Lista produselor Calivita

Showing 1 - 12 of 43 items
 • CALIVITA AC-ZYMES, 100caps
  GS_FL0064

  AC-Zymes este un produs probiotic care contine o concentratie mare de bacterii din specia Lactobacillus acidophilus. Aceasta este o bacterie lactica extrem de rezistenta si benefica pentru mentinerea sanatatii sistemului gastrointestinal, inlocuind bacteriile probiotice care se pierd zilnic si participand la activitatea sistemului imunitar.

  75,22lei
 • CALIVITA ACIDOPHILUS, 100caps
  GS_FL0027

  Lactobacillus acidophilus este o bacterie lactica extrem de rezistenta si benefica pentru mentinerea sanatatii sistemului gastrointestinal, inlocuind bacteriile probiotice care se pierd zilnic si participand la activitatea sistemului imunitar. Produsul nostru, Acidophilus, contine in plus si seminte de psyllium.

  94,59lei
 • CALIVITA ARGININE PLUS, 100tablete
  GS_FL0065

  Aminoacid care joaca un rol important in functionarea, dezvoltarea si regenerarea muschilor si in imbunatatirea performantelor fizice, mentinand echilibrul dintre tesutul muscular si cel adipos si accelerand procesul de refacere. Stimuleaza producerea hormonului de crestere si a insulinei si este o substanta precursoare a oxidului nitric, care are un...

  100,56lei
 • CALIVITA C 1000 PLUS, 100tab
  GS_CV0177

  Megadoza de vitamina C cu eliberare prelungita contribuie la mentinerea sanatatii sistemului imunitar, a dintilor si gingiilor, formarea normala a colagenului, protejand celulele de stresul oxidativ. Recomandat tuturor in lunile reci de iarna, sportivilor si celor care depun un efort fizic intens, celor afectati de stres.

  77,15lei
 • CALIVITA C 500, 100tab
  GS_FL0022

  Datorita concentratiei ridicate de vitamina C cu eliberare treptata, produsul C500 este un excelenta cale de suplimentare cu vitamine pentru fortificarea sistemului imunitar in perioadele critice.

  55,96lei
 • CALIVITA CALCIUM MAGNESIUM PLUS, 100caps
  GS_CV0222

  Calciul si magneziul joaca un rol fundamental in functionarea sanatoasa a muschilor, ajutand la mentinerea sanatatii sistemului osos. Suplimentarea cu vitamina D3 si K2 asigura o mai buna absorbtie a calciului.

  73,74lei
 • CALIVITA CHELATED ZINC, 100tab
  GS_FL0061

  Contribuie la functionarea normala a sistemului imunitar, mentinerea sanatatii parului, pielii si a unghiilor, mentinerea unui nivel normal de testosteron, hormonul sexual masculin, si a unei functii mentale normale, in vreme ce datorita efectului sau antioxidant inhiba procesele oxidative nocive.

  35,36lei
 • CALIVITA D DROPS, 30ml
  GS_CV0246

  Conform estimarilor, deficienta de vitamina D afecteaza 70 % din populatie. Organismul uman sintetizeaza cea mai mare parte a cantitatii de vitamina D prin expunere la lumina solara. Noi am extras vitamina D3, agentul activ din D-drops, din ficat de cod si i-am adaugat arome naturale.Dozarea sa este simpla si poate fi administrat amestecat in mancare sau...

  94,59lei
 • CALIVITA DIGESTIVE ENZYMES, 100 tab
  GS_CV0127

  Produsul Digestive Enyzmes contine enzime digestive si substante active de origine vegetala care contribuie la realizarea proceselor digestive. Descompunerea nutrientilor cu ajutorul enzimelor este primul pas catre o buna absorbtie si utilizare a acestora de catre organism. 

  88,51lei
 • CALIVITA EVENING PRIMROSE OIL, 100caps
  GS_FL0036

  Acizii grasi nesaturati care intra in compozitia uleiului de primula contribuie la mentinerea sanatatii cuticulelor si tesutului conjunctiv, contribuind astfel la frumusetea si fermitatea pielii. De asemenea, au o influenta pozitiva asupra nivelului colesterolului total, colesterolului LDL si trigliceridelor, ajutand astfel la o circulatie sangvina...

  72,65lei
 • CALIVITA FIGURE SHAPER, 60caps
  GS_CV0169

  Figure Shaper vine in ajutorul curei dumneavoastra de slabire, este planta Hoodia, care elimina senzatia de foame din creier, usurand astfel urmarea unei diete hipocalorice. Extractul de ceai verde stimuleaza metabolismul, cromul organic reduce pofta de dulciuri, iar acidul hidroxicitric (HCA) extras din Garcinia cambogia impiedica transformarea...

  137,54lei
 • CALIVITA FULL SPECTRUM, 90tab
  GS_PN0112

  Disponibil in tablete cu eliberare prelungita, excelent complex de vitamine, minerale si antioxidanti cu un continut suplimentar de bioflavonoide, Full Spectrum contribuie la mentinerea functionarii normale a unui numar mare de procese fiziologice, fiind recomandat sportivilor pentru mentinerea vitalitatii zi de zi.

  44,86lei
Accept Site use cookies