BATON PROTEIC PRO-PLEX ALLST 35g Extinde

BATON PROTEIC PRO-PLEX ALLST 35g

All Stars All Stars

Nou

info batoane proteice

Pro-Plex este un baton proteic obtinut din proteine din lapte si zer completate de diverse tipuri de grasimi si glucide. Un baton ofera:
-126kcal
-11g proteine (proteine din lapte si zer, cazeina)
-9,5g carbohidrati
-2,4g grasimi
-gustare proteica ideala pentru mersul pe jos

O cutie are 32 batoane. Pretul este per baton.

Mai multe detalii

6,00lei

Cumpara de 150,00lei si vei avea transport GRATUIT!

Proteinele din lapte sunt reprezentate in principal de cazeine, proteine din zer si diversele tipuri de albumine si globuline. Cazeina, componenta proteica cu cea mai mare pondere in lapte, este digerata incet, aceasta digestie mai lenta asigurand un flux de aminoacizi pentru un timp mai indelungat. Izolatul proteic din zer este digerat, in comparatie cu cazeina din lapte, mai usor, dar si mai rapid, batonul Pro-Plex asigurand astfel organismului aminoacizi la scurt timp dupa consum, cat si pentru o perioada mai lunga dupa consum, pentru mentinerea si cresterea masei musculare.
Grasimile si glucidele din compozitia batoanelor sunt surse importante de energie pentru toate activitatile cotidiene, in special pentru antrenamente; avand in vedere compozitia batonului in macronutrienti, acesta poate fi consumat si inainte sau dupa antrenament.

Scrie o recenzie

BATON PROTEIC PRO-PLEX ALLST 35g

BATON PROTEIC PRO-PLEX ALLST 35g

Accept

Site-ul Xnutrition.ro foloseste cookie-uri cu rolul de a optimiza navigarea si de a oferi servicii adaptate necesitatilor si intereselor fiecarui utilizator in parte. In caz contrar, acestea vor intra in vigoare de-indata ce inchizi aceasta notificare, derulezi pagina sau accesezi linkurile prezente.