Pret redus! Pachet ALLSTARS Masa Musculara Avansati Extinde

Pachet ALLSTARS Masa Musculara Avansati

All Stars All Stars

PacMasaMusAva

Nou

Pachetul " ALL Stars Masă Musculară Avansaţi" conţine:
- ALLST Amino 2500, 300 caps.
- ALLST Zelltech Fusion, 2000 g
- ALLST 100% Whey Protein 2350 g

Mai multe detalii

510,75lei

681,00lei

-25%

Cumpara de 150,00lei si vei avea transport GRATUIT!

Pachetul " ALL Stars Masă Musculară Avansaţi" conţine:
- ALLST Amino 2500, 300 caps.
- ALLST Zelltech Fusion, 2000 g
- ALLST 100% Whey Protein 2350 g

 Acest pachet este destinat persoanelor care doresc obţinerea unei mase musculare bine definite.

ALLST Amino 2500, 300 caps. conţine concentrat proteic din zer şi hidrolizat proteic din zer. Acestea fiind descompuse până la nivel de aminoacizi, care au un rol determinant în creşterea masei musculare. Aportul de aminoacizi în combinaţie cu un program de antrenamente este esenţial pentru cei care urmăresc creşterea nivelului de energie.
 
ALLST Zelltech Fusion, 2000 g.  conţine diverse forme de glucide, creatină, taurină, minerale, vitamine şi extract de scortişoară. Produsul a fost  creat pentru cei care caută o sursă de energie eficientă pentru antenamentele intense. Mineralele din ZellTech Fusion sunt fosforul, potasiul, calciul, magneziul, seleniul şi cromul. Acestea sunt utile tuturor, dar în alimentaţia sportivilor au o importanţă deosebită. Extractul de scortisoară ajută la menţinerea nivelului glucidelor din sânge şi la menţinerea greutăţii corporale.

ALLST 100% Whey Protein 2350 g. conţine proteine din zer sub două forme: concentrat proteic din zer şi izolat proteic din zer. Pe lângă acestea se mai regăsesc în compoziţie: taurină, L-glutamină, L-leucină şi enzime. Acest produs este destinat celor care urmăresc menţinerea şi creşterea masei musculare, printr-o combinaţie de antrenamente şi alimentaţie optimă.

Scrie o recenzie

Pachet ALLSTARS Masa Musculara Avansati

Pachet ALLSTARS Masa Musculara Avansati

Accept

Site-ul Xnutrition.ro foloseste cookie-uri cu rolul de a optimiza navigarea si de a oferi servicii adaptate necesitatilor si intereselor fiecarui utilizator in parte. In caz contrar, acestea vor intra in vigoare de-indata ce inchizi aceasta notificare, derulezi pagina sau accesezi linkurile prezente.