Pret redus! ISO-TECH 94 ALLST, 750g Extinde

ISO-TECH 94 ALLST, 750g

All Stars All Stars

Nou

Info Nutritionale Iso-tech 94

MOMENTAN INDISPONIBIL

IsoTech Whey 94 contine izolat proteic din zer si 9 vitamine. Izolatul proteic din zer (obtinut prin filtrare) reprezinta forma cea mai pura a proteinelor din zer, contine proteine (in jur de 90 - 95%) si doar cantitati neglijabile de glucide si grasimi.

96% izolat proteic din zer microfiltrat
-0,02% carbohidrati
-testat antidoping
-calitate premium
-25 portii usor de amestecat
Mai multe detalii

Timp ramas:

Cumpara de 150,00lei si vei avea transport GRATUIT!

Proteinele reprezinta o componenta importanta a organismelor vii, gasindu-se in toate celulele microorganismelor, plantelor si animalelor. Au un rol important si in cazul virusurilor, protejand acizii nucleici ai acestora. In cazul muschilor, pe langa proteinele care se gasesc in celelalte celule ale organismului, se gasesc si alte proteine specializate, care fac posibile contractiile musculare, avand astfel, alaturi de sistemul osos, un rol foarte important in miscare.
Toata lumea are nevoie de proteine pentru functionarea optima a organismului, sportivii insa prezinta un necesar de proteine mai crescut, datorita modului de viata activ.
Fiind raspandite in toata biosfera, proteinele par a fi usor de obtinut. Totusi, nu toate proteinele pot satisface nevoile nutritionale ale organismului. Acest lucru se datoreaza unitatilor din care sunt alcatuite proteinele, numite aminoacizi. Unii dintre acestia pot fi sintetizati si in organismul uman, dar altii nu pot fi sintetizati in organism si trebuie procurati din alimente. Avand in vedere acest criteriu, primii se numesc aminoacizi neesentiali, iar cei din urma se numesc aminoacizi esentiali. Criteriul amintit este important atunci cand trebuie sa alegem sursa din care provin proteinele prezente in alimentatie. Astfel, carnea, ouale, unele plante si laptele sunt alimente bogate in aminoacizi esentiali, dar si neesentiali, alegerea lor ca surse de proteine fiind oportuna.
Laptele contine apa, proteine, glucide, grasimi, vitamine si minerale. Fractiunea proteinica a laptelui este reprezentata de cazeine, albumine, globuline si proteine din zer. Zerul se obtine in cadrul procesului de fabricatie a branzei, aceasta fiind compusa in principal din proteine cu molecula mare, cum sunt cazeinele, care coaguleaza la un pH mai scazut, proces ajutat si de prezenta unor enzime. Zerul contine si el proteine, care nu coaguleaza impreuna cu cazeinele, ramanand in urma; totodata se realizeaza si o prima separare bruta a proteinelor din lapte.
Pe langa faptul ca provin dintr-o sursa naturala, proteinele din zer prezinta avantajul prezentei aminoacizilor esentiali in constitutia lor. Astfel, ele sunt foarte utile celor care urmaresc mentinerea si cresterea masei musculare, deoarece sunt digerate usor si contin toti aminoacizii de care au nevoie sportivii si nu numai.
In compozitia suplimentelor alimentare, proteinele din zer pot fi prezente sub mai multe forme, fiecare prezentand anumite caracteristici proprii: concentrat, izolat sau hidrolizat proteic.
Suplimentul alimentar IsoTech Whey 94 fabricat de All Stars contine izolat proteic din zer si un numar de 9 vitamine. Izolatul proteic din zer (obtinut prin filtrare) reprezinta forma cea mai pura a proteinelor din zer, continand aproape exclusiv proteine (in jur de 90 - 95%) si doar cantitati neglijabile de glucide si grasimi, fiind suplimentul ideal pentru perioada de dupa antrenament, atunci cand muschii au nevoie de aminoacizi pentru a evita "degradarea" lor. Multumita calitatii proteinelor si digestiei rapide, IsoTech Whey 94 asigura rapid muschilor aminoacizii esentiali.
Pentru functionarea normala a organismului, de exemplu sinteza normala a proteinelor, nu sunt necesare doar proteinele; astfel IsoTech Whey 94 contine si vitamine care ajuta organismul in perioada post antrenament, contribuind la: metabolismul energetic normal (vitamina C, niacina, acidul pantotenic, vitamina B6, vitamina B2, vitamina B1, biotina, vitamina B12), functionarea normala a sistemului nervos (vitamina C, niacina, vitamina B6, vitamina B2, vitamina B1, biotina, vitamina B12), reducerea oboselii (vitamina C, niacina, acidul pantotenic, vitamina B6, vitamina B2, vitamina B12), protectia celulelor impotriva stresului oxidativ (vitamina C, vitamina E), functionarea normala a sistemului imunitar (vitamina C, vitamina B12, vitamina B6), metabolismul normal al proteinelor si glicogenului (vitamina B6) si metabolismul normal al macronutrientilor (biotina).
Multumita tuturor ingredientelor sale, IsoTech Whey 94 este un supliment alimentar ideal celor care cauta proteine pure usor digerabile, care in combinatie cu un program de antrenamente ii pot ajuta pe sportivi sa-si atinga scopurile in ceea ce priveste mentinerea si cresterea masei musculare. IsoTech Whey 94 este disponibil sub forma de pulbere, cu arome de ciocolata, capsuni si vanilie.


Atentie!

Daca sunteti insarcinata, doriti sa deveniti insarcinata, alaptati, luati orice fel de medicamente sau suferiti de orice afectiune, consultati medicul inainte de a utiliza produsul.

Scrie o recenzie

ISO-TECH 94 ALLST, 750g

ISO-TECH 94 ALLST, 750g

Accept

Site-ul Xnutrition.ro foloseste cookie-uri cu rolul de a optimiza navigarea si de a oferi servicii adaptate necesitatilor si intereselor fiecarui utilizator in parte. In caz contrar, acestea vor intra in vigoare de-indata ce inchizi aceasta notificare, derulezi pagina sau accesezi linkurile prezente.