Marci Exista 7 marci

 • All Stars

  Gama ALLSTARS cuprinde suplimente pentru creșterea musculara, slabire, si pentru imbunatatirea performantelor sportive, fabricate numai din materii prime de inalta calitate.
  Toata gama de produse este testata din punct de vedere nutrițional si respectă in totalitate reglementarile germane si europene privind legislatia suplimentelor nutritive.

  ALL STARS Programul anti-doping
  Incepand cu anul 2007, ALL STARS a introdus un sistem de control anti-doping.
  Pentru produsele ALL STARS se folosesc doar ingrediente care nu sunt listate pe lista IOC a substantelor interzise de imbunatatire a performantei.
  In plus, cel puțin 5 produse pe luna sunt testate pentru posibila contaminare cu substanțe dopante (inclusiv steroizi anabolizanți androgenici). Analiza este efectuata de Centrul de Cercetare Doping Preventiva al Universitatii Germane de Sport din Köln.

 • Calivita

  Filozofia CaliVita International este simpla: Adopta un stil de viata sanatos, fii activ, alimenteaza-te adecvat şi simte-te bine tot timpul!

 • Iron Maxx

  html cleaner

  Ironmaxx, producator de suplimente nutritive, are o reputatie remarcabila atat in Germania cat si in alte tari europene.
  Gama companiei din Köln, care se bucura de o mare atentie in industria de culturism si fitness, consta in peste 150 de produse.

             IronMaxx este cunoscut pentru proteina din zer 100%, o proteina pentru cresterea masei musculare si de intretinere, care este solubila in apa, comparativ cu restul produselor concurente.
  In plus fata de proteine, compania cu sediul la Köln ofera alte produse pentru construirea musculare, cum ar fi aminoacizi, BCAA, arginina sau creatina, precum si produse pentru pierderea in greutate

 • Nutrytec

  Nutrytec Sport & Health ofera o gama de produse care nu numai ca au devenit preferate de sportivi si antrenori, ci si de oameni care pur si simplu doresc sa ramana in forma, sa-si imbunatateasca sanatatea si vitalitatea.
  Multi campioni au ales unele din diferitele linii de suplimente pentru a-si atinge performantele si acest lucru este garantia noastra maxima pentru cresterea si asigurarea calitatii autentice.

 • Syntech

  Syntech Nutrition, producator de suplimente nutritive: proteine, aminoacizi, creatina, precum si produse pentru slabit.
  Toate produsele SynTech sunt fara GMO(organisme modificate genetic). Toate ingredientele sunt in conformitate cu reglementarile WADA si legislatia europeana.

Accept

Site-ul Xnutrition.ro foloseste cookie-uri cu rolul de a optimiza navigarea si de a oferi servicii adaptate necesitatilor si intereselor fiecarui utilizator in parte. In caz contrar, acestea vor intra in vigoare de-indata ce inchizi aceasta notificare, derulezi pagina sau accesezi linkurile prezente.