Pret redus! AMINO 9500 Extinde

AMINO 9500

All Stars All Stars

RXS372

Nou

Amino 9500

Momentan Indisponibil

Amino 9500 fabricat de All Stars contine izolat proteic hidrolizat din carne de vita, cea mai bogata in aminoacizi, respectiv cea mai saraca in grasimi.
O fiola contine:
-aminoacizi lichizi foarte concentrati
-45% izolat proteic din carne de vita
-2463 mg BCAA + 3072 mg arginin-lysin-complex
-9500mg aminoacizi
-1 cutie contine 18 fiole

Pretul este per fiola.

Mai multe detalii

Cumpara de 150,00lei si vei avea transport GRATUIT!

All Stars Amino 9500
Proteinele au o larga raspandire in lumea vie, fiind prezente in virusuri, microorganisme, plante si animale. In cazul ecosistemelor terestre, dar si acvatice, plantele si anumite microorganisme sunt cele care sintetizeaza proteine, "materiile prime" (dioxid de carbon, apa, compusi ai azotului, diverse alte minerale, energie solara) fiind procurate din mediul ambiant. Animalele si oamenii au capacitatea de a sintetiza proteine proprii organismului, insa "materiile prime" de la care pornesc aceste sinteze sunt radical diferite.
In cazul animalelor si oamenilor, sinteza proteinelor proprii organismului porneste chiar de la proteine, ierbivorele obtinand proteinele necesare functionarii si dezvoltarii organismului din surse vegetale, carnivorele din surse animale (i.e. ierbivorele) si omnivorele din surse vegetale cat si din surse aminale.
Proteinele astfel obtinute nu pot fi utilizate ca atare, deoarece sunt specifice organismului care le-a sintetizat respectiv microorganism, planta sau animal. In vederea sintetizarii proteinelor specifice organismului animal sau uman, o prima etapa o constituie "descompunerea" proteinelor consumate in aminoacizii constituenti ("caramizile" din care sunt alcatuite proteinele), proces complex facut posibil de sistemul digestiv. Odata ce se obtin acesti aminoacizi, este posibila sinteza proteinelor proprii organismului, pe baza informatiei continute in acizii nucleici din fiecare celula.
Nu toate proteinele insa sunt egale; acest considerent are la baza faptul ca organismul uman poate sintetiza anumiti aminoacizi, folosind ca sursa alte substante, in unele cazuri alti aminoacizi, acestia fiind numiti aminoacizi neesentiali (cu toate acestea, prin acest nume nu se sugereaza o importanta mai scazuta a lor). Aminoacizii esentiali (la adult in numar de 9) nu pot fi sintetizati de organism, singurul mod de a obtine acesti aminoacizi este din alimentatie. Astfel se poate realiza o diferentiere a proteinelor in functie de compozitia acestora in aminoacizi esentiali si neesentiali, proteinele care contin toti aminoacizii esentiali fiind considerate complete.
Un alt mod de apreciere a proteinelor il reprezinta valoarea biologica. Aceasta este masura eficientei cu care proteina poate fi absorbita  si utilizata de organism pentru cresterea tesuturilor – cu cat valoarea este mai mare, cu atat eficienta este mai buna. Standardul pentru valoarea biologica il reprezinta proteinele din oua, acestea avand valoarea 100. Proteinele din din carnea de vita au o valoare biologica de aproximativ 75.
Suplimentul alimentar Amino 9500 fabricat de All Stars contine izolat proteic hidrolizat din carne de vita, fiind destinat celor care urmaresc mentinerea si dezvoltarea masei musculare. Carnea de vita este considerata una dintre cele mai bune surse de proteine, avand un nivel foarte ridicat de aminoacizi, respectiv aminoacizi esentiali. In Amino 9500 s-a folosit izolatul proteic, acesta fiind forma cea mai bogata in aminoacizi, respectiv cea mai saraca in alte componente, cum ar fi grasimile. Izolatul proteic este hidrolizat, imitand astfel procesele care au loc in decursul digestiei, rezultand un produs care este digerat mai usor, aminoacizii constituenti ajungand astfel mai repede in muschi.
Amino 9500 este disponibil sub forma de lichid cu aroma de portocale in fiole a cate 25 ml, administrarea sa fiind foarte facila.


Amino 9500 - Orange
Lichid. Cantitate neta 25 ml
Supliment alimentar cu proteine - aroma de portocale
Cu indulcitori.

Ingrediente active per fiola (25 ml):    
Proteine    11,3 g
(ca izolat proteic hidrolizat din vita)

Alte ingrediente: apa deionizata / purificata; acidifiant - acid citric; aroma; indulcitor - acesulfam de potasiu; L-triptofan; L-cisteina; conservant - sorbat de potasiu; indulcitor - sucraloza.................q.s.

Mod de administrare: ca supliment alimentar, 1-3 fiole AMINO 9500 per zi, fiecare amestecata cu 250 ml apa, inainte de micul dejun, inainte sau imediat dupa antrenament si/sau la culcare. Agitati bine fiola inainte de consum.

Atentie!
Daca sunteti insarcinata, doriti sa deveniti insarcinata, alaptati, luati orice fel de medicamente sau suferiti de orice afectiune, consultati medicul inainte de a utiliza produsul.

Notificat MS / CRSPT Seria AB Nr. 1666 / 16.04.2018
Mod de administrare: inainte si dupa antrenament

Scrie o recenzie

AMINO 9500

AMINO 9500

Accept

Site-ul Xnutrition.ro foloseste cookie-uri cu rolul de a optimiza navigarea si de a oferi servicii adaptate necesitatilor si intereselor fiecarui utilizator in parte. In caz contrar, acestea vor intra in vigoare de-indata ce inchizi aceasta notificare, derulezi pagina sau accesezi linkurile prezente.