Pret redus! ALLST CRISPO-PRO BAR, 50g Extinde

BATON CRISP-PRO BAR ALLST, 50g

All Stars All Stars

Nou

info_baton_crisp_pro_bar

MOMENTAN INDISPONIBIL

Crisp Pro Bar este un baton proteic ce contine proteine din trei surse: lapte, colagen si soia. Cele trei tipuri de proteine sunt bogate in aminoacizi esentiali, importanti pentru construirea de masa musculara.
Crisp Pro Bar este un baton proteic delicios cu invelis de ciocolata cu lapte, aroma de cocos si caramel.
-16 g de proteine de calitate
-19 g de glucide
-11 g de zaharuri
-209 kcal

Pretul este per baton. O cutie contine 24 batoane.

Mai multe detalii

Timp ramas:

Cumpara de 150,00lei si vei avea transport GRATUIT!

All Stars
Crisp Pro Bar Crisp Pro Bar este un baton proteic ce contine proteine din trei surse: lapte, colagen si soia. Cele trei tipuri de proteine prezinta unele proprietati diferite, dar au si un numitor comun: aminoacizii, si mai ales cei esentiali, importanti pentru construirea de masa musculara. Un baton Crisp Pro Bar contine 16 g de proteine de calitate, dar si 19 g de glucide respectiv 11 g de zaharuri.
 Spre deosebire de proteine, al caror rol este predominant structural, glucidele se remarca in rolul lor de „combustibil” al organismului. Pentru indeplinirea obiectivelor in sala de antrenament, efortul este esential, iar efortul implica un consum mare de energie. Un baton Crisp Pro Bar furnizeaza energie pentru antrenamente, dar si proteine pentru mentinerea masei musculare castigate cu greu.


Ingrediente: invelis de ciocolata cu lapte (31%) (zahar, unt de cacao, pulbere de lapte integral, masa de cacao, emulgator - lecitina din soia, aroma); amestec de proteine (proteine din lapte, colagen hidrolizat, proteine din soia); sirop de glucoza; fulgi de soia (8%) [proteine din soia, faina de orez, extract din malt de orz (gluten), sare]; lapte condensat; grasime de palmier; umectanti - sirop de sorbitol si glicerol; sirop de zahar invertit; aroma; agent de incarcare - celuloza microcristalina; emulgator - monostearat de glicerol; sare. Poate contine urme de arahide si alte nuci. Consumul excesiv poate cauza efecte laxative.

Declaratie nutritionala.
Valoare energetica    209 kcal (876 kJ) per portie / 417 kcal (1752 kJ) per 100 g
    Per portie (50 g)
Grasimi    8,2 g
   Acizi grasi saturati    4,7 g
Glucide    19 g
   Zaharuri    11 g
Proteine    16 g
Sare    0,3 g


Scrie o recenzie

BATON CRISP-PRO BAR ALLST, 50g

BATON CRISP-PRO BAR ALLST, 50g

Accept

Site-ul Xnutrition.ro foloseste cookie-uri cu rolul de a optimiza navigarea si de a oferi servicii adaptate necesitatilor si intereselor fiecarui utilizator in parte. In caz contrar, acestea vor intra in vigoare de-indata ce inchizi aceasta notificare, derulezi pagina sau accesezi linkurile prezente.