IM MALTODEXTRIN, 2kg Extinde

MALTODEXTRIN IM, 2kg

Iron Maxx Iron Maxx

RXS301

Nou

2 buc la oferta

Maltodextrina este un carbohidrat complex obtinut prin hidroliza amidonului si care ofera o sursa de energie cu eliberare rapida.

-100% maltodextrina pura
-96% carbohidrati
-33 portii
-ideala in cresterea in greutate rapida
-fara aditivi
-fara alergeni

Mai multe detalii

49,00lei

Cumpara de 150,00lei si vei avea transport GRATUIT!

Carbohidratii sunt o sursa importanta de energie pentru organism, chiar daca se ”bucura” uneori de o reputatie mai putin ilustra, fiind asociate cu unele boli ale societatii moderne. Sportivii, datorita stilului lor activ de viata, ”consuma” mult mai multa energie decat persoanele care au un stil de viata predominant sedentar. Aceasta energie este consumata predilect in timpul antrenamentelor intense.
In organism glucidele sunt prezente predilect in sange, sub forma de glucoza si in ficat si muschi, sub forma de glicogen. Acestea reprezinta principalele rezerve de glucide utilizate ca surse de energie; odata ce acestea sunt epuizate, se utilizeaza lipidele sau aminoacizii ca surse de energie.
Glucoza din sange nu se afla in cantitati nelimitate; ca urmare a activitatilor fizice, nivelul glucozei din sange tinde sa scada. Aceasta scadere este contracarata de descompunerea glicogenului, un poliglucid de rezerva constituit din numeroase unitati de glucoza legate intre ele. In urma unor antrenamente intense, se pot epuiza si rezervele de glicogen din ficat si muschi, refacerea lor fiind necesara in aceasta situatie, pentru a „reaproviziona” organismul cu aceasta importanta sursa de energie.
Produsul Maltodextrin fabricat de IronMaxx contine ca ingredient unic maltodextrina (dextrina de malt), un poliglucid constituit din mai multe unitati de glucoza, de obicei continand intre 3 si 17 unitati. Se obtine prin hidroliza amidonului, care poate proveni din diverse cereale sau cartofi. Deoarece este constituita din mai multe unitati de glucoza, digestia sa este mai lenta decat cea a glucozei. Ofera organismului un aport semnificativ de energie pentru antrenamente intense.


Scrie o recenzie

MALTODEXTRIN IM, 2kg

MALTODEXTRIN IM, 2kg

Accept

Site-ul Xnutrition.ro foloseste cookie-uri cu rolul de a optimiza navigarea si de a oferi servicii adaptate necesitatilor si intereselor fiecarui utilizator in parte. In caz contrar, acestea vor intra in vigoare de-indata ce inchizi aceasta notificare, derulezi pagina sau accesezi linkurile prezente.