Pret redus! INTENSITY NO-X ALLST, 640g Extinde

INTENSITY NO-X ALLST, 640g

All Stars All Stars

Nou

info nutritionale intensity no-x

TERMEN DE VALABILITATE 07/2020 1 BUC LA OFERTA

Intensity NO-X contine aminoacizi, creatina, cafeina, vitamine si glucide, ofera energia si concentrarea necesara pentru exercitiile fizice.
-complex de oxid nitric imbunatatit cu arginina si CREAPURE(creatina pura micronizata calitate premium)
-aminoacizi cu catena ramificata leucina, valina, isoleucina
-55% carbohidrati
-22% proteine
-200mg cafeina per portie
-testat antidoping


Mai multe detalii

109,80lei

183,00lei

-40%

Cumpara de 150,00lei si vei avea transport GRATUIT!

Aminoacizii pot fi utilizati si ca sursa de energie de catre organism, insa ei se remarca prin rolul de constituenti ai proteinelor din organism. Un aport de aminoacizi la momentul oportun poate ajuta la mentinerea si cresterea masei musculare; deoarece un astfel de moment oportun este reprezentat si de antrenament, scopul adaugarii unui amestec de aminoacizi intr-un produs destinat utilizarii inainte de antrenament devine usor de intuit.
Leucina, izoleucina si valina sunt substante cunoscute si sub numele de aminoacizi cu catena ramificata sau BCAA, dupa abrevierea din limba engleza. Acesti trei aminoacizi formeaza aproximativ 1/3 din tesuturile muschilor scheletici din organism. BCAA joaca un rol foarte important in sinteza proteinelor (formarea proteinelor celulare din aminoacizi pentru constructia de masa musculara).
Arginina este un aminoacid cu multiple roluri in organism: precursor al oxidului nitric si altor metaboliti, o componenta a colagenului, enzimelor, a pielii si tesuturilor conjunctive. In compozitia produselor destinate utilizarii inainte de antrenament, rolul de precursor al oxidului nitric este in prima linie. Oxidul nitric produce dilatarea vaselor sanguine, permitand astfel imbunatatirea fluxului sanguin. Astfel, oxigenul si diferiti nutrienti ajung mai rapid la muschi, ceea ce are ca rezultat dezvoltarea musculaturii si cresterea performantelor atletice.
Creatina este un derivat al unui aminoacid, cea mai mare cantitate de creatina din organism gasindu-se in muschii scheletici. Intervine in metabolismul energetic, astfel suplimentarea alimentatiei cu creatina ajuta la marirea performantelor fizice in timpul exercitiilor intense de scurta durata.
Cafeina este o substanta gasita in mai multe specii de plante, printre care se numara arborele de cafea, respectiv de ceai si guarana. Are rol in protectia acestor plante impotriva insectelor. Cafeina este un stimulator al sistemului nervos central, creste vigilenta si capacitatea pentru munca fizica si intelectuala, oferind un suport ”mental” pentru antrenamente.
Tot ca suport ”mental” dar si fizic se remarca si vitaminele, in compozitia produsului Intensity NO-X gasindu-se vitamina C si 3 vitamine din complexul B. Datorita diverselor functii indeplinite in organism, sunt importante in alimentatia sportivilor, oferindu-le un ajutor atat in timpul antrenamentelor, cat si in timpul recuperarii de dupa antrenamente: metabolismul energetic normal (vitamina C, niacina, acidul pantotenic, vitamina B6), functionarea normala a sistemului nervos (vitamina C, niacina, vitamina B6), reducerea oboselii (vitamina C, niacina, acidul pantotenic, vitamina B6), protectia celulelor impotriva stresului oxidativ (vitamina C), functionarea normala a sistemului imunitar (vitamina C, vitamina B6) si metabolismul normal al proteinelor si glicogenului (vitamina B6).
Pe langa celelalte ingrediente implicate intr-un mod sau altul in producerea energiei in organism, aminoacizii, creatina si vitaminele, in compozitia produsului Intensity NO-X se regasesc si doua tipuri de glucide: amidonul din porumb cu masa moleculara mare si            D-glucoza. Glucidele sunt principalul ”combustibil” utilizat de organism, pe langa lipide si proteine.
In timpul antrenamentelor, cantitatea de glucoza din sange scade, deoarece este utilizata pentru producerea energiei, fiind apoi inlocuita de glucoza provenita din degradarea glicogenului (molecula constituita din numeroase unitati de glucoza). Dupa epuizarea rezervelor de glicogen, se utilizeaza lipidele, respectiv proteinele ca surse de energie. Deoarece ”consumarea” proteinelor pentru obtinerea de energie poate avea un impact negativ asupra masei musculare, este de preferat evitarea epuizarii rezervelor de glucide din organism, prin asigurarea unui aport de glucide inainte de antrenament.
Datorita diferentelor structurale, digestia si absorbtia amidonului din porumb, respectiv glucozei au loc cu viteze diferite, asigurand organismului un flux de glucide pentru un timp mai indelungat; totodata, intreaga cantitate de glucide din produs nu ajunge in sange in acelasi timp.
Intensity NO-X este disponibil sub forma de pulbere cu aroma de mure.

Notificat MS / CRSPT Seria AB Nr. 1280 / 01.06.2016

Ingrediente active per portie
(1 ¼ masuri de pulbere) (40 g):
L-leucina    3 g
L-arginina    3 g
Creatina monohidrat    3 g
L-valina    1,5 g
L-izoleucina    1,5 g
Cafeina    200 mg
Vitamina C    160 mg
Niacina    32 mg
D-pantotenat de calciu    9 mg
Vitamina B6    2,1 mg

Atentie!
Nu consumati mai mult de 1 portie in 24 ore. 1 portie contine o cantitate de cafeina similara cu 2 cesti de cafea. Nu combinati cu alte surse de cafeina (e.g. cafea, bauturi energizante, cola) sau orice alte produse care contin sinefrina sau ingrediente cu un efect stimulant cunoscut. Pentru a evita insomnia, nu consumati produsul cu 4 ore inainte de culcare. Nu se recomanda persoanelor cu varsta sub 18 ani sau peste 50 ani, celor care sufera de orice afectiuni (incluzand dar nu limitat la tensiune arteriala ridicata si probleme cardiace), femeilor insarcinate si care alapteaza sau celor care doresc sa devina insarcinate, persoanelor care iau orice fel de medicamente si celor care sunt sensibili la cafeina sau beta alanina. Nu consumati produsul daca ati avut un infarct. Nu consumati produsul pentru o perioada mai lunga de 8 saptamani consecutive.Scrie o recenzie

INTENSITY NO-X ALLST, 640g

INTENSITY NO-X ALLST, 640g

Accept

Site-ul Xnutrition.ro foloseste cookie-uri cu rolul de a optimiza navigarea si de a oferi servicii adaptate necesitatilor si intereselor fiecarui utilizator in parte. In caz contrar, acestea vor intra in vigoare de-indata ce inchizi aceasta notificare, derulezi pagina sau accesezi linkurile prezente.