucide si lipide, pentru a obtine un produs bogat in proteine. Hidrolizatul proteic din zer este constituit din proteine din zer supuse unui proces numit hidroliza, care imita procesele ce au loc in sistemul digestiv, adica descompunerea proteinelor in unitati mai mici, mergand pana la aminoacizi. Astfel, proteinele din concentratul proteic din zer sunt digerate si absorbite mai lent in comparatie cu  proteinele din hidrolizatul proteic, asigurand muschilor un flux de aminoacizi la scurt timp dupa administrarea produsului, pana ce proteinele ”intacte” din concentrat sunt digerate.
Amino 2500 se comercializeaza sub forma de tablete, administrarea produsului la momentul oportun fiind foarte facila. Aportul de aminoacizi in combinatie cu un program de antrenamente este esential pentru cei care urmaresc mentinerea si cresterea masei musculare.

Notificat MS / CRSPT Seria AB Nr. 1278 / 01.06.2016


Mod de administrare: ca supliment alimentar, 9 tablete Amino 2500 per zi. In zilele in care va antrenati, consumati 3 tablete cu 30-60 minute inainte de antrenament, 3 tablete imediat dupa antrenament si 3 tablete la culcare. In zilele in care nu va antrenati, consumati 3 tablete dimineata pe stomacul gol, 3 tablete inainte de masa de pranz si 3 tablete la culcare.

Nota 
2019-10-28

Aminoacizi cu profil complet!

Un produs excelent ce a adus un plus de valoare in pregatirea mea. Ma ajuta sa imi completez necesarul proteic zilnic si sa imi refac musculatura mult mai repede dupa fiecare antrenament.

  Nota 
  2018-06-18

  Amino allst 2500

  Fac triatlon pe distanță ironman, deci sport de anduranta. Ma antrenez de doua ori pe zi, in jur de 24-27 de ore pe săptămână. Hrana sănătoasă și somnul sunt imperios necesare în procesul de recuperare. Însă când unele antrenamente depășesc 4-5 h, somnul și hrana nu mai sunt suficiente. Sunt fericită că am găsit împreuna cu xnutrition elementul lipsă pentru refacerea corpului de la o zi la alta: amino allst 2500 mă ajută să mă antrenez zi de zi în condiții optime și la potențial maxim.

   Nota 
   2018-06-15

   Amino 2500

   Aminoacizii sunt esențiali in pregatirea unui sportiv ,eu ii folosesc înainte și după antrenament și chiar seara înainte de culcare ,pentru menținerea și creșterea masei musculare!

    Nota 
    2018-04-12

    Aminoacizi

    Aminoacizi ideali atat in perioada extra copetitionala cat si in perioada competitionala, ajuta la mentinerea si imbunatatirea mase musculare.
    Calitate excelenta!

     Scrie-ti parerea! !

     Scrie o recenzie

     AMINO ALLST 2500, 300tab

     AMINO ALLST 2500, 300tab

     Accept

     Site-ul Xnutrition.ro foloseste cookie-uri cu rolul de a optimiza navigarea si de a oferi servicii adaptate necesitatilor si intereselor fiecarui utilizator in parte. In caz contrar, acestea vor intra in vigoare de-indata ce inchizi aceasta notificare, derulezi pagina sau accesezi linkurile prezente.