Pret redus! PERFORMANCE VIGOR TEST, 120tab Extinde

VIGOR TEST PERFORMANCE, 120tab

Nutrytec Nutrytec

RXS264

Nou

Produsul Vigor Test contine extracte din doua plante: maca si tribulus. Este produsul ideal pentru dezvoltarea masei musculare, cresterea performantelor sportive si atingerea obiectivelor.

O portie contine:
-1,5g extract de maca
-1,5g extract de tribulus

Mod de administrare: 3 tablete pe zi

Mai multe detalii

Timp ramas:

84,69lei

120,98lei

-30%

Cumpara de 150,00lei si vei avea transport GRATUIT!

Nutrytec
Vigor Test

Plantele au fost utilizate ca surse de nutrienti din cele mai vechi timpuri, inital folsindu-se plante locale din flora spontana. Se utilizau diverse parti ale plantelor: fructe, tuberculi sau seminte.  Odata cu aparitia si dezvoltarea agriculturii, s-a reusit schimbarea respectiv controlarea mai riguroasa a modului in care se obtin alimentele de origine vegetala respectiv animala, dar si schimbarea modului de viata al oamenilor si al mediului in care acestia traiau. Avantajele si dezavantajele acestui proces sunt vizibile si discutate si astazi, poate chiar mai mult decat in trecut, avand in vedere numeroasele fatete ale acestei probleme.
In prezent in alimentatie predomina plantele de cultura, plantele din flora spontana fiind recoltate doar in cazul anumitor specii. Intr-un articol de specialitate din anul 1990 se mentioneaza faptul ca 131 de specii reprezinta marea majoritate a plantelor utilizate in alimentatie la nivelul a 146 de tari. Indiferent de originea lor, plantele se remarca prin continutul lor de nutrienti, cum sunt glucidele (care predomina in alimentele de origine vegetala), lipidele (cu un continut bogat de acizi grasi nesaturati), proteinele (se gasesc intr-un cuantum mai redus, unele proteine din plante contin toti aminoacizii necesari, altele fiind deficitare), fibrele (prezente in cereale si unele fructe, importante pentru sanatatea colonului), vitaminele si mineralele (partile edibile ale plantelor reprezentand surse bune de diverse vitamine si minerale) si nu in ultimul rand substante biologic-active (flavonoide, saponine, macaene, macamide). Multumita numerosilor nutrienti prezenti in plante, acestea au fost si raman si in prezent un mod eficient de a mentine sanatatea.
Produsul Vigor Test fabricat de Nutrytec contine extracte din doua plante cu diverse utilizari traditionale in zonele lor de origine: maca (Lepidium meyenii) si tribulus (Tribulus terrestris).
Maca este o planta originara din Anzi, unde creste la inaltimi de peste 4000 m. Habitatul sau este caracterizat de frig intens, lumina solara foarte intensa si vanturi puternice. Planta apartine familiei mustarului, cele mai relevante plante inrudite cu aceasta fiind rapita, mustarul, napul, mustarul negru si varza.
Maca a fost domesticita probabil intr-o regiune din Peru in urma cu 1300 – 2000 de ani. Este cultivata si in prezent in regiunea Anzilor centrali din Peru. Prima descriere scrisa a plantei dateaza din 1553 cand Cieza de Leon mentioneaza faptul ca planta descrisa de el era folosita de populatia bastinasa. Parintele Cobo a fost primul care a descris numele maca si proprietatile sale in 1653, mentionand ca era folosita pentru fertilitate. Mai tarziu, in secolul al XVIII-lea Ruiz mentioneaza proprietatile de crestere a fertilitatii si efectele energizante. Utilizarile traditionale ale maca sunt legate in principal de fertilitate si cresterea libidoului.
In alimentatie se foloseste partea subterana a plantei, care joaca rol de depozit, asemanatoare cu ridichile care poate fi de culoare neagra, galbena sau rosie. Principalele substante biologic active din partea subterana maca sunt alcaloizii, cum sunt macaenele si macamidele.
Tribulus terrestris apartine familiei Zygophyllaceae, fiind gasita in zona mediteraneana si in zone subtropicale si desertice din India, China, sudul SUA, Mexic si Bulgaria. Creste ca buruiana pe pasuni, marginile drumurilor si in general in locuri calduroase, uscate si nisipoase. Este un arbust cu inaltimi cuprinse intre 10 – 60 cm cu flori galbene si fructe caracteristice, de forma stelata.
Substante biologic-active identificate in Tribulus terrestris sunt saponinele, flavonoidele, glicozidele, alcaloizii si taninii. In Ayurveda se mentioneaza utilizarea Tribulus terrestris in caz de impotenta si pentru sanatatea tractului urinar.
Datorita reputatiei sale, atletii au inceput sa utilizeze Tribulus terrestris pentru cresterea nivelului de energie, pentru sustinerea functionarii sanatoase a sistemului endocrin si imbunatatirea musculaturii in vederea unor antrenamente intense. Tribulus terrestris este o planta cunoscuta pentru cresterea nivelului de testosteron in mod natural, fara a fi un precursor al acestuia.


Vigor Test (Performance Platinum Series)
Supliment alimentar cu extracte de plante

Prezentare: 120 tablete. Cantitate neta: 234 g. Portia zilnica recomandata: 3 tablete.  Mod de administrare: consumati 3 tablete per zi. Ingrediente: agenti de incarcare (fosfat tricalcic si guma de guar), extract uscat de tribulus (Tribulus terrestris), extract uscat de maca (Lepidium meyenii Walp.), agenti antiaglomeranti (stearat de magneziu si carbonat de magneziu) si stabilizator (croscarmeloza sodica). Poate contine urme de oua, peste si soia.

3 tablete contin:
Extract uscat de tribulus (Tribulus terrestris)    1500 mg
Extract uscat de maca (Lepidium meyenii)        1500 mg

Notificat MS / CRSPT Seria AB Nr. 1436 / 19.04.2017Scrie o recenzie

VIGOR TEST PERFORMANCE, 120tab

VIGOR TEST PERFORMANCE, 120tab

Accept

Site-ul Xnutrition.ro foloseste cookie-uri cu rolul de a optimiza navigarea si de a oferi servicii adaptate necesitatilor si intereselor fiecarui utilizator in parte. In caz contrar, acestea vor intra in vigoare de-indata ce inchizi aceasta notificare, derulezi pagina sau accesezi linkurile prezente.