TEST X ALLST, 150caps Extinde

TEST X ALLST, 150caps

All Stars All Stars

RXS187

Nou

Info Nutritional Test

Test – X  este un supliment alimentar ce contine acid D-aspartic, Tribulus terrestris si zinc, destinat celor care urmaresc cresterea performantelor sportive si totodata cresterea masei musculare slabe, printr-o combinatie de antrenamente si alimentatie adecvata.
-2000mg tribulus terrestris
-2800mg acid d-aspartic
-15mg zinc
-capsule ultra concentrate
-testat antidoping
-30 portii

Mai multe detalii

153,00lei

Cumpara de 150,00lei si vei avea transport GRATUIT!

Test – X fabricat de All Stars este un supliment alimentar ce contine acid D-aspartic, Tribulus terrestris si zinc, destinat celor care urmaresc cresterea performantelor sportive si totodata cresterea masei musculare slabe, printr-o combinatie de antrenamente si alimentatie adecvata.
Acidul D-aspartic este un aminoacid natural descoperit in anul 1827 de catre farmacistul francez Plisson si inca de atunci s-a considerat ca are un rol important in cresterea nivelului de testosteron produs de catre organism. Cercetari mai recente au confirmat si ele aceasta consideratie. De asemenea, acidul D-aspartic stimuleaza cresterea nivelului unor neurotransmitatori, incluzand dopamina si GABA, care imbunatatesc activitatea creierului, actionand in acelasi timp ca stimulant al memoriei. Datorita cresterii rapide a productiei de hormoni masculini, un numar destul de mare de efecte benefice asupra sanatatii au fost asociate suplimentarii cu acid D-aspartic, majoritatea acestora fiind legate de cresterea performantelor sportive. Acidul D-aspartic este foarte util celor care doresc cresterea fortei si puterii musculare, a energiei, rezistentei si dobandirii de masa musculara.
Tribulus terrestris este o planta care creste in numeroase zone tropicale, dar si in zone cu clima moderata de pe glob. Utilizarea sa are o istorie indelungata, populatia din intreaga lume utilizand Tribulus terrestris pentru metinerea starii generale de sanatate, pentru cresterea libidoului si a tonusului masei musculare. Datorita reputatiei sale, atletii au inceput sa utilizeze suplimente alimentare cu Tribulus terrestris pentru cresterea nivelului de energie, pentru sustinerea functionarii sanatoase a sistemului endocrin si imbunatatirea musculaturii in vederea unor antrenamente intense. Tribulus terrestris este eficient pentru cei care doresc sa isi dezvolte rapid masa musculara si forta. Atletii implicati in sporturi bazate pe forta, cum sunt culturistii, halterofilii, au putut constata o crestere semnificativa a musculaturii lor si, implicit, a performantelor.
Tribulus terrestris este o planta cunoscuta pentru cresterea nivelului de testosteron in mod natural, fara a fi un precursor al acestuia. Testosteronul este unul dintre cei mai puternici hormoni naturali pentru dezvoltarea masei musculare; testosteronul „spune” celulelor musculare sa absoarba mai multe proteine, conducand la o musculatura mai voluminoasa si mai puternica.
Zincul este un metal cu numeroase utilizari, fiind utilizat in primele baterii, diverse aliaje si cosmetica. Multitudinea de ”utilizari” se reflecta si in celulele organismului, unde zincul are numeroase functii de indeplinit. Este un constituent al anumitor metalo-enzime, (s-au descoperit peste 200) prima dintre acestea fiind descoperita in anul 1940. In organismul uman se afla circa 1-2 g zinc, distribuit in diverse tesuturi. Zincul este implicat in sinteza normala a proteinelor, componentele esentiale ale fiecarei celule musculare. Participa de asemenea la mentinerea unui nivel normal de testosteron in sange.

Test-X2
150 capsule. Cantitate neta 174 g
Supliment alimentar cu acid D-aspartic, extract de Tribulus terrestris si zinc

Ingrediente active per capsula:
Acid D-aspartic 560 mg
Extract de Tribulus terrestris 400 mg
din care saponine 320 mg
Zinc 3 mg

Alte ingrediente: capsula - gelatina din vita; antiaglomeranti - stearat de magneziu, dioxid de siliciu................q.s.
Poate contine urme de gluten, lactoza, soia si albumina din ou.

Mod de administrare: ca supliment alimentar, 5 capsule Test X dimineata la micul dejun. Consumati capsulele cu un pahar de apa. Consumati Test X zilnic pentru o perioada de 6 saptamani, faceti o pauza de 2 saptamani, dupa care reluati ciclul.

Atentie!
Daca sunteti insarcinata, doriti sa deveniti insarcinata, alaptati, luati orice fel de medicamente sau suferiti de orice afectiune, consultati medicul inainte de a utiliza produsul. Nu se administreaza persoanelor sub 18 ani, femeilor insarcinate, care alapteaza sau care doresc sa devina insarcinate.

Notificat MS / CRSPT Seria AB Nr. 1286 / 13.06.2016

Scrie o recenzie

TEST X ALLST, 150caps

TEST X ALLST, 150caps

Accept

Site-ul Xnutrition.ro foloseste cookie-uri cu rolul de a optimiza navigarea si de a oferi servicii adaptate necesitatilor si intereselor fiecarui utilizator in parte. In caz contrar, acestea vor intra in vigoare de-indata ce inchizi aceasta notificare, derulezi pagina sau accesezi linkurile prezente.