Pret redus! ALLST WHEY-CRISP BAR, 50g Extinde

BATON WHEY-CRISP ALLST, 50g

All Stars All Stars

Nou

info batoane

Baton proteic cu proteine din zer si soia.
-263kcal
-15g proteine
-17g grasimi
-14g carbohidrati
-gust delicios

Pretul este per baton. O cutie contine 24 batoane.

Mai multe detalii

Timp ramas:

7,00lei

10,00lei

-30%

Cumpara de 150,00lei si vei avea transport GRATUIT!

Whey-Crisp Protein Bar este un baton ce contine proteine (15 g per baton) din doua surse: zer si soia. Pe langa acestea, contine si 14 g de glucide.
Zerul obtinut ca un produs secundar al fabricarii branzei este o sursa excelenta de proteine, deoarece proteinele din zer sunt digerate usor si contin toti aminoacizii esentiali. Batonul Whey-Crisp Protein Bar contine izolat proteic din zer, o forma foarte concentrata a zerului, din care s-au exclus aproape in totalitate celelalte componente, in urma ramanand proteinele bogate in aminoacizi esentiali.
Soia este o sursa vegetala de proteine, fiind des utilizata in alimentatie daca se doreste utilizarea proteinelor de origine vegetala. Aceasta alegere este motivata de profilul de aminoacizi al proteinelor din soia. In batoanele Whey-Crisp Protein Bar proteinele din soia sunt prezente sub doua forme: izolat proteic si concentrat proteic.
Cu toate ca glucidele se bucura de o reputatie mai putin ilustra, fiind invinuite de cauzarea unor asa-numite boli ale civilizatiei moderne, in cantitatile optime sunt o sursa importanta de energie pentru cei care au un stil de viata activ.

Scrie o recenzie

BATON WHEY-CRISP ALLST, 50g

BATON WHEY-CRISP ALLST, 50g

Accept

Site-ul Xnutrition.ro foloseste cookie-uri cu rolul de a optimiza navigarea si de a oferi servicii adaptate necesitatilor si intereselor fiecarui utilizator in parte. In caz contrar, acestea vor intra in vigoare de-indata ce inchizi aceasta notificare, derulezi pagina sau accesezi linkurile prezente.