Pret redus! HIGH FIBER BAR IM, 60g Extinde

HIGH FIBER BAR IM, 60g

Iron Maxx Iron Maxx

Nou

MOMENTAN INDISPONIBIL

Batoanele High Fiber Low Sugar Protein Bar contin proteine si fibre, doi nutrienti importanti pentru functionarea optima a organismului.

Un baton ofera:

-37% proteine din lapte si zer
-30% fibre
-178kcal
-1.5g zahar

Mai multe detalii

Cumpara de 150,00lei si vei avea transport GRATUIT!

Batoanele High Fiber Low Sugar Protein Bar contin proteine si fibre, doi nutrienti importanti pentru functionarea optima a organismului.
Proteinele sunt componente esentiale ale tuturor formelor de viata, dar in ciuda raspandirii ubicvitare nu toate proteinele sunt sintetizate egale. De-a lungul timpului, unele s-au remarcat datorita continutului in aminoacizi esentiali, digestibilitatii si absorbtiei eficiente in organism. Printre acestea se numara proteinele de origine animala, cum sunt cele din oua sau lapte.
Laptele este o sursa excelenta de proteine deoarece proteinele din lapte, cazeinele si proteinele din zer, contin toti aminoacizii esentiali, adica aceia care pot fi obtinuti doar din alimente. High Fiber Low Sugar Protein Bar contine doua tipuri de proteine din lapte: izolat proteic din lapte si izolat proteic din zer. Izolatul proteic din lapte contine toate tipurile de proteine din lapte si datorita cazeinelor are o digestie mai lenta, in timp ce izolatul proteic din zer contine aproape in exclusivitate proteine din zer, care se digera mai rapid in comparatie cu cazeinele. Proteinele contribuie la mentinerea si dezvoltarea masei musculare.
Fibrele sunt de natura glucidica, dar datorita unor particularitati pe care le poseda nu toate tipurile de fibre sunt digerate la fel ca restul glucidelor. Fibrele sunt utile deoarece ajuta la functionarea normala a aparatului digestiv.
Multumita formei sale de prezentare, batoanele High Fiber Low Sugar Protein Bar sunt ideale pentru cei care nu au la dispozitie un shaker sau blender pentru a prepara un shake clasic de proteine; in acelasi timp contin aceleasi proteine din lapte pe care le contin multe shake-uri clasice.

Scrie o recenzie

HIGH FIBER BAR IM, 60g

HIGH FIBER BAR IM, 60g

Accept

Site-ul Xnutrition.ro foloseste cookie-uri cu rolul de a optimiza navigarea si de a oferi servicii adaptate necesitatilor si intereselor fiecarui utilizator in parte. In caz contrar, acestea vor intra in vigoare de-indata ce inchizi aceasta notificare, derulezi pagina sau accesezi linkurile prezente.