Pret redus! PERFORMANCE BCAAS, 200caps Extinde

PERFORMANCE BCAAS, 200caps

Nutrytec Nutrytec

RXS320

Nou

Suplimentul alimentar BCAA'S contine cei trei aminoacizi cu catena ramificata, in raportul optim 2:1:1, si vitamina B6.
O capsula contine:
-0.25g leucina
-0.12g izoleucina
-0.12g valina
-0.021mg vitamina B6

Mai multe detalii

Timp ramas:

Cumpara de 150,00lei si vei avea transport GRATUIT!

Nutrytec
BCAA'S    Celula musculara contine pe langa organitele / formatiunile celulare comune tuturor celulelor si anumite structuri specializate, implicate in activitatea ei, care o diferentiaza net de restul celulelor din organism. Din compozitia acestor structuri specializate fac parte si doua proteine, actina si miosina, care joaca un rol foarte important in contractia musculara.
    Avand in vedere rolul important pe care il joaca proteinele in muschi, este usor de intuit ca unul din factorii care ajuta la mentinerea si cresterea masei musculare il reprezinta chiar proteinele, sau mai exact unitatile lor de baza, aminoacizii.
    Atunci cand se consuma alimente care contin proteine, acestea sunt digerate in stomac si intestine. In timpul acestui proces sunt descompuse in aminoacizi, care sunt suficient de mici pentru a putea fi absorbiti de fluxul sanguin. De aici, efectele lor se rasfrang asupra intregului organism. Aminoacizii sunt implicati si in refacerea tesuturilor musculare (masa musculara slaba).
    Nu toti aminoacizii sunt insa la fel, exista numeroase diferente intre ei: structura chimica, posibilitatea de a fi sintetizati in organism etc. Aminoacizii cu catene ramificate (cunoscuti si ca BCAA), sunt aminoacizii esentiali leucina, izoleucina si valina. Se numesc esentiali deoarece organismul nu ii poate sintetiza si trebuie luati din alimente sau suplimente alimentare. Combinatia celor trei aminoacizi formeaza aproximativ 1/3 din tesuturile muschilor scheletici din organism.
    L-leucina reprezinta aproximativ 8% din totalul aminoacizilor care se gasesc in structurile proteinelor din organism, fiind al patrulea aminoacid, ca si concentratie, din tesuturile musculare scheletice.
    L-leucina are numeroase efecte benefice asupra organismului, in special in cazul sportivilor de performanta. Se combina cu izoleucina si valina pentru a proteja masa musculara si a-i furniza energie, ajutand la cresterea nivelului de rezistenta si de energie.      L-leucina conserva tesuturile musculare slabe si furnizeaza energie organismului aflat sub stres (de exemplu in timpul activitatilor sportive), conserva glicogenul din muschi (glucoza depozitata in tesuturile musculare, utilizata pentru contractii musculare mai puternice), mentine echilibrul de azot si imbunatateste capacitatea de concentrare care poate scadea pe masura ce activitatea fizica devine mai intensa.
    L-izoleucina este un izomer al leucinei. Este importanta in reglarea nivelului de glucoza din sange si ajuta la cresterea nivelului energetic al organismului. L-izoleucina contribuie la refacerea musculara dupa antrenamente si are rol important in metabolismul energetic.
    L-valina este un aminoacid necesar pentru sistemul nervos si functiile cognitive. Este benefica in afectiunile musculare, suprima pofta de mancare si este de ajutor in caz de insomnie si nervozitate; contribuie la buna functionare a sistemului imunitar. Dar, poate ca cel mai mare beneficiu il aduce sportivilor de performanta, deoarece L-valina este esentiala pentru refacerea tesuturilor musculare si pentru metabolismul muschilor si, de asemenea, creste rezistenta in timpul efortului.
    Cei trei aminoacizi cu catena ramificata sunt prezenti in compozitia produsului BCAA'S R2.1.1, fabricat de Nutrytec, in raportul optim, alaturi de vitamina B6.
    Vitamina B6 este o vitamina hidrosolubila, importanta deoarece joaca un rol cheie in transformarea proteinelor pe care le consumam in aminoacizii care alcatuiesc masa musculara. In plus, ajuta la eliberarea energiei, reducerea oboselii si formarea unor neurotransmitatori importanti (cum ar fi serotonina) si la mentinerea unui sistem imunitar sanatos.


Ingrediente active per capsula:
L – leucina    0,25 g
L – izoleucina    0,12 g
L – valina    0,12 g
Vitamina B6 (clorhidrat de piridoxina)    0,021 mg

Alte ingrediente: agent antiaglomerant - stearat de magneziu; capsula de gelatina; colorant - dioxid de titan...................q.s.
Poate contine urme de gluten, oua, fructe cu coaja lemnoasa, peste, soia si lapte.

Mod de administrare: ca supliment alimentar, consumati 5 capsule pe zi, de preferinta cu 1 ora inainte de antrenament. Puteti consuma inca 5 capsule dupa antrenament.

Notificat MS / CRSPT Seria AB Nr. 1305 / 28.06.2016

Scrie o recenzie

PERFORMANCE BCAAS, 200caps

PERFORMANCE BCAAS, 200caps

Accept

Site-ul Xnutrition.ro foloseste cookie-uri cu rolul de a optimiza navigarea si de a oferi servicii adaptate necesitatilor si intereselor fiecarui utilizator in parte. In caz contrar, acestea vor intra in vigoare de-indata ce inchizi aceasta notificare, derulezi pagina sau accesezi linkurile prezente.