Beta ALANINE 144 caps Extinde

Beta ALANINE 144 caps

All Stars All Stars

RXS373

Nou

Beta Alanine 4000 fabricat de All Stars contine un amestec de beta alanina, cafeina si vitamine putand ajuta la reducerea oboselii, oferind si energie pentru antrenamente intense.
O portie(6 capsule) contine:
- 4000mg de beta alanina
- 200mg de cafeina
- complex de multivitamine
- 1 cutie asigura necesarul pentru 24 antrenamente (1 luna)

Mai multe detalii

115,00lei

Cumpara de 150,00lei si vei avea transport GRATUIT!

All StarsBeta Alanina 4000Suplimentul alimentar Beta Alanine 4000 fabricat de All Stars contine un amestec de beta alanina, cafeina si vitamine putand ajuta la reducerea oboselii, oferind si energie pentru antrenamente intense.
Beta alanina este un constituent al dipeptidei numite carnosina, alaturi de un alt aminoacid, histidina. Carnosina se gaseste in muschi, fiind sintetizata pornind de la cei doi constituenti cu ajutorul enzimei numite carnosin sintetaza. Aceasta dipeptida amelioreaza mediul acid creat in urma efortului muscular.
In timpul exercitiilor fizice, muschii consuma diversi „combustibili”, e.g. glucide sau lipide, pentru a produce energia necesara contractiilor musculare. Ca rezultat al proceselor metabolice care au loc, pe langa energie mai rezulta si alti compusi, unii dintre acestia fiind acizi (e.g. acidul lactic). Crearea unui mediu acid in muschi afecteaza activitatea acestora, ducand la aparitia oboselii si scaderea performantei.
S-a constatat ca printr-un aport suplimentar de beta alanina se poate mari concentratia de carnosina din muschi si prin aceasta se poate intarzia aparitia oboselii si „caderii” fizice, ducand astfel la cresterea capacitatii de lucru a muschilor si deci a performantelor.
Cafeina (1,3,7-trimetilxantina) este un alcaloid care se gaseste in numeroase specii de plante, actionand in acestea ca un „pesticid” care paralizeaza sau ucide insectele. Cele mai obisnuite surse vegetale de cafeina sunt arborele de cafea, de ceai si de cacao. Principala sursa de cafeina raman arborii de cafea (Coffea arabica si Coffea canephora).
Oamenii nu sunt singurele fiinte vii care sunt consumatoare ”avide” de cafeina; se cunoaste faptul ca unele bacterii pot utiliza cafeina ca hrana, pana in prezent fiind descoperite doua cai de catabolizare a cafeinei la bacterii. Exista si plante care spre deosebire de omoloagele lor care folosesc cafeina pentru a se apara de insecte, o utilizeaza pentru a atrage insectele polenizatoare. S-a observat ca daca nectarul florilor contine o anume cantitate de cafeina, insectele polenizatoare le prefera pe acestea. In cazul in care cantitatea de cafeina din nectar este mai mare, acesta are un gust amar, nefiind atat de atragator pentru insecte.
Cafeina declanseaza o serie de reactii specifice benefice sportivilor, printre care diminuarea oboselii, rezistenta fizica si psihica crescute.
Vitaminele hidro- si liposolubile (complexul B, vitamina C respectiv vitamina E) se gasesc in cantitati mai mici sau mai mari in diverse alimente de origine vegetala si animala. Cantitativ, acestea nu predomina in compozitia alimentelor, acest statut fiind rezervat altor constituenti ai alimentelor - glucide, lipide, proteine sau apa.
In egala masura si organismul uman are nevoie de cantitati mai mici de vitamine decat de glucide, lipide, proteine sau apa dar in ciuda acestui fapt rolul lor in organism nu este unul secundar. Diversitatea activitatii biologice a vitaminelor este bine ilustrata de procesele fiziologice la desfasurarea carora acestea contribuie.
Vitaminele din compozitia produsului Beta Alanine 4000 contribuie la: metabolismul energetic normal (vitamina C, niacina, acidul pantotenic, vitamina B6, vitamina B2, vitamina B1, biotina, vitamina B12), functionarea normala a sistemului nervos (vitamina C, niacina, vitamina B6, vitamina B2, vitamina B1, biotina, vitamina B12), reducerea oboselii (vitamina C, niacina, acidul pantotenic, vitamina B6, vitamina B2, vitamina B12), protectia celulelor impotriva stresului oxidativ (vitamina C, vitamina E), functionarea normala a sistemului imunitar (vitamina C, vitamina B12, vitamina B6), metabolismul normal al proteinelor si glicogenului (vitamina B6) si metabolismul normal al macronutrientilor (biotina).

Beta Alanine 4000
144 capsule. Cantitate neta 126 g
Supliment alimentar cu beta alanina, vitamine si cafeina. Contine cafeina. Nu se recomanda pentru copii si femei insarcinate. O capsula contine 33,33 mg cafeina.

Ingrediente active per capsula:
Beta alanina    667 mg
Cafeina    33,33 mg
Vitamina C    13,33 mg
(acid ascorbic)
Niacina    2,66 mg
(nicotinamida)
Vitamina E    2 mg
(acetat de DL-alfa-tocoferil)
Acid pantotenic    1 mg
(D-pantotenat de calciu)
Vitamina B2    0,23 mg
(riboflavina)
Vitamina B6    0,23 mg
(clorhidrat de piridoxina)
Vitamina B1    0,183 mg
(clorhidrat de tiamina)
Biotina    8,33 mcg
Vitamina B12    0,416 mcg
(ciancobalamina)

Alte ingrediente: gelatina bovina (capsula; contine coloranti - dioxid de titan, oxid de fier, azorubina); extract de cafea (contine maltodextrina); antiaglomeranti - dioxid de siliciu, stearat de magneziu.................q.s.

Mod de administrare: ca supliment alimentar, in zilele in care va antrenati luati 6 capsule BETA ALANINE 4000 cu 30 de minute inainte de antrenament. In zilele in care nu va antrenati luati 6 capsule dupa micul dejun. Luati capsulele cu cantitati suficiente de lichid. Pentru rezultate optime consumati BETA ALANINE 4000 pentru o perioada de 4 - 8 saptamani. Combinati administrarea produsului cu o alimentatie bogata in proteine si antrenamente regulate. Dupa perioada de administrare, faceti o pauza de 2 saptamani dupa care repetati administrarea produsului.

Atentie!
Daca sunteti insarcinata, doriti sa deveniti insarcinata, alaptati, luati orice fel de medicamente sau suferiti de orice afectiune, consultati medicul inainte de a utiliza produsul.

Notificat MS / CRSPT Seria AB Nr. 1661 / 16.04.2018

Mod de administrare: inainte de antrenament

Scrie o recenzie

Beta ALANINE 144 caps

Beta ALANINE 144 caps

Accept

Site-ul Xnutrition.ro foloseste cookie-uri cu rolul de a optimiza navigarea si de a oferi servicii adaptate necesitatilor si intereselor fiecarui utilizator in parte. In caz contrar, acestea vor intra in vigoare de-indata ce inchizi aceasta notificare, derulezi pagina sau accesezi linkurile prezente.