PARTENER OFICIAL AL FEDERATIEI ROMANE DE CULTURISM SI FITNESS
T-SIZE PUMP SYN, 600g Extinde

T-SIZE PUMP SYN, 600g

Syntech Syntech

Nou

Este un supliment alimentar de ultima generatie, cu dextroza, creatina, aminoacizi si guarana, utilizat inaintea antrenamentelor, cu rolul de a mari forta exploziva, creste volumul muscular, optimiza productia de ATP si de a accelera recuperarea rapida.
Stimuleaza productia de oxid nitric si imbunatateste fluxul sanguin catre muschi.

Mai multe detalii

165,61lei

Cumpara de 150,00lei si vei avea transport GRATUIT!

SYN-T-SIZE PUMP 600g

Este un supliment alimentar creat pentru a fi utilizat inaintea antrenamentelor, cu rolul de a mari forta, volumul muscular, optimiza productia de ATP si de a accelera recuperarea in urma exercitiilor fizice intense. Aceste scopuri sunt atinse multumita ingredientelor sale, printre care se numara precursori ai oxidului nitric (abreviat in limba engleza NO) si substante care contribuie la functionarea optima a muschilor si a sistemului nervos.
Combinatia intre alfa-cetoglutaratul de arginina si malat de citrulina este eficienta deoarece creste intensitatea exercitiilor fizice si mareste rezistenta.
Crea-Trona® este o creatina dublu tamponata, ultra pura, adaugata cu scopul de a oferi forta si dezvoltare musculara accelerata. SynTech a ales sa foloseasca aceasta creatina in locul celei alcaline deoarece este mai stabila in mediul acid al stomacului si este absorbita mai usor. Tamponul bicarbonat din Crea-Trona® ajuta tamponul bicarbonat al organismului, imbunatatind astfel performantele in timpul antrenamentelor intense. Este absorbita complet si nu cauzeaza retentie de apa, situatie ideala pentru a castiga forta si masa musculara.
Aminoacizii cu catena ramificata reprezinta aproximativ 1/3 din constitutia muschilor. Au un rol important in „construirea” masei musculare si impiedicarea catabolismului muscular dupa antrenamente.
Beta-alanina este un compus care poate tampona acidul lactic si care creste concentratia carnosinei in muschi. O concentratie marita a carnosinei permite, gratie unui numar de mecanisme biochimice, amanarea oboselii musculare intr-un mod eficient. Aceasta concentratie crescuta a carnosinei este utila pentru orice sportiv. De asemenea, imbunatateste recuperarea in cazul sportivilor care efectueaza antrenamente intense, stimuleaza circulatia sangelui in muschi si sporeste rezistenta.
Taurina este un tip de „combustibil” pentru muschi si creier, avand un rol important in activitatea acestora. Acest ingredient cu o structura asemanatoare aminoacizilor stimuleaza eliminarea acidului lactic, mareste rezistenta si imbunatateste performantele atletice.
Combinatia de guarana, teobromina si tirosina ofera organismului un suport important in timpul antrenamentelor, deoarece contribuie la imbunatatirea concentrarii, timpului de reactie, vigilentei si ajuta la reducerea oboselii.

Ingrediente active per masura de pulbere (10 g):
Dextroza. 1,79 g
Strength, Power & Endurance. 3,25 g
Crea-Trona™ creatina dublu tamponata 1,5 g
Beta-alanina. 1 g
Taurina. 0,75 g
Double Action NO Matrix. 2,5 g
Alfa-cetoglutarat de arginina. 1,5 g
Malat de citrulina. 1 g
Amestec BCAA. 1 g
Leucina. 0,5 g
Izoleucina. 0,25 g
Valina. 0,25 g
Amestec Energy & Mental Focus. 0,9 g
Tirozina. 0,4 g
Paullinia cupana (guarana). 0,25 g
Theobroma cacao (cacao). 0,25 g

Mod de administrare: ca supliment alimentar, amestecati 2 masuri (20 g) cu 400 ml apa si consumati inainte de antrenament.

Dupa ce salvezi produsul personalizat, nu uita sa-l adaugi in cos.

loader

* cimpuri obligatorii

Scrie o recenzie

T-SIZE PUMP SYN, 600g

T-SIZE PUMP SYN, 600g

Accept

Site-ul Xnutrition.ro foloseste cookie-uri cu rolul de a optimiza navigarea si de a oferi servicii adaptate necesitatilor si intereselor fiecarui utilizator in parte. In caz contrar, acestea vor intra in vigoare de-indata ce inchizi aceasta notificare, derulezi pagina sau accesezi linkurile prezente.