Pret redus! ALLST CLEAN BAR, 60g Extinde

BATOANE CLEAN BAR ALLST, 60g

All Stars All Stars

Nou

Info Batoane Clean Bar Allst

Batoanele Clean Bar contin proteine din lapte (izolat proteic din zer, izolat proteic din lapte si cazeina), cu digestie mai rapida sau mai lenta, bogate in aminoacizi esentiali.

Un baton ofera:
- 20g proteine
- continut scazut de zahar(3g)
- 23g fibre
- 186 kcal/baton
- 2.7g carbohidrati

Pretul este per baton. O cutie contine 18 batoane.


Mai multe detalii

Timp ramas:

9,10lei

13,00lei

-30%

Cumpara de 150,00lei si vei avea transport GRATUIT!

Batoanele Clean Bar contin diverse proteine obtinute din lapte - izolat proteic din zer, izolat proteic din lapte si cazeina. Fiecare are caracteristici proprii - digestie mai rapida sau mai lenta - dar si caracteristici comune, prezenta aminoacizilor esentiali.
Proteinele sunt componente esentiale ale tuturor formelor de viata, dar in ciuda raspandirii ubicvitare nu toate proteinele sunt sintetizate egale. De-a lungul timpului, unele   s-au remarcat datorita continutului in aminoacizi esentiali, digestibilitatii si absorbtiei eficiente in organism. Astfel se poate explica predominanta proteinelor din lapte in produsele destinate sportivilor si nu numai.
Cu toate ca nu sunt digerate la fel ca ceilalti nutrienti din alimente, fibrele sunt utile deoarece ajuta la functionarea normala a aparatului digestiv.
Proteinele contribuie la mentinerea si dezvoltarea masei musculare; Clean Bar reprezinta o forma convenabila de proteine din lapte care elimina necesitatea utilizarii unui shaker sau blender.

Scrie o recenzie

BATOANE CLEAN BAR ALLST, 60g

BATOANE CLEAN BAR ALLST, 60g

Accept

Site-ul Xnutrition.ro foloseste cookie-uri cu rolul de a optimiza navigarea si de a oferi servicii adaptate necesitatilor si intereselor fiecarui utilizator in parte. In caz contrar, acestea vor intra in vigoare de-indata ce inchizi aceasta notificare, derulezi pagina sau accesezi linkurile prezente.