Pret redus! PRO WHEY SYN 900g promo Extinde

PRO WHEY SYN 900g promo

Syntech Syntech

Nou

MOMENTAN INDISPONIBIL

SynPro Whey este o “ proteina instant” de calitate, contine izolat si concentrat proteic din zer. Este bogat in aminoacizi cu catena ramificata (BCAA) si glutamina; nu contine lipide aproape deloc. Este absorbit repede si are o valoare biologica mare. O masura de SynPro Whey contine:
- 98% proteine
- 1.9 g carbohidrati
- 5g de BCAA si 5g glutamina cu scopul de a stimula procesul de recuperare

Mai multe detalii

Cumpara de 150,00lei si vei avea transport GRATUIT!

    SynPro Whey este o “ proteina instant” de calitate, ce contine izolat si concentrat proteic din zer. SynPro Whey este bogat in aminoacizi cu catena ramificata (BCAA) si glutamina; pe langa acestea, nu contine lipide aproape deloc. Este absorbit repede si are o biodisponibilitate ridicata.
    Produsul contribuie la cresterea masei musculare, dezvoltarea musculaturii slabe si stimuleaza recuperarea muschilor dupa exercitii fizice intense. Este cel mai eficient atunci cand se consuma dimineata si imediat dupa antrenament.
Izolatul proteic din zer este obtinut prin metoda „ultra cold filtration” (filtrare la rece), care conserva structura naturala a proteinelor si duce la obtinerea unui izolat nedenaturat. Acesta contine beta-lactoglobulina, alfa-lactalbumina, albumina serica bovina, imunoglobulina G,  imunoglobulina A, imunoglobulina M si  lactoferina. Izolatul proteic din zer este un amestec cu biodisponibilitatea cea mai ridicata si contine cantitati foarte mici de grasimi. Contine cantitati mari de peptide glutaminice.
Concentratul proteic din zer este obtinut prin ultrafiltrare la temperatura joasa. Prin folosirea acestei metode, proteinele sunt protejate de actiunea caldurii, care le poate denatura. Acest amestec contine peptide cu o masa moleculara foarte mica, mica, medie si mare; toate aceste fractiuni sunt digerate cu viteze diferite, cele cu masa moleculara foarte mica fiind digerate primele si cele cu masa moleculara mare fiind digerate ultimele, asigurand un aflux constant de aminoacizi pentru o perioada mai lunga de timp. Concentratul proteic din zer mai contine si aminoacizi cu catene scurte si lungi.
    Fiecare portie contine 5 g de BCAA, 5 g de glutamina si doar 1,9 g de glucide.
    SynPro Whey este disponibil in 3 arome: ciocolata, vanilie si capsuni.

O masura de pulbere (30 g) contine:
Concentrat proteic din zer    22,1 g
Izolat proteic din zer    7,4 g

Alte ingrediente: aroma de vanilie; indulcitor – sucraloza.................q.s.

Mod de administrare: ca supliment alimentar, amestecati o portie (1 masura de pulbere, 30 g) cu 200 ml apa. Consumati 2 portii per zi, in fiecare zi a saptamanii. In zilele in care va antrenati, consumati o portie dimineata dupa ce va treziti si o portie imediat dupa antrenament. In zilele in care nu va antrenati, consumati o portie dimineata dupa ce va treziti si o portie dupa-amiaza, intre mese.

Atentie!

Consultati medicul inainte de a folosi acest produs daca urmati un tratament cu anticoagulante.

Notificat MS/CRSPT Seria AB Nr. 1031/10.06.2014

Scrie o recenzie

PRO WHEY SYN 900g promo

PRO WHEY SYN 900g promo

Accept

Site-ul Xnutrition.ro foloseste cookie-uri cu rolul de a optimiza navigarea si de a oferi servicii adaptate necesitatilor si intereselor fiecarui utilizator in parte. In caz contrar, acestea vor intra in vigoare de-indata ce inchizi aceasta notificare, derulezi pagina sau accesezi linkurile prezente.