Pret redus! BATON PROTEIC REALPRO LOW CARB ALLST promo, 50g Extinde

BATON PROTEIC REALPRO LOW CARB ALLST promo, 50g

All Stars All Stars

Nou

MOMENTAN INDISPONIBIL

info baton proteic realpro

Batoanele Real Pro Low Carb sunt delicioase si contin proteine din mai multe surse(lapte, zer, gelatina si soia), zahar prezent in mod natural in ingredientele constituente, toate acestea completate de prebioticul inulina.
Un baton ofera:
-172kcal
-21g proteine
-4,7g grasimi
-1,8g carbohidrati

Mai multe detalii

Cumpara de 150,00lei si vei avea transport GRATUIT!

Batoanele Real Pro Low Carb contin proteine obtinute din mai multe surse, i.e. lapte, zer, gelatina si soia, contin doar zaharuri prezente in mod natural in ingredientele constituente, toate acestea completate de prebioticul numit inulina.
Proteinele sunt componente esentiale ale tuturor formelor de viata, dar in ciuda raspandirii ubicvitare nu toate proteinele sunt sintetizate egale. De-a lungul timpului, unele s-au remarcat datorita continutului in aminoacizi esentiali, digestibilitatii si absorbtiei eficiente in organism. Astfel se poate explica predominanta proteinelor din lapte, zer, gelatina si soia in produsele destinate sportivilor si nu numai.
Multumita diversitatii proteinelor din compozitie, Real Pro Low Carb asigura organismului aminoacizii esentiali necesari pentru mentinerea si dezvoltarea masei musculare intr-o forma convenabila cu mai multe arome cunoscute si indragite.

Dupa ce salvezi produsul personalizat, nu uita sa-l adaugi in cos.

loader

* cimpuri obligatorii

Scrie o recenzie

BATON PROTEIC REALPRO LOW CARB ALLST promo, 50g

BATON PROTEIC REALPRO LOW CARB ALLST promo, 50g

Accept

Site-ul Xnutrition.ro foloseste cookie-uri cu rolul de a optimiza navigarea si de a oferi servicii adaptate necesitatilor si intereselor fiecarui utilizator in parte. In caz contrar, acestea vor intra in vigoare de-indata ce inchizi aceasta notificare, derulezi pagina sau accesezi linkurile prezente.