PARTENER OFICIAL AL FEDERATIEI ROMANE DE CULTURISM SI FITNESS
CREA-TRONA DOUBLE BUFFERED CREATINE 120caps Extinde

CREA-TRONA DOUBLE BUFFERED CREATINE 120caps

Syntech Syntech

RXS353

Nou

Creatina ultrapura dublu tamponata este mai stabila in mediul acid al stomacului si este absorbita mai usor.
Tamponul bicarbonat din Crea-Trona® ajuta tamponul bicarbonat al organismului, care imbunatateste performantele in timpul antrenamentelor intense.

- o portie (4 caps) ofera 3g Crea-Trona®

Mai multe detalii

72,23lei

Cumpara de 150,00lei si vei avea transport GRATUIT!

SynTech a ales sa foloseasca aceasta creatina ultrapura dublu tamponata in locul creatinei alcaline, datorita faptului ca prima este mai stabila in mediul acid al stomacului si este absorbita mai usor.
Tamponul bicarbonat din Crea-Trona® ajuta tamponul bicarbonat al organismului, care imbunatateste performantele in timpul antrenamentelor intense.
Multumita absorbtiei facile, Crea-Trona® este absorbita complet si nu cauzeaza retentie de apa, situatie ideala pentru cresterea fortei si a masei musculare.
Crea-Trona® se obtine prin adaugarea la Creapure® a unui tampon dublu de carbonat de sodiu si bicarbonat de sodiu. Acestea sunt minerale naturale care creeaza un mediu alcalin cu o valoare a pH-ului (grad de aciditate) intre 8 si 12.
Crea-Trona® este mult mai eficienta decat alte tipuri de creatina, inclusiv cele care au un tampon alcalin de pH (kre-alcaline).
Tamponul dublu impiedica scaderea valorii pH-ului in muschi in timpul antrenamentului, ceea ce duce la cresterea capacitatii de antrenament si la cresterea volumului de antrenament si stimularea recuperarii mai rapide a valorii initiale a pH-ului dupa antrenament.

Mod de administrare: ca supliment alimentar, in zilele in care va antrenati consumati 2 capsule cu 20 de minute inaintea antrenamentului si 2 capsule imediat dupa antrenament. In zilele in care nu va antrenati, consumati 2 capsule dimineata pe stomacul gol si 2 capsule dupa-masa, intre mese.

Atentie!

Se recomanda exclusiv persoanelor sanatoase, cu varste cuprinse intre 18 - 55 ani. Nu utilizati produsul daca sunteti insarcinata sau alaptati. Consultati un medic inainte de a consuma produsul daca suferiti de orice afectiuni sau urmati un tratament.
Notificat MS/CRSPT Seria AB Nr.1040/11.06.2014

Scrie o recenzie

CREA-TRONA DOUBLE BUFFERED CREATINE 120caps

CREA-TRONA DOUBLE BUFFERED CREATINE 120caps

Accept

Site-ul Xnutrition.ro foloseste cookie-uri cu rolul de a optimiza navigarea si de a oferi servicii adaptate necesitatilor si intereselor fiecarui utilizator in parte. In caz contrar, acestea vor intra in vigoare de-indata ce inchizi aceasta notificare, derulezi pagina sau accesezi linkurile prezente.