Pret redus! CASEIN PROTEIN ALLST, 1.8kg Extinde

CASEIN PROTEIN ALLST, 1.8kg

All Stars All Stars

Nou

Imfo Casein Protein allst 1.8

MOMENTAN INDISPONIBIL!

Casein Protein fabricat de All Stars contine proteine din lapte prezente sub doua forme: concentrat proteic din lapte si cazeina micelara. Cazeinele reprezinta proteinele cu cea mai mare pondere in laptele de vaca si principalul component al branzei.

O portie(40g) contine:
-22g concentrat proteic din lapte
-14g cazeina micelara


Mai multe detalii

Cumpara de 150,00lei si vei avea transport GRATUIT!

Proteinele sunt macromolecule importante ale fiecarei celule din organism, ca enzime, hormoni, transportori ai diverselor substante, componente ale citoscheletului, care mentine rigiditatea si forma celulei.
In celulele ce intra in constitutia fibrelor muschilor scheletici, proteinele specifice, (e.g. actina si miozina) au un rol important in contractia musculara. Avand in vedere cuantumul si importanta proteinelor pentru celulele din muschi, nu este surprinzator rolul hotarator pe care il are un aport optim de proteine pentru mentinerea si dezvoltarea masei musculare.
Proteinele la randul lor sunt constituite din numeroase unitati legate intre ele, numite aminoacizi. Acestia, in numar de 20, pot fi clasificati dupa numeroase criterii. Un astfel de criteriu este posibilitatea sintetizarii unui aminoacid dat in organism; astfel exista aminoacizi esentiali, care nu pot fi obtinuti in organism si trebuie procurati din alimente, respectiv aminoacizi neesentiali, care pot fi obtinuti in organism, in unele cazuri chiar din aminoacizii esentiali.
La prima vedere, obtinerea proteinelor nu pare o sarcina foarte dificila, avand in vedere raspandirea ubicvitara a proteinelor in lumea vie, acestea gasindu-se in microorganisme, plante, animale chiar si in virusuri. Insa, pentru fabricarea suplimentelor alimentare pe baza de proteine se aleg predilect anumite surse, e.g. carne, oua, diverse plante si lapte. Aceasta alegere este motivata, printre altele de prezenta sau absenta aminoacizilor esentiali.
Laptele este un aliment bogat in proteine cu valoare biologica mare (aceasta indica in ce masura proteina poate fi absorbita si utilizata de catre organism pentru dezvoltare – cu cat aceasta valoare este mai mare, cu atat mai mare este eficienta). Proteinele din lapte sunt reprezentate in principal de cazeine, proteine din zer si diversele tipuri de albumine si globuline.
In compozitia suplimentului alimentar Casein Protein fabricat de All Stars proteinele din lapte sunt prezente sub doua forme: concentrat proteic din lapte si cazeina micelara.
Concentratul proteic din lapte se obtine prin indepartarea apei, lactozei si mineralelor din laptele degresat, obtinandu-se in final un amestec de cazeine, proteine din zer, albumine si globuline. Acest amestec este apoi transformat intr-o pulbere bogata in proteine, scop atins cu ajutorul uscarii prin pulverizare, respectiv evaporarii.
Cazeinele reprezinta proteinele cu cea mai mare pondere in laptele de vaca si principalul component al branzei.
Avantajul combinatiei de concentrat proteic din lapte si cazeina micelara il constituie viteza cu care aceste amestecuri proteinice sunt digerate. Deoarece cazeina se digera mai incet, ramanand in stomac un timp mai indelungat, se asigura organismului, si implicit si muschilor, un flux constant de aminoacizi pentru o perioada mai lunga in comparatie cu proteinele din zer. Multumita proteinelor cu valoare biologica mare din lapte si a digestiei mai lente, Casein Protein este util celor care urmaresc mentinerea si cresterea masei musculare.
Notificat MS / CRSPT Seria AB Nr. 1232 / 02.03.2016    

Mod de administrare: ca supliment alimentar, adaugati 40 g (2 masuri ALL STARS sau 3 linguri) de CASEIN PROTEIN in 400 ml lapte degresat sau 300 ml apa si amestecati intr-un blender, shaker sau pahar. Consumati pana la 6 masuri de CASEIN PROTEIN per zi. CASEIN PROTEIN se poate consuma la micul dejun, intre mese si / sau inainte de culcare.

Atentie!

Daca sunteti insarcinata, doriti sa deveniti insarcinata, alaptati, luati orice fel de medicamente sau suferiti de orice afectiune, consultati medicul inainte de a utiliza produsul.


Scrie o recenzie

CASEIN PROTEIN ALLST, 1.8kg

CASEIN PROTEIN ALLST, 1.8kg

Accept

Site-ul Xnutrition.ro foloseste cookie-uri cu rolul de a optimiza navigarea si de a oferi servicii adaptate necesitatilor si intereselor fiecarui utilizator in parte. In caz contrar, acestea vor intra in vigoare de-indata ce inchizi aceasta notificare, derulezi pagina sau accesezi linkurile prezente.