Pret redus! IM BEEF AMINO LIQUID, 1000ml Extinde

BEEF AMINO LIQUID IM, 1000ml

Iron Maxx Iron Maxx

Nou

Produsul Amino Craft Liquid fabricat de IronMaxx contine peste 13 800 mg aminoacizi puri per portie, cu concentratia ridicata de BCAA si glutamina. Beef Amino Liquid este una dintre cele mai eficiente surse de proteine de cea mai buna calitate.

Contine proteine din vita si proteine din zer, doua surse excelente de aminoacizi esentiali.
-1000ml
-56% proteine
-0,7% zahar
-12% glutamina
-40 portii

Mai multe detalii

Timp ramas:

79,80lei

114,00lei

-30%

Cumpara de 150,00lei si vei avea transport GRATUIT!

Beef Amino Liquid fabricat de IronMaxx este un produs lichid ce contine un amestec de proteine din diverse surse si aminoacizi cu catena ramificata (BCAA) fiind destinat celor care urmaresc mentinerea si cresterea masei musculare, datorita continutului de proteine.
Proteinele sunt nutrienti prezenti intr-o mare varietate de alimente de origine animala si vegetala, avand caracteristici comune dar si diferite, in functie de sursa. Proteinele sunt prezente si in organism, in constitutia diferitelor enzime si formatiuni celulare, precum si in sange. Exista si proteine specifice in celulele musculare, implicate in contractia musculara, proces care necesita participarea mai multor sisteme ale organismului, cum sunt cel osos si nervos. Un sistem care participa intr-un mod mai „indirect” este cel digestiv, care aprovizioneaza intreg organismul cu „caramizile” care alcatuiesc proteinele, aminoacizii.
Sistemul digestiv descompune proteinele prezente in alimente in unitatile mai mici din care sunt alcatuite acestea (aminoacizii), facand posibila absorbtia lor. Odata absorbiti si transportati in tot organismul, aminoacizii sunt folositi pentru sinteza proteinelor proprii organismului.
Chiar daca toate proteinele contin aminoacizi (unele mai contin pe langa acestia si alte componente), nu toate proteinele sunt egale din punctul de vedere al „utilitatii” lor. Exista mai multe criterii utilizate pentru evaluarea unei proteine, printre care se numara si prezenta aminoacizilor esentiali, usurinta cu care este digerata, eficienta cu care o proteina este utilizata de catre organism.
Prezenta aminoacizilor esentiali este o caracteristica importanta a proteinelor de origine animala, cum sunt cele din oua, lapte sau carne. Deoarece acesti aminoacizi nu sunt sintetizati in organism, ei trebuie procurati din alimente care ii contin.
Beef Amino Liquid contine proteine din vita si proteine din zer, doua surse excelente de aminoacizi esentiali. Proteinele din vita si zer prezente in produs sunt hidrolizate, adica supuse unui proces care imita procesele de descompunere ce au loc in sistemul digestiv. Astfel, se incepe descompunerea lanturilor lungi de proteine in unitati mai mici, pentru a facilita activitatea sistemului digestiv si a scurta timpul necesar digestiei.
Pe langa cele doua hidrolizate proteice, Beef Amino liquid contine si trei aminoacizi liberi, asa numitii aminoacizi cu catena ramificata – BCAA – leucina, izoleucina si valina. Deoarece acestia sunt liberi si nu legati in constitutia unor proteine, sunt absorbiti mai repede – deoarece se poate „sari” peste etapa de digestie – putand fi utilizati de organism la scurt timp dupa consum.

Notificat MS / CRSPT Seria AB Nr. 1489 / 24.07.2017

Scrie o recenzie

BEEF AMINO LIQUID IM, 1000ml

BEEF AMINO LIQUID IM, 1000ml

Accept

Site-ul Xnutrition.ro foloseste cookie-uri cu rolul de a optimiza navigarea si de a oferi servicii adaptate necesitatilor si intereselor fiecarui utilizator in parte. In caz contrar, acestea vor intra in vigoare de-indata ce inchizi aceasta notificare, derulezi pagina sau accesezi linkurile prezente.