Pret redus! WHEY-PROTEIN ALLST, 500g Extinde

WHEY-PROTEIN ALLST, 500g

All Stars All Stars

Nou

MOMENTAN INDISPONIBIL

Whey Protein este un supliment alimentar ce are in compozitie proteine din zer sub forma de concentrat proteic;
Concentratul proteic contine cantitati mici de grasimi si colesterol si cantitati apreciabile de carbohidrati sub forma de lactoza.

-32g proteine
-3242mg leucina
-7142mg BCAA's
-imbunatatit cu 9 vitamine
-testat antidoping
-16 portii
-punga resigilabila
-fara aspartam

Mai multe detalii

Timp ramas:

Cumpara de 150,00lei si vei avea transport GRATUIT!

Zerul este obtinut in cadrul procesului de fabricare a branzei, proteinele din acesta fiind bogate in aminoacizi, in special in aminoacizi esentiali (care nu pot fi sintetizati in organism).
Acestia sunt vitali pentru metabolism si pentru mentinerea organismului intr-o stare buna de sanatate. Proteinele din zer si nu numai, odata ajunse in organism sunt descompuse, cu ajutorul sistemului digestiv, in aminoacizii constituenti care apoi sunt utilizati de organism pentru sinteza proteinelor proprii; astfel, un aport optim de aminoacizi la momentul oportun poate ajuta semnificativ “construirea” masei musculare, precum si recuperarea in urma antrenamentelor sau efortului fizic intens. Proteinele din zer sunt digerate usor, aminoacizii importanti din acestea ajungand rapid acolo unde este nevoie de ei, adica in muschi.
In zer se afla cea mai mare concentratie de aminoacizi cu catena ramificata (BCAA). Aminoacizii cu catena ramificata sunt o sursa importanta de energie in timpul antrenamentelor si joaca un rol cheie in sinteza proteinelor. BCAA reprezinta o parte a proteinelor din muschi si ajuta la diminuarea cantitatii de proteine descompuse in timpul antrenamentelor. Continutul de BCAA din zer este important pentru sportivi deoarece sunt  parte integranta a metabolismului muscular si totodata primii aminoacizi „sacrificati” in timpul antrenamentelor. Aceasta face ca proteinele din zer sa fie un supliment vital in cadrul programelor de antrenamente intense.  Proteinele din zer alimenteaza organismul cu BCAA  pentru a reincarca nivelul scazut de aminoacizi si a incepe refacerea si reconstruirea tesutului muscular slab.
In suplimentul alimentar Whey Protein, fabricat de All Stars, proteinele din zer se afla sub forma de concentrat proteic; acesta contine cantitati mici de grasimi si colesterol si cantitati apreciabile de carbohidrati sub forma de lactoza.
Efectul benefic al proteinelor din concentratul proteic din zer este completat de magneziu, care prin contributiile sale la metabolismul energetic normal, functionarea normala a sistemului nervos, functionarea normala a muschilor si sinteza normala a proteinelor, are un rol important in alimentatia sportivilor.
Produsul Whey Protein mai contine pe langa magneziu si 9 vitamine, atat liposolubile cat si hidrosolubile, care sprijina functionarea normala a organismului, fiind importante tuturor, nu doar sportivilor. Pentru sportivi, suplimentarea alimentatiei cu aceste vitamine este importanta deoarece ele contribuie la: metabolismul energetic normal (vitamina C, niacina, acidul pantotenic, vitamina B6, vitamina B2, vitamina B1, biotina, vitamina B12), functionarea normala a sistemului nervos (vitamina C, niacina, vitamina B6, vitamina B2, vitamina B1, biotina, vitamina B12), reducerea oboselii (vitamina C, niacina, acidul pantotenic, vitamina B6, vitamina B2, vitamina B12), protectia celulelor impotriva stresului oxidativ (vitamina C, vitamina E), functionarea normala a sistemului imunitar (vitamina C, vitamina B12, vitamina B6), metabolismul normal al proteinelor si glicogenului (vitamina B6) si metabolismul normal al macronutrientilor (biotina).

Notificat MS / CRSPT Seria AB Nr. 1261 / 25.04.2016

Dupa ce salvezi produsul personalizat, nu uita sa-l adaugi in cos.

loader

* cimpuri obligatorii

Scrie o recenzie

WHEY-PROTEIN ALLST, 500g

WHEY-PROTEIN ALLST, 500g

Accept

Site-ul Xnutrition.ro foloseste cookie-uri cu rolul de a optimiza navigarea si de a oferi servicii adaptate necesitatilor si intereselor fiecarui utilizator in parte. In caz contrar, acestea vor intra in vigoare de-indata ce inchizi aceasta notificare, derulezi pagina sau accesezi linkurile prezente.