Pret redus! CREATINE CREAPURE MONOHYDRATE SYN, 400g Extinde

CREATINE CREAPURE MONOHYDRATE SYN, 400g

Syntech Syntech

RXS477

Nou

SYN CREAPURE CREATINE MONOHYDRATE 400g

Este un supliment alimentar ce contine 5 g de creatina monohidrat per portie si este recomandat persoanelor care doresc sa obtina cat mai repede o musculatura puternica, rezistenta, de lunga durata si recuperare rapida.

Mai multe detalii

Timp ramas:

44,80lei

64,00lei

-30%

Cumpara de 150,00lei si vei avea transport GRATUIT!

SynTech
Creapure® Creatine Monohydrate


Creatina este un derivat al metabolismului proteic care participa la energogeneza, important pentru contractia musculara.
    Activitatea fizica si sportiva intensa creste consumul de energie al organismului, putand cauza dezechilibre. Deoarece creatina se „degradeaza” in cazul exercitiilor intense, se recomanda o suplimentare cu aceasta pentru a ajuta regenerarea organismului dupa eforturi sustinute si repetate.
    Creatina intervine in contractiile izometrice ale diverselor grupe musculare, fiind implicata in metabolismul energetic tisular. Este produsa in ficat, pancreas si rinichi si este transportata la muschii organismului prin fluxul sanguin. Odata ajunsa in masa musculara, este convertita in fosfocreatina care este folosita pentru obtinerea ATP-ului (adenozin trifosfat).
    Creatina se gaseste in alimente, cum ar fi: heringul, somonul, tonul si carnea de vaca, insa cea mai buna sursa este suplimentul alimentar fiind o sursa concentrata de creatin-monohidrat. Studii stiintifice au demonstrat ca creatina nu este numai o sursa de energie care fortifica muschii, ci si un supliment important deoarece: creste masa musculara si puterea; sustine dezvoltarea musculaturii slabe si a masei musculare, in general, fara a creste grasimea din organism; imbunatateste performanta in cazul unor exercitii intense de scurta durata, precum si a exercitiilor intermitente; poate reduce oboseala prin diminuarea nivelului de acid lactic din muschi; cu cat antrenamentele sunt mai intense, cu atat se imbunatatesc masa si forta musculara.
    Produsul Creapure® Creatine Monohydrate fabricat de SynTech™ este un supliment alimentar ce contine 5 g de creatina monohidrat per portie si este recomandat persoanelor care doresc sa obtina cat mai repede o musculatura  puternica, rezistenta, de lunga durata si recuperare rapida. Actioneaza pozitiv si in cazul persoanelor supuse unor eforturi fizice intense si stresului. Creatina permite sportivilor sa se antreneze un timp mai indelungat, deoarece intarzie aparitia oboselii; prin exercitii mai intense si indelungate, creste masa musculara si accelereaza reducerea grasimii.

Creapure® Creatine Monohydrate
Pulbere Cantitate neta 400 g ℮
Supliment alimentar cu creatina

Ingrediente active per masura (5 g):
Creapure® creatina monohidrat    5000 mg
Nu contine nuci ca ingrediente, dar poate contine urme de arahide si diverse tipuri de nuci si seminte. Poate contine gluten, oua, soia.

Mod de administrare: ca supliment alimentar, amestecati 1 masura de produs (5 g) cu 250 ml apa. Faza de incarcare: consumati 4 masuri per zi, la intervale regulate, timp de 5 zile. Mentinere: incepand cu ziua 6, consumati 1 masura per zi.

Atentie!
Se recomanda exclusiv persoanelor sanatoase, cu varste cuprinse intre 18 - 55 ani. Nu utilizati produsul daca sunteti insarcinata sau alaptati. Consultati un medic inainte de a consuma produsul daca suferiti de orice afectiuni sau urmati un tratament.
Notificat MS/CRSPT Seria AB Nr. 1060/14.07.2014

Scrie o recenzie

CREATINE CREAPURE MONOHYDRATE SYN, 400g

CREATINE CREAPURE MONOHYDRATE SYN, 400g

Accept

Site-ul Xnutrition.ro foloseste cookie-uri cu rolul de a optimiza navigarea si de a oferi servicii adaptate necesitatilor si intereselor fiecarui utilizator in parte. In caz contrar, acestea vor intra in vigoare de-indata ce inchizi aceasta notificare, derulezi pagina sau accesezi linkurile prezente.