Pret redus! SYN L-GLUTAMINE 300g Extinde

SYN L-GLUTAMINE promo 300g

RXS241

Nou

MOMENTAN INDISPONIBIL

Produsul L-Glutamine fabricat de SynTech™ contine 5 g de L-glutamina per portie, avand efect anti-catabolic si stimuland regenerarea muschilor dupa antrenamente.

Mod de administrare: dupa antrenament si seara

Mai multe detalii

Cumpara de 150,00lei si vei avea transport GRATUIT!

Produsul L-Glutamine fabricat de SynTech™ contine 5 g de L-glutamina per portie, avand efect anti-catabolic si stimuland regenerarea muschilor dupa antrenamente.

Aminoacidul din compozitia acestuia a fost izolat pentru prima data in 1883 si sintetizat abia in 1933. Are o raspandire ubicvitara, atat sub forma libera, cat si legata. Joaca un rol cheie in numeroase functii ale organismului. Este precursorul acidului glutamic care, la randul sau, este precursorul GABA (neurotransmitator). De asemenea, L-glutamina este aminoacidul liber care se afla in cea mai mare cantitate in sange si in celulele musculare. Reprezinta 61% din totalul de aminoacizi prezenti in celulele musculare. In structura sa exista doua grupari aminice (cu azot) dintre care unul se elibereaza usor si astfel este principalul “caraus” al azotului in celule. Se cunoaste faptul ca 35 % din azotul care accede in celula musculara este trasportat de glutamina. Azotul, odata ajuns in celula, va fi utilizat in procesele de sinteza si crestere.
Concentratia intramusculara a glutaminei scade accentuat dupa antrenamente extenuante ca urmare a intensificarii proceselor catabolice. S-a observat ca suplimentarea organismului cu glutamina in asemenea situatii va conduce la restabilirea echilibrului azot- azotat si va asigura o sinteza proteica normala in muschi. Cu cat nivelul glutaminei in tesutul muscular este mai mare, cu atat posibilitatea “colapsarii” muschilor dupa efort fizic intens este mai redusa. De asemenea, administrarea glutaminei va creste depozitele de glicogen muscular si va contracara efectele neplacute ale acidului lactic format in urma activitatilor fizice.
In general, se poate conchide ca glutamina, prin efectele sale enumerate mai sus, imbunatateste performantele, accelereaza refacerea musculara dupa epuizarea stocurilor de energie si asigura cresterea masei musculare. Glutamina este factorul cheie in cresterea masei musculare si datorita controlului gradientului “glutamina musculara / glutamina sanguina“. Este cunoscuta pentru efectul obtinerii unei musculaturi voluminoase intr-un interval scurt.

L-Glutamine
Supliment alimentar cu glutamina
Pulbere 400 g

O masura de pulbere (3,33 g) contine:
L-glutamina 3,33 g

Mod de administrare: ca supliment alimentar, amestecati o portie (1,5 masuri de pulbere, 5 g) cu 250 ml apa. Consumati o portie dupa antrenament si o portie seara, inainte de culcare.

Atentie!

Consultati medicul inainte de a folosi acest produs daca urmati un tratament cu anticoagulante.

Notificat MS/CRSPT Seria AB Nr. 1041/11.06.2014

Scrie o recenzie

SYN L-GLUTAMINE promo 300g

SYN L-GLUTAMINE promo 300g

Accept

Site-ul Xnutrition.ro foloseste cookie-uri cu rolul de a optimiza navigarea si de a oferi servicii adaptate necesitatilor si intereselor fiecarui utilizator in parte. In caz contrar, acestea vor intra in vigoare de-indata ce inchizi aceasta notificare, derulezi pagina sau accesezi linkurile prezente.