PRO MATRIX 900g promo Extinde

PRO MATRIX 900g promo

Syntech Syntech

Nou

Contine 3 tipuri de proteine din zer (concentrat, izolat si hidrolizat proteic din zer), albumina, cazeinat de calciu si cazeina micelara cu eliberare treptata avand rol in producerea unui flux constant de aminoacizi si  in maximizarea cresterii musculare.
O masura contine:
-81% proteine
-5% carbohidrati
-3% grasimi
-5g de BCAA si 5g glutamina cu scopul de a stimula procesul de recuperare

Mai multe detalii

Cumpara de 150,00lei si vei avea transport GRATUIT!

SynPro Matrix este un produs ce contine 3 fractiuni proteice cu viteze diferite de metabolizare: 3 tipuri de proteine din zer (hidrolizat proteic din zer, concentrat si izolat), albumina din ou, cazeinat de calciu si cazeina micelara. Diferitele fractiuni proteice sunt digerate treptat, asigurand un aflux continuu de aminoacizi pentru muschi, maximizand dezvoltarea musculara. Efectul produsului dureaza pana la 10 ore. Se poate consuma in timpul zilei sau inainte de culcare, deoarece alimenteaza muschii peste noapte.
SynPro Matrix este bogat in aminoacizi cu catena ramificata (BCAA) si glutamina; de asemenea, contine si peptide glutaminice adaugate, pentru a sprijini procesul de recuperare. Produsul contine doar 1 g de lipide, 1,5 g glucide, 5 g BCAA si 5g glutamina per portie.
Hidrolizatul proteic din zer este obtinut prin ruperea legaturilor din moleculele de proteine obtinute din zer. Intr-o prima etapa se obtin polipeptide, apoi peptide simple si in final aminoacizi. Hidrolizatul proteic din compozitia SynPro Matrix este partial hidrolizat, astfel proteinele nu au fost descompuse in totalitate in aminoacizii constituenti, ci se pastreaza si unele componente cu masa moleculara mai mare, cum sunt beta-lactoglobulinele, lactoferina si alte substante care sprijina sistemul imunitar. Aminoacizii din compozitia hidrolizatului sunt absorbiti usor si sunt cunoscuti pentru efectul lor stimulant asupra dezvoltarii musculare.
Izolatul proteic din zer este obtinut prin metoda „ultra cold filtration” (filtrare la rece), care conserva structura naturala a proteinelor si duce la obtinerea unui izolat nedenaturat. Acesta contine beta-lactoglobulina, alfa-lactalbumina, albumina serica bovina, imunoglobulina G,  imunoglobulina A, imunoglobulina M si  lactoferina. Izolatul proteic din zer este un amestec cu biodisponibilitatea cea mai ridicata si contine cantitati foarte mici de grasimi.
Concentratul proteic din zer este obtinut prin ultrafiltrare la temperatura joasa. Prin folosirea acestei metode, proteinele sunt protejate de actiunea caldurii, care le poate denatura. Acest amestec contine peptide cu o masa moleculara foarte mica, mica, medie si mare; toate aceste fractiuni sunt digerate cu viteze diferite, cele cu masa moleculara foarte mica fiind digerate primele si cele cu masa moleculara mare fiind digerate ultimele, asigurand un aflux constant de aminoacizi pentru o perioada mai lunga de timp. Concentratul proteic din zer mai contine si aminoacizi cu catene scurte si lungi.
Peptidele glutaminice sunt lanturi scurte constituite din unitati de glutamina legate prin legaturi peptidice. Aceasta forma de glutamina este absorbita si utilizata eficient de catre organism, contribuind la recuperare.
Albumina din ou contine 80% proteine pure de o calitate excelenta. Este obtinuta din albusul de ou si digestia sa este mai lenta decat cea a proteinelor din zer.
Cazeinatul de calciu – cazeina modificata are un procent putin mai ridicat de proteine decat cazeina, dar are aproximativ acelasi profil de aminoacizi, care sunt eliberati treptat catre muschi. Spre deosebire de zer, cazeinatul de calciu nu permite hormonului de crestere cortizol sa catabolizeze tesutul muscular. Prin urmare, stimuleaza dezvoltarea musculara prin alte mecanisme, fiind foarte util in combinatie cu proteinele din zer.
Cazeina micelara contine peste 80% proteine si este constituentul principal al laptelui. Este usor descompusa in aminoacizi esentiali,care sunt utilizati la sinteza proteinelor. Cazeinatul de calciu si cazeina micelara sunt digerate mai lent in comparatie cu celelalte fractiuni proteice.

O masura de pulbere (30 g) contine:
Concentrat proteic din zer    14,93 g
Cazeinat de calciu    3,9 g
Cazeina micelara    3,9 g
Albumina din ou    3 g
Izolat proteic din zer    3 g
Peptide glutaminice    150 mg
Hidrolizat proteic din zer    150 mg

Alte ingrediente: agenti de ingrosare – guma de guar; aroma de capsuni; colorant – pulbere de sfecla rosie; indulcitor – sucraloza.................q.s.


Mod de administrare: ca supliment alimentar, amestecati o portie (1 masura de pulbere, 30 g) cu 200 ml apa. Consumati doua portii per zi, in fiecare zi a saptamanii astfel: 1 portie dimineata intre mese, 1 portie seara inainte de culcare.

Atentie!

Consultati medicul inainte de a folosi acest produs daca urmati un tratament cu anticoagulante.


Notificat MS/CRSPT Seria AB Nr. 1029/10.06.2014

Dupa ce salvezi produsul personalizat, nu uita sa-l adaugi in cos.

loader

* cimpuri obligatorii

Scrie o recenzie

PRO MATRIX 900g promo

PRO MATRIX 900g promo

Accept

Site-ul Xnutrition.ro foloseste cookie-uri cu rolul de a optimiza navigarea si de a oferi servicii adaptate necesitatilor si intereselor fiecarui utilizator in parte. In caz contrar, acestea vor intra in vigoare de-indata ce inchizi aceasta notificare, derulezi pagina sau accesezi linkurile prezente.