Pret redus! ARGININ 5000 ALLST, 150 caps Extinde

ARGININ 5000 ALLST, 150 caps

All Stars All Stars

RXS158

Nou

momentan indisponibil

L-arginina este un precursor al oxidului nitric si altor metaboliti, o componenta a colagenului, enzimelor si hormonilor, a lichidului seminal, a pielii si tesuturilor conjunctive. Imbunatateste forta si rezistenta la efort, circulatia sangelui in muschi.
-5g l-arginina microcristalina/portie
-30 portii
-capsule usor de inghitit
-testat antidoping

Mai multe detalii

Timp ramas:

Cumpara de 150,00lei si vei avea transport GRATUIT!

 L– arginina este un aminoacid izolat pentru prima data din plantele tinere de lupin, in anul 1886, fiind prezenta in toate proteinele din regnul vegetal si animal. Pentru reglarea metabolismului proteinic, arginina joaca un rol cheie deoarece este implicata in depozitarea si excretia azotului.
Arginina exista sub doua forme: L-arginina si D-arginina, dar cea mai compatibila cu organismul nostru este L-arginina. Este considerata un aminoacid neesential, deoarece poate fi sintetizata de catre organism. Exceptie fac doar noii nascuti, al caror organism nu este capabil sa produca arginina, sursa acestora fiind hrana.
L-arginina este un precursor al oxidului nitric si altor metaboliti, o componenta a colagenului, enzimelor si hormonilor, a lichidului seminal, a pielii si tesuturilor conjunctive. L-arginina este un aminoacid necesar in sinteza proteinelor, colagenului, in cresterea si dezvoltarea organismului, dezvoltarea masei musculare, reducerea tesutului adipos, procesele de cicatrizare s.a. In bolile de ficat (ciroza), aportul de arginina are rezultate foarte bune. Are proprietati antioxidante si contribuie la indepartarea toxinelor, ajuta la detoxificarea ficatului. Astfel, reduce acumularea de amoniac si lactaza plasmica, produsi in urma efortului fizic.     L-arginina inhiba formarea agregatelor plachetare si poate, de asemenea, sa mentina tensiunea arteriala.
In ultimul timp, s-a pus un mare accent pe administrarea argininei la sportivi. Peste 50 de cercetari stiintifice confirma ca L-arginina are rol in cresterea normala.
De aceea, se prefera administrarea argininei sportivilor, pentru dezvoltarea si fortificarea tesutului muscular.
Notificat MS / CRSPT Seria AB Nr. 1249 / 16.03.2016


Mod de administrare: ca supliment alimentar, 5 capsule de ARGININ per zi. In zilele in care va antrenati, consumati 5 capsule cu 45 minute inainte de antrenament. In zilele in care nu va antrenati, consumati 5 capsule la micul dejun. Consumati capsulele cu un pahar de apa.

Atentie!
Daca sunteti insarcinata, doriti sa deveniti insarcinata, alaptati, luati orice fel de medicamente sau suferiti de orice afectiune, consultati medicul inainte de a utiliza produsul.


Nota 
2018-06-19

Arginin 5000 Allst

Folosesc produsul pe toată perioada anului competițional. Necesara pentru productia proteinelor, l-arginina ajuta la eliminarea amoniacului din organism (deseu) si stimuleaza eliberarea de insulina. In plus, l-arginina este folosita pentru fabricarea de oxid nitric (un compus care relaxeaza vasele de sange). Desi unele studii sugereaza ca l-arginina ofera beneficii pentru sanatate, alte cercetari confirma ca aceasta poate avea efecte nocive asupra unor persoane.

  Scrie-ti parerea! !

  Scrie o recenzie

  ARGININ 5000 ALLST, 150 caps

  ARGININ 5000 ALLST, 150 caps

  Accept

  Site-ul Xnutrition.ro foloseste cookie-uri cu rolul de a optimiza navigarea si de a oferi servicii adaptate necesitatilor si intereselor fiecarui utilizator in parte. In caz contrar, acestea vor intra in vigoare de-indata ce inchizi aceasta notificare, derulezi pagina sau accesezi linkurile prezente.