Pret redus! PERFORMANCE COLOSSUS GIGANT PROFESSIONAL, 4kg Extinde

COLOSSUS GIGANT PROFESSIONAL PERFORMANCE, 4kg

Nutrytec Nutrytec

Reconditionat

MOMENTAN INDISPONIBIL

Este un supliment alimentar care stimuleaza cresterea musculara. Acesta contine carbohidrati, proteine, creatina si un complex multienzimatic.
O portie ofera:
-69g carbohidrati
-3g creatina monohidrata
-22g proteine din zer
-continut redus de grasimi
-fara aspartam
-fara substante interzise

Mai multe detalii

Timp ramas:

Cumpara de 150,00lei si vei avea transport GRATUIT!    Construirea de tesut muscular nou este un proces complex care implica numerosi factori: activitatea fizica, alimentatia si nu in ultimul rand fiecare celula din tesutul muscular. O combinatie de activitate fizica si alimentatie adecvata este foarte utila celor care urmaresc cresterea masei musculare. Deoarece alimentatia ofera organismului atat ”combustibilul” cat si ”caramizile” necesare dezvoltarii masei musculare, ea intra tot mai mult in vizorul sportivilor.
    Suplimentul alimentar Colossus Gigant fabricat de Nutrytec contine un amestec de nutrienti importanti pentru construirea de masa musculara: glucide, proteine, creatina si un complex multienzimatic.
    Glucidele sunt o sursa importanta de energie pentru organism, chiar daca se ”bucura” uneori de o reputatie mai putin ilustra, fiind asociate cu unele boli ale societatii moderne. Sportivii, datorita stilului lor activ de viata, ”consuma” mult mai multa energie decat persoanele care au un stil de viata predominant sedentar. Aceasta energie este consumata predilect in timpul antrenamentelor, dar sinteza proteinelor, componente importante ale celulelor musculare, poate reprezenta pana la 90% din energia chimica utilizata de o celula pentru toate reactiile de biosinteza. Avand in vedere necesarul energetic ridicat al sportivilor care urmaresc cresterea masei musculare, in compozitia suplimentului alimentar Colossus Gigant se gasesc doua tipuri de glucide: maltodextrina si ovazul.
    Maltodextrina este un poliglucid constituit din mai multe unitati de glucoza, de obicei continand intre 3 si 17 unitati. Se obtine prin hidroliza amidonului, care poate proveni din diverse cereale sau cartofi. Deoarece este constituita din mai multe unitati de glucoza, digestia si absorbtia sa este mai lenta decat cea a glucozei.
    Ovazul (Avena sativa) este o planta domesticita in Europa in Epoca Bronzului, stramosii salbatici ai acestuia provenind din Orientul Apropiat. Contine aproximativ 66% glucide, 16% proteine, fibre, vitamine din complexul B si minerale (fier, magneziu, mangan, fosfor, zinc), cantitatile de nutrienti prezentand variatii in functie de soi si alti factori. Multumita continutului de fibre solubile, ovazul ajuta la crearea senzatiei de satietate si are o digestie mai lenta. Proteinele din ovaz, desi prezente in cantitate mai mica, sunt aproape echivalente calitativ cu proteinele din soia.
    Multumita caracteristicilor celor doua ingrediente, organismul este „aprovizionat” cu glucide la un timp relativ scurt dupa consumul produsului, multumita maltodextrinei, dar si pentru o perioada mai lunga, multumita glucidelor din faina de ovaz.
    Din produs nu pot lipsi proteinele, care cu ajutorul sistemului digestiv sunt descompuse in unitatile de baza, numite aminoacizi. Aminoacizii obtinuti cu ajutorul sistemului digestiv sunt folositi in continuare de catre muschi pentru ”construirea” de tesut muscular nou. Nu toate proteinele sunt insa egale in ceea ce priveste continutul de aminoacizi, de aceea proteinele din Colossus Gigant provin din concentratul proteic din zer. Proteinele din zer sunt superioare altor tipuri de proteine deoarece contin toti aminoacizii esentiali, adica acei aminoacizi care nu pot fi sintetizati in organism, fiind procurati doar din alimentatie. Pe langa acestea, proteinele din zer se digera usor si rapid.
    Creatina este un compus gasit in muschi, aici gasindu-se 95% din creatina prezenta in organism. Creatina este implicata in metabolismul energetic tisular, fiind convertita in fosfocreatina, care este utilizata pentru obtinerea ATP – ului, care este implicat si in activitatea musculara, exercitiile fizice intense necesitand multa energie.
Datorita implicarii ei in obtinerea de energie in muschi, creatina se utilizeaza pentru imbunatatirea performantelor sportivilor in cazul unor solicitari de scurta durata si de mare intensitate.
Complexul multienzimatic DigeZyme® pe baza de amilaza, proteaza, lactaza, lipaza si celulaza ajuta la digestia nutrientilor prezenti in compozitia Colossus Gigant. In organism exista numeroase tipuri de enzime care catalizeaza un numar imens de reactii biochimice, fiind implicate inclusiv in sinteza proteinelor din celule. Digestia alimentelor ingerate are nevoie si ea de interventia unor enzime specifice, secretate de diverse organe (e.g. ficat, pancreas). Aceste enzime se produc pentru a facilita descompunerea diversilor nutrienti in compusi cu molecule mai mici, care pot fi apoi absorbiti (in principal la nivelul intestinului subtire), dupa absorbtie fiind vehiculati prin sange in tot organismul. Exista enzime specifice pentru digestia unui anumit nutrient, acestea nefiind interschimbabile. Astfel, exista asocieri intre enzime si nutrientii pe care acestea le descompun, e.g.: amilaza – unele glucide, proteaza – proteinele, lactaza – lactoza, lipaza – lipidele, celulaza – celuloza.


Colossus Gigant - Cookies & Cream
Pulbere. Cantitate neta 4 kg
Supliment alimentar cu carbohidrati, proteine, creatina si enzime digestive – aroma de fursecuri si frisca. Cu indulcitor.

100 g pulbere (2 cupe) contin:
Maltodextrina    38,2 g
Faina de ovaz    32 g
Concentrat proteic din zer    22 g
L-glicina    4 g
Creatina monohidrat    3 g
DigeZyme®    100 mg
(complex multienzimatic pe baza de
amilaza, proteaza, lactaza, lipaza
si celulaza)
Alte ingrediente: aroma; indulcitor - sucraloza..............q.s.
ALERGENI: GLUTEN SI LAPTE. Poate contine urme de oua, peste si soia.

Mod de administrare: se amesteca 100 g (2 cupe rase de 90 ml) cu 300 ml de lichid (apa, lapte degresat etc.).

Notificat MS / CRSPT Seria AB Nr. 1431 / 19.04.2017

Scrie o recenzie

COLOSSUS GIGANT PROFESSIONAL PERFORMANCE, 4kg

COLOSSUS GIGANT PROFESSIONAL PERFORMANCE, 4kg

Accept

Site-ul Xnutrition.ro foloseste cookie-uri cu rolul de a optimiza navigarea si de a oferi servicii adaptate necesitatilor si intereselor fiecarui utilizator in parte. In caz contrar, acestea vor intra in vigoare de-indata ce inchizi aceasta notificare, derulezi pagina sau accesezi linkurile prezente.