PARTENER OFICIAL AL FEDERATIEI ROMANE DE CULTURISM SI FITNESS
AESTR-X PRE WORKOUT, 330g Extinde

AESTR-X PRE WORKOUT, 330g

Syntech Syntech

Nou

Aestr-X este un produs ce contine mai multe ingrediente (beta alanina, arginina si citrulina, cafeina) cu roluri variate: reducerea oboselii si producerea oxidului nitric (NO)

-2000mg Citrullina
-2425mg Arginine AKG
-850mg Tyrosine
-120mg Cafeina
-250mg Taurine
-75mg Inositol
-fara Creatina

Mai multe detalii

94,13lei

Cumpara de 150,00lei si vei avea transport GRATUIT!

Aestr-X fabricat de SynTech este un produs destinat utilizarii inainte de antrenament, pentru a mari forta si rezistenta, precum si pentru mentinerea concentrarii. Pentru atingerea acestor scopuri, contine mai multe ingrediente cu roluri variate: reducerea oboselii, producerea oxidului nitric (NO) respectiv asigurarea unui suport „mental” si nu doar fizic pentru antrenament. Este disponibil sub forma de pulbere.
Beta alanina este un aminoacid care se afla, alaturi de histidina, in constitutia dipeptidei numite carnosina. Carnosina se gaseste in muschi, fiind sintetizata pornind de la cei doi precursori, histidina si beta alanina, cu ajutorul enzimei numite carnosin sintetaza. Rolul acesteia este de a mentine un pH relativ constant in muschi, pentru ca acestia sa-si poata „desfasura” activitatea. Scaderea pH-ului din muschi se poate datora producerii unor acizi, cum este acidul lactic, in urma activitatilor fizice intensive. Prin mentinerea constanta a pH-ului din muschi, carnosina ajuta la intarzierea instalarii oboselii.
Taurina este un acid amino-sulfonic cu rol in transportul de ioni si stabilizarea membranei celulare. Joaca un rol important la nivelul creierului, inimii, ochilor si sistemului vascular. La nivel cerebral se gaseste in cantitati mari, predilect in bulbul olfactiv si in centrul memoriei; intervine si in transmiterea semnalelor nervoase. De asemenea, are un rol esential in digestia lipidelor, fiind o componenta a sarurilor biliare, substante care actioneaza intr-un mod similar detergentilor, facand posibila emulsionarea lipidelor ingerate. Taurina poate fi sintetizata de organism, dar in perioade de stres, traume sau eforturi deosebite, necesita aport din exterior, deoarece aceste stari epuizeaza rezervele din organism. Ajuta la inlaturarea senzatiei de oboseala.
Arginina este un precursor al oxidului nitric si altor metaboliti, o componenta a colagenului, enzimelor si hormonilor, a pielii si tesuturilor conjunctive. L-arginina este un aminoacid necesar in sinteza proteinelor, colagenului, in cresterea si dezvoltarea organismului, dezvoltarea masei musculare, reducerea tesutului adipos, procesele de cicatrizare s.a. Reduce acumularea de amoniac si lactaza plasmica, produsi in urma efortului fizic.
Malatul de citrulina se numara printre cei trei precursori al oxidului nitric; acest compus dilata vasele de sange si le face mai flexibile, marind cantitatea de sange pe care inima o poate pompa si astfel mareste si cantitatea de oxigen si nutrienti care pot fi transportati in muschi. Imbunatatirea fluxului sanguin este benefica si pentru activitatea musculara, ajutand la dezvoltarea acestora. Efortul depus ajuta la declansarea unor procese care sprijina sinteza de proteine. Pe langa acestea, malatul de citrulina ajuta la scaderea productiei de amoniac si acid lactic, stimuland totodata procesul de recuperare dupa antrenament.
Pentru a efectua antrenamente intensive este nevoie nu doar de forta fizica, ci si „mentala”, starea de oboseala fiind un impediment serios atunci cand vine vorba de exercitiile fizice. De aceea, in compozitia produsului Aestr-X au fost adaugate extractul de guarana si tirosina. Guarana (Paullinia cupana) este o liana cultivata in zona Amazonului pentru fructele sale bogate in cafeina. Cafeina din guarana imbunatateste concentrarea, timpul de reactie si atentia, ajutand si la reducerea oboselii. L-tirozina este un aminoacid care stimuleaza functionarea sistemului nervos.
Inozitolul impreuna cu colina participa la biosinteza fosfolipidelor, componente esentiale ale membranei celulei nervoase. Ca urmare, este indispensabil transmiterii influxului nervos si deci activitatii cerebrale.
Piperul negru (Piper nigrum) ajuta la absorbtia celorlalte componente din Aestr-X.

Cu indulcitor. Contine cafeina. Nu se recomanda pentru copii si femei insarcinate. 1 masura de produs (5,5 g) contine 61 mg cafeina.
Mod de administrare: ca supliment alimentar, amestecati 1 masura (5,5 g) cu 175 ml apa si consumati cu 20 minute inainte de antrenament.

Atentie!
Consultati medicul inainte de a folosi acest produs daca urmati un tratament cu anticoagulante.

Notificat MS / CRSPT Seria AB Nr. 1285 / 13.06.2016

Scrie o recenzie

AESTR-X PRE WORKOUT, 330g

AESTR-X PRE WORKOUT, 330g

Accept

Site-ul Xnutrition.ro foloseste cookie-uri cu rolul de a optimiza navigarea si de a oferi servicii adaptate necesitatilor si intereselor fiecarui utilizator in parte. In caz contrar, acestea vor intra in vigoare de-indata ce inchizi aceasta notificare, derulezi pagina sau accesezi linkurile prezente.