Pret redus! ALLST HY-PRO 85, 750g Extinde

ALLST HY-PRO 85, 750g

All Stars All Stars

Nou

Momentan indisponibil

Info_Hy_pro_85

Hy-Pro 85 contine proteine din lapte si oua, digerate cu viteze diferite, oferind organismului un flux de aminoacizi constant pentru un timp mai indelungat. Sunt completate cu magneziu si vitamine, utile la sinteza proteinelor si functionarea optima a organismului.

-24g proteine
-5g BCAA's
<1g grasimi
<1g carbohidrati

Mai multe detalii

Timp ramas:

Cumpara de 150,00lei si vei avea transport GRATUIT!

Hy-Pro 85 este un supliment alimentar care conţine proteine din diverse surse, cu proprietăţi diferite. Proteinele sunt completate cu magneziu şi vitamine, importante pentru funcţionarea optimă a organismului, pentru sportivi fiind utile datorită participării la sinteza proteinelor şi reducerea oboselii.
Proteinele din Hy-Pro 85 provin din lapte şi ouă. Eficienţa unei proteine este dată de valoarea sa biologică (biological value, BV), care indică în ce măsură proteina poate fi absorbită şi utilizată de către organism pentru dezvoltare – cu cât această valoare este mai mare, cu atât mai mare este eficienţa. Laptele este o sursă bogată de proteine cu valoare biologică mare; pe lângă acestea mai conţine glucide şi grăsimi. Oul este o altă sursă excelentă de proteine, albuşul de ou fiind în fapt o soluţie de proteine, grăsimile şi colesterolul aflându-se în gălbenuş.
Laptele este considerat un aliment important şi mulţumită compoziţiei sale în aminoacizi, proteinele prezente în acesta conţinând toţi aminoacizii esenţiali, adică acei aminoacizi care nu pot fi sintetizaţi în organism. Proteinele din lapte sunt reprezentate în principal de cazeine, proteine din zer şi diversele tipuri de albumine şi globuline. Cazeina, componenta proteică cu cea mai mare pondere în lapte, este digerată încet şi are o valoare biologică mare. Această digestie mai lentă asigură un flux de aminoacizi pentru un timp mai îndelungat.
Izolatul proteic din lapte se obţine prin filtrarea laptelui, reprezentând o formă concentrată a proteinelor, fiind aproape lipsită de glucide sau grăsimi.
Concentratul proteic din zer este sărac în grăsimi, are o valoare biologică mare şi conţine în mod obişnuit 75% proteină pură, fiind digerat uşor; astfel aminoacizii din proteinele din zer necesari pentru dezvoltarea musculaturii şi recuperarea în urma efortului ajung repede în muşchi.
Albumina din ou conţine 80% proteine pure de o calitate excelentă. Este obţinută din albuşul de ou şi digestia sa este mai lentă decât cea a proteinelor din zer.
Magneziul este un element comun în mediul înconjurător, fiind al 4 element ca abundenţă pe Pământ şi al treilea element ca abundenţă în apa de mare. În organismul uman, cea mai mare parte, circa 60%, se află în schelet, restul fiind distribuit în celule şi în spaţiul extracelular. Cele 25 – 30 g de magneziu din organismul uman îndeplinesc multe funcţii importante: reducerea oboselii şi extenuării, contribuie la metabolismul energetic normal, funcţionarea normală a sistemului nervos, funcţionarea normală a muşchilor, sinteza normală a proteinelor.
Cercetările privind efectele benefice ale diverselor vitamine au căpătat un avânt semnificativ în secolul XX, informaţii mai lacunare existând încă din deceniile, chiar secolele precedente, prefigurându-se treptat rolul semnificativ pe care îl au acestea în funcţionarea normală a organismului. Vitaminele lipo- şi hidrosolubile din compoziţia produsului Hy-Pro 85 contribuie la funcţionarea normală a unui număr mare de procese fiziologice, pentru sportivi fiind utile în mod special datorită contribuţiei lor la: metabolismul energetic normal (vitamina C, niacina, acidul pantotenic, vitamina B6, vitamina B2, vitamina B1, biotina, vitamina B12), funcţionarea normală a sistemului nervos (vitamina C, niacina, vitamina B6, vitamina B2, vitamina B1, biotina, vitamina B12), reducerea oboselii (vitamina C, niacina, acidul pantotenic, vitamina B6, vitamina B2, vitamina B12), protecţia celulelor împotriva stresului oxidativ (vitamina C, vitamina E), funcţionarea normală a sistemului imunitar (vitamina C, vitamina B12, vitamina B6), metabolismul normal al proteinelor şi glicogenului (vitamina B6) şi metabolismul normal al macronutrienţilor (biotina).
Un aport optim de proteine, vitamine şi minerale este important pentru creşterea masei musculare şi recuperarea rapidă în urma efortului. Hy-Pro 85 conţine proteine obţinute din lapte şi ouă, fiecare fiind digerate cu viteze diferite, oferind astfel organismului un flux de aminoacizi constant pentru un timp mai îndelungat. Sinteza proteinelor din organism este ajutată şi de magneziul respectiv vitaminele din compoziţie. Hy-Pro 85 este disponibil sub formă de pulbere, cu diferite arome: ciocolată, căpşuni şi vanilie.

Mod de administrare: ca supliment alimentar, consumaţi până la 3 porţii (1 porţie = 2 măsuri, 30 g pulbere) de Hy-Pro® 85 zilnic. Hy-Pro® 85 se poate consuma la micul dejun, în timpul zilei, imediat după antrenament şi / sau înainte de culcare. Preparare în shaker: adăugaţi 400 ml lapte degresat (sau 300 ml apă) într-un shaker. Adăugaţi 30 g (2 măsuri ALL STARS sau 3 linguri) Hy-Pro® 85. Acoperiţi şi agitaţi pentru 10-15 secunde, după care se poate servi. Preparare în blender: adăugaţi 30 g (2 măsuri ALL STARS sau 3 linguri) Hy-Pro® 85 într-un blender care conţine 400 ml lapte degresat (sau 300 ml apă). Acoperiţi şi amestecaţi pentru 10-15 secunde. Adăugaţi 1-2 cuburi de gheaţă şi amestecaţi pentru încă 15 secunde, după care se poate servi. Pentru un smoothie delicios de proteine, încercaţi să adăugaţi fructul preferat, iaurt, unt de arahide sau alte ingrediente (împreună cu cuburile de gheaţă) în shake-ul dvs. Hy-Pro® 85.

Atenţie!

Dacă sunteţi însărcinată, doriţi să deveniţi însărcinată, alăptaţi, luaţi orice fel de medicamente sau suferiţi de orice afecţiune, consultaţi medicul înainte de a utiliza produsul.


Notificat MS / CRSPT Seria AB Nr. 1276 / 01.06.2016

Dupa ce salvezi produsul personalizat, nu uita sa-l adaugi in cos.

loader

* cimpuri obligatorii

Scrie o recenzie

ALLST HY-PRO 85, 750g

ALLST HY-PRO 85, 750g

Accept

Site-ul Xnutrition.ro foloseste cookie-uri cu rolul de a optimiza navigarea si de a oferi servicii adaptate necesitatilor si intereselor fiecarui utilizator in parte. In caz contrar, acestea vor intra in vigoare de-indata ce inchizi aceasta notificare, derulezi pagina sau accesezi linkurile prezente.