Pret redus! 100% WHEY PROTEIN ALLST, 2.35kg Extinde

100% WHEY PROTEIN ALLST, 2.35kg

All Stars All Stars

Nou

info_100_whey

Concentratul proteic contine proteine si cantitati mai mici de glucide si grasimi, izolatul proteic este obtinut prin filtrare si contine proteine pure in proportie de 90–95%.
- 78% concentrat proteic din zer
- 13% izolat proteic din zer
- 43g de glutamina, taurina si lecitina/100g
- 0.8g de enzime digestive (papaina si bromelaina)/100g
- 5.2g BCAA's

Mai multe detalii

Timp ramas:

Cumpara de 150,00lei si vei avea transport GRATUIT!

Este un supliment alimentar ce contine proteine din zer sub doua forme: concentrat proteic din zer si izolat proteic din zer.

Profilul de aminoacizi pentru 100 g proteina:
L-alanina                       4,71 g    L-histidina                   1,90 g        L-prolina                       6,74 g
L-arginina                      2,36 g    L-izoleucina                  6,24 g        L-serina                        4,48 g
Acid L-aspartic              10,68 g    L-leucina                    10,76 g        L-treonina                      6,44 g
L-cisteina                        1,91 g    L-lisina                        9,13 g        L-triptofan                     1,88 g
Acid L-glutamic              17,85 g    L-metionina                  1,87 g        L-tirosina                      2,77 g
L-glicina                          1,73 g    L-fenilalanina                3,23 g        L-valina                        5,32 g


Proteinele sunt constituenti importanti ai fiecarei celule, fiind implicate in transportul substantelor in si din celula, mentinerea formei celulei, catalizarea multitudinii de reactii ce au loc in celula si nu in ultimul rand proteinele au un rol important in celulele din muschi, unde, alaturi de alti constituenti ai celulei, fac posibile contractiile musculare.
Avand in vedere rolul semnificativ pe care proteinele il indeplinesc in functionarea muschilor, se poate justifica si importanta pe care o prezinta un aport corespunzator de proteine pentru mentinerea si cresterea masei musculare. Proteinele sunt indispensabile tuturor, insa datorita naturii activitatilor pe care le desfasoara si in functie de acestea, sportivii au nevoie de un aport mai mare in comparatie cu persoanele sedentare.
Aminoacizii reprezinta "caramizile" de baza ale proteinelor, alaturi de acestia putand fi prezente in constitutia unor proteine si glucide, lipide, ioni metalici si alti compusi, in functie de rolul indeplinit de o proteina data in organism. Aminoacizii din constitutia proteinelor pot fi clasificati in esentiali (care nu se pot sintetiza in organism si trebuie procurati din alimente) si neesentiali (care pot fi sintetizati si in organism).
Proteinele au o larga raspandire in lumea vie, gasindu-se in virusuri (considerate de unii ca entitati situate la limita dintre biotic si abiotic), bacterii, fungi, plante si animale. Insa, luand criteriul esentialitatii aminoacizilor ca ghid, nu toate proteinele sunt sintetizate "egale", existand proteine, cum este zeina din porumb, care nu contin toti aminoacizii esentiali. Astfel, devine importanta alegerea unei surse de proteine care sa asigure necesarul de aminoacizi esentiali.
Zerul obtinut ca un produs secundar al fabricarii branzei este o sursa excelenta de proteine, deoarece proteinele din zer sunt digerate usor si contin toti aminoacizii esentiali. Suplimentul alimentar 100% Whey Protein fabricat de All Stars contine proteine din zer sub doua forme: concentrat proteic din zer si izolat proteic din zer. Concentratul proteic contine pe langa proteine si cantitati mai mici de glucide (sub forma de lactoza) si grasimi, in timp ce izolatul proteic este obtinut prin filtrare si contine proteine pure in proportie de 90 – 95%.
Pe langa proteine, 100% Whey Protein mai contine si taurina, L-glutamina, L-leucina si enzime.
Taurina poate fi sintetizata de organism, dar in perioade de stres, traume sau eforturi deosebite, necesita aport din exterior, deoarece aceste stari epuizeaza rezervele din organism. Rezervele de taurina sunt concentrate in principal in muschii scheletici si sistemul nervos central. Ajuta la inlaturarea senzatiei de oboseala.
L-glutamina este aminoacidul liber care se afla in cea mai mare cantitate in sange si in celulele musculare. Reprezinta  61% din totalul de aminoacizi prezenti in celulele musculare. In structura sa exista doua grupari aminice (cu azot) dintre care unul se elibereaza usor si astfel este principalul “caraus” al azotului in celule. Se cunoaste faptul ca 35 % din azotul care accede in celula musculara este transportat de glutamina. Azotul, odata ajuns in celule, va fi utilizat in procesele de sinteza si crestere. Concentratia intramusculara a glutaminei scade accentuat dupa antrenamente extenuante ca urmare a intensificarii proceselor catabolice. S-a observat ca suplimentarea organismului cu glutamina in asemenea situatii a condus la restabilirea echilibrului azot- azotat si a asigurat o sinteza proteica normala in muschi.
L-leucina reprezinta aproximativ 8% din totalul aminoacizilor care se gasesc in structurile proteinelor din organism, fiind al patrulea aminoacid, ca si concentratie, din tesuturile musculare scheletice. L-leucina are numeroase efecte benefice asupra organismului, in special in cazul sportivilor de performanta. L-leucina conserva tesuturile musculare slabe si furnizeaza energie organismului aflat sub stres (de ex. in timpul activitatilor sportive), conserva glicogenul din muschi (glucoza depozitata in tesuturile musculare, utilizata pentru contractii musculare mai puternice), mentine echilibrul de azot si imbunatateste capacitatea de concentrare care poate scadea pe masura ce activitatea fizica devine mai intensa.
Enzimele prezinta o multitudine de roluri in organism, unele fiind implicate in digestia glucidelor, lipidelor si proteinelor din alimente. Enzimele necesare pentru digestia nutrientilor din alimente sunt obtinute in organism, dar se pot gasi si in diverse plante. Papaina (din papaya) si bromelaina (din ananas) sunt doua astfel de enzime, ele ajutand digestia proteinelor, fiind un complement ideal al proteinelor din zer prezente in produs.

Notificat MS / CRSPT Seria AB Nr. 1246 / 16.03.2016


Dupa ce salvezi produsul personalizat, nu uita sa-l adaugi in cos.

loader

* cimpuri obligatorii

Nota 
2018-04-12

All Stars 100%Whey Protein

O proteina cu adevarat de calitate, care nu se strica in shaker nici chiar dupa 24 de ore, si care se digera foarte usor, datorita continutului de enzime digestive.

Perfecta de baut imediat dupa antrenament!
Imi place sa o folosesc insa si in diverse retete de preparate la cuptor, chec proteic, sau imbunatatita cu fulgi de cocos/branza de vaci ca si o gustare intre mese.

  Scrie-ti parerea! !

  Scrie o recenzie

  100% WHEY PROTEIN ALLST, 2.35kg

  100% WHEY PROTEIN ALLST, 2.35kg

  Accept

  Site-ul Xnutrition.ro foloseste cookie-uri cu rolul de a optimiza navigarea si de a oferi servicii adaptate necesitatilor si intereselor fiecarui utilizator in parte. In caz contrar, acestea vor intra in vigoare de-indata ce inchizi aceasta notificare, derulezi pagina sau accesezi linkurile prezente.