PARTENER OFICIAL AL FEDERATIEI ROMANE DE CULTURISM SI FITNESS
SYNOXY BOOST 300g Extinde

SYNOXY BOOST 300g

Syntech Syntech

Nou

SynOxy Boost contine creatina, malat de citrulina, beta-alanina si extract de plante.
O portie contine:
-3g creatina monohidrata
-2g beta alanina
-500mg Vinitrox™ (amestec de polifenoli) cu 3g Malat de Citrulina(percursor al oxidului nitric), impreuna cresc productia de oxid nitric cu 50%
-750mg Guarana pentru cresterea energiei si concentrare

Mai multe detalii

104,86lei

Cumpara de 150,00lei si vei avea transport GRATUIT!

SYNOXY BOOST 300g

Supliment alimentar cu creatina, malat de citrulina, beta-alanina si extracte de plante. Este recomandat utilizarii inaintea antrenamentelor, cu scopul de a mari forta, volumul muscular si de a optimiza productia de ATP (adenozin trifosfat - intervine in producerea de energie ). Malatul de citrulina – se numara printre cei trei precursori al oxidului nitric; dilata vasele de sange si le face mai flexibile, marind cantitatea de sange pe care inima o poate pompa si astfel mareste si cantitatea de oxigen si nutrienti care pot fi transportati in muschi. Extractele de marul paradisului (Malus pumila) si struguri (Vitis vinifera) au fost adaugate pentru a completa actiunea malatului de citrulina; cele trei ingrediente sunt mai eficiente impreuna, potentandu-si reciproc efectele (sinergism), decat fiecare in parte, imbunatatind semnificativ forta si amanand instalarea oboselii.

Creatina si beta-alanina actioneaza mai eficient impreuna decat creatina singura, ajutand la dezvoltarea masei musculare slabe si la arderea grasimilor.Beta-alanina accelereaza recuperarea si impiedica deteriorarea muschilor.

Ingrediente active per masura de pulbere (10 g):

Strength & Power
Creatina monohidrat. 3 g
Beta-alanina. 2 g
NO-Matrix
Malat de citrulina. 3 g
Extract de marul paradisului. 0,28 g
(Malus pumila)
Extract de seminte de struguri. 0,12 g
(Vitis vinifera)
Guarana (Paullinia cupana). 0,75 g.

Mod de administrare: ca supliment alimentar, amestecati 1 masura de pulbere (10 g) cu 200 ml apa si consumati cu 20 minute inainte de antrenament.

Scrie o recenzie

SYNOXY BOOST 300g

SYNOXY BOOST 300g

Accept

Site-ul Xnutrition.ro foloseste cookie-uri cu rolul de a optimiza navigarea si de a oferi servicii adaptate necesitatilor si intereselor fiecarui utilizator in parte. In caz contrar, acestea vor intra in vigoare de-indata ce inchizi aceasta notificare, derulezi pagina sau accesezi linkurile prezente.