Pret redus! PERFORMANCE AMINOLIQUID,1000ml Extinde

AMINO LIQUID PERFORMANCE,1000ml

Nutrytec Nutrytec

Nou

STOC EPUIZAT

Amino Liquid este un supliment alimentar cu colagen, L-glicina si vitamina B6.
Principalii aminoacizi din colagen sunt glicina, prolina si hidroxiprolina, ultimul dintre acestia reprezentand circa 25% din totalul aminoacizilor.
O portie contine:
-2.25g colagen hidrolizat
-vitamina B6
-fara substante interzise
-66 portii

Mai multe detalii

Timp ramas:

Cumpara de 150,00lei si vei avea transport GRATUIT!

Nutrytec
Amino Liquid
    Muschii scheletici sunt responsabili, alaturi de sistemul osos si nervos, de miscare – de la ridicarea unui ac pana la antrenamente zilnice sau maratoane. Acest lucru se datoreaza, la nivelul muschilor scheletici, existentei unor celule specializate care contin formatiuni alcatuite din mai multe tipuri de proteine, printre care se numara actina, miosina, titina dar si unele tipuri de colagen.
    Contractia musculara este un proces complex care implica participarea mai multor sisteme ale organismului.
La nivel macroscopic se poate observa schimbarea formei unui muschi in timpul contractiei si revenirea acestuia la forma initiala dupa terminarea contractiei.
La nivel macromolecular se observa un fenomen asemanator: celulele musculare contin numeroase formatiuni numite miofibrile (cu aspect fibrilar, dupa cum sugereaza si numele) dispuse paralel. Aceste miofibrile sunt alcatuite la randul lor din mai multe unitati numite sarcomere care contin proteinele amintite mai sus organizate intr-un mod anume (filamente, discuri si benzi). La acest nivel se produce glisarea (pe o lungime de 7,5 nm) unor filamente groase de miosina de-a lungul unor filamente fine constituite din actina, tropomiosina si troponina, efectul cumulativ al acestor glisari fiind sesizabil si cu ochiul liber la nivelul unui muschi – contractia.
    Muschii nu sunt alcatuiti numai din proteine, dar acestea reprezinta unul din nutrientii importanti pentru functionarea muschilor, proteinele contribuind la mentinerea si cresterea masei musculare.
    In alimente exista numeroase tipuri de proteine, insa toate au o soarta similara in organism – acestea sunt descompuse in unitati mai mici cu ajutorul sistemului digestiv. Odata ce s-au obtinut cele mai mici unitati, numite aminoacizi, acestia sunt utilizati pentru sinteza proteinelor ce are loc in celulele organismului. Acest proces complex consta in „asamblarea” proteinelor prin adaugarea aminoacizilor unul cate unul la catena (lantul) proteinica in formare.
    In prezent exista numeroase forme de prezentare ale produselor pe baza de proteine: pulberi, tablete, capsule si nu in ultimul rand lichide, fiecare prezentand anumite avantaje. Avantajul formei lichide este administrarea facila, shakerul sau blenderul nefiind necesare.
    Suplimentul alimentar Amino Liquid fabricat de Nutrytec se prezinta sub forma lichida cu aroma de prune si contine colagen, o proteina gasita in alimente de origine animala respectiv vitamina B6. Principalii aminoacizi din colagen sunt glicina, prolina si hidroxiprolina, ultimul dintre acestia reprezentand circa 25% din totalul aminoacizilor. In compozitia colagenului s-au decelat si aminoacizi cu catena ramificata (BCAA) – L-leucina, L-valina, L-izoleucina.
Colagenul din compozitia produsului este hidrolizat, adica este supus unui proces similar celui care are loc in sistemul digestiv. Prin descompunerea moleculelor mari de colagen in unitati mai mici, digestia lor va fi mai rapida, deoarece nu trebuie descompuse lanturile lungi de proteina, constituite din mii de aminoacizi, ci doar unitatile mai mici formate dintr-un numar mult mai redus de aminoacizi. Astfel aminoacizii care alcatuiesc colagenul ajung mai repede in sange si de aici in intreg organismul, inclusiv in muschi.
    Vitamina B6 este o vitamina hidrosolubila, importanta deoarece joaca un rol cheie in transformarea proteinelor pe care le consumam in aminoacizii care alcatuiesc masa musculara. In plus, ajuta la eliberarea energiei, reducerea oboselii si formarea unor neurotransmitatori importanti (cum ar fi serotonina) si la mentinerea unui sistem imunitar sanatos.

15 ml contin:
Colagen hidrolizat    2,25 g
L-glicina    0,75 g
Vitamina B6 (clorhidrat de piridoxina)    1,6 mg

Alte ingrediente: apa; acidifiant – acid citric; conservant – sorbat de potasiu; arome; indulcitori – sucraloza, acesulfam de potasiu, zaharina de sodiu; coloranti – azorubina, caramel sulfit de amoniu.........q.s.
Poate contine urme de gluten, oua, peste, soia si lapte.

Mod de administrare: consumati 15 ml (1 capac pana la marcajul de 15 ml) dizolvat in   100-150 ml apa inainte, in timpul sau dupa antrenament. Agitati inainte de utilizare.

Scrie o recenzie

AMINO LIQUID PERFORMANCE,1000ml

AMINO LIQUID PERFORMANCE,1000ml

Accept

Site-ul Xnutrition.ro foloseste cookie-uri cu rolul de a optimiza navigarea si de a oferi servicii adaptate necesitatilor si intereselor fiecarui utilizator in parte. In caz contrar, acestea vor intra in vigoare de-indata ce inchizi aceasta notificare, derulezi pagina sau accesezi linkurile prezente.