ALLST ISOWHEY PURE, 500ml Extinde

ISOWHEY PURE, 500ml

All Stars All Stars

Nou

Info Nutritional isowhey pure 500ml

IsoWhey Pure este o bautura pe baza de izolat proteic din zer, o forma purificata a zerului.

-30g izolat proteic de zer
-6900mg aminoacizi esentiali
-fara lactoza
-fara grasimi
-fara carbohidrati

Mai multe detalii

17,90lei

Cumpara de 150,00lei si vei avea transport GRATUIT!

La obtinerea izolatului proteic din zer se are in vedere indepartarea aproape completa a tuturor componentelor zerului (e.g. apa, glucide, grasimi) cu exceptia uneia: proteinele. Astfel se obtine un amestec de proteine aproape pur, in compozitia carora se gasesc diferiti aminoacizi – dintre acestia se remarcandu-se cei esentiali. Aminoacizii esentiali nu sunt sintetizati in organism, ci „ajung” acolo exclusiv din alimente.
Izolatul proteic din zer este ideal pentru antrenamente, putand fi consumat inainte sau dupa acestea. Fiind digerate usor, proteinele din compozitia sa ajuta la mentinerea si dezvoltarea masei musculare, in combinatie cu un program de antrenamente.
Multumita formei sale lichide, IsoWhey Pure este gata de consum – nu trebuie utilizat shakerul sau blenderul pentru amestecarea unor pulberi cu apa, doar se deschide flaconul in care se gasesc 30 g de proteine din zer sub forma unei bauturi cu aroma de ananas sau cirese.

Instructiuni de utilizare: agitati bine inainte de consum. Consumati 1 flacon (500 ml) zilnic. Isowhey® trebuie consumat la micul dejun, inainte sau dupa antrenament.
Dupa deschidere, a se pastra la frigider si a se consuma continutul flaconului in 2 zile.

Scrie o recenzie

ISOWHEY PURE, 500ml

ISOWHEY PURE, 500ml

Accept

Site-ul Xnutrition.ro foloseste cookie-uri cu rolul de a optimiza navigarea si de a oferi servicii adaptate necesitatilor si intereselor fiecarui utilizator in parte. In caz contrar, acestea vor intra in vigoare de-indata ce inchizi aceasta notificare, derulezi pagina sau accesezi linkurile prezente.