DYM SUPER AMINO 500 caps

Momentan indisponibil DYM SUPER AMINO 500 caps
 Dymatize Super Amino 6000 are în compoziţie proteine din zer, proteine din plante şi aminoacizi care oferă suport nutriţional pentru refacerea musculară după antrenamente intense.

Dymatize Super Amino 6000 conţine un amestec patentat de aminoacizi de calitate superioară cu catenă ramificată, un amestec care include izolat proteic şi concentrat proteic de zer cu acţiune ultrarapidă şi rapidă, combinat cu două tipuri de cazeină cu acţiune lentă şi superlentă.

Se ştie că pentru orice activitate fizică, organismul are nevoie de energie, iar nivelul acesteia depinde de durata şi tipul activităţii desfăşurate. În organismul persoanelor care practică exerciţii fizice intense se poate instala un echilibru azotat negativ, consecinţă a accelerării proceselor de degradare a proteinelor, atunci când nu dispun de cantităţi suficiente de proteine. Un echilibru azotat pozitiv necesită un aport proteic în care aminoacizii esenţiali sunt într-un raport optim. Organismul nu înmagazinează proteinele, deci nu dispune de o rezervă atunci când are nevoie de un plus de proteine. În general, consumul de alimente uzuale nu asigură necesarul proteic pentru creşterea masei musculare, deoarece cantitatea şi calitatea proteinelor din alimente scad prin prelucrarea acestora. În consecinţă, suplimentarea alimentaţiei cotidiene cu proteine este benefică în cazul persoanelor care practică exerciţii fizice. Proteinele sunt esenţiale şi pentru construcţia de masă musculară striată.

De multă vreme, cea mai valoroasă sursă de proteine pentru sportivii care se antrenează intens este considerat zerul. De departe, proteinele din zer sunt superioare oricăror alte forme de proteine şi sunt cele mai eficiente pentru organismul uman. Ele furnizează organismului profilul optim de aminoacizi pentru construcţia masei musculare, pentru forţă fizică şi refacere. Culturiştii şi atleţii cunosc foarte bine importanţa utilizării proteinelor pentru creşterea masei musculare slabe, pentru refacerea rapidă după antrenamentele intense şi accelerarea metabolismului. Proteinele din zer sunt rapid digerate, ceea ce înseamnă că ajung în organism atunci când este nevoie de ele.

Pe lângă proteinele din zer, Dymatize Super Amino 6000 mai conţine şi proteine din mazăre şi proteine din orez brun. Izolatul proteic din orez brun este o sursă de proteină vegetală, fiind asimilat mai rapid de organism decât izolatul proteic din zer. În ceea ce priveşte izolatul proteic din mazăre, acesta se absoarbe mai lent. În mod obişnuit, proteinele din orez sunt amestecate cu cele din mazăre. Proteinele din orez au conţinut ridicat de aminoacizi cu sulf, cistină şi metionină, dar scăzută în cisteină. Pe de altă parte, proteinele din mazăre au un conţinut scăzut de cistină şi metionină, dar ridicat în lizină. Astfel, combinaţia de proteine din orez şi mazăre oferă un profil superior de aminoacizi, comparabil cu cel din lapte sau ouă, dar fără potenţialul de alergii sau probleme digestive care pot apărea la unii utilizatori ai acestori produse.

Aminoacizii de calitate superioară din acest supliment alimentar sunt:

L-leucina - aminoacidul cu concentraţia cea mai mare în ţesuturile musculare scheletice, contribuie la menţinerea masei musculare slabe, aprovizionează organismul cu energie (mai ales când se află în stare de stres), păstrează glicogenul din muşchi (utilizat pentru contracţia musculară) şi menţine echilibrul azotat al organismului. L-izoleucina - un izomer al leucinei. Este importantă în reglarea nivelului de zahăr sanguin şi ajută la creşterea nivelului energetic al organismului. L-izoleucina contribuie la refacerea musculară după antrenamente şi are rol important în metabolismul energetic.

L-valina - necesară muşchilor pentru menţinerea acestora şi pentru păstrarea rezervelor de glicogen (energie) şi previne deteriorarea proteinelor din masa musculară în timpul antrenamentelor, traumelor, stresului. În general, acţionează sinergic cu L-izoleucina, ajutând persoanele care depun eforturi extreme. L-glutamina - implicată într-o mare varietate de procese metabolice; peptidele glutamice sunt utilizate pentru formarea ţesutului muscular slab.

L-arginina – cu rol în producerea de oxid nitric, care duce la relaxarea vaselor sanguine şi permite menţinerea unui flux sanguin puternic, asigurând astfel transportul nutrienţilor la celulele musculare.

Prin această compoziţie de excepţie, Dymatize Super Amino 6000 este unul dintre cele mai puternice suplimente alimentare produse pe bază de aminoacizi.


Spune-ţi opinia

Notă: Codul HTML este citit ca şi text!
    Rău           Bun

  • Cod produs: RXS019
  • Disponibilitate: Momentan indisponibil
  • 117,57Lei

Etichete: DYM SUPER AMINO 500 caps