IM 100% WHEY ISOLATE ZERO, 750g Extinde

100% WHEY ISOLATE ZERO, 750g

Iron Maxx Iron Maxx

Nou

info

Produsul 100% Whey Isolate Zero fabricat de IronMaxx contine cea mai mare concentratie de izolat proteic din zer, bogat in aminoacizi esentiali.
-pana la 98% izolat proteic din zer bogat in BCAA
-fara carbohidrati, indulcit cu sucraloza si stevia
-formula instant fara aspartam, lactoza, gluten sau conservanti

Mai multe detalii

148,00lei

Cumpara de 150,00lei si vei avea transport GRATUIT!


Proteinele sunt nutrienti importanti pentru functionarea normala a organismului, celulele continand numeroase tipuri de proteine cu roluri diverse, e.g. structural, catalitic sau de transportor. Proteinele din organism provin din proteinele prezente in alimente, care sunt descompuse cu ajutorul sistemului digestiv in unitatile componente – aminoacizii – care sunt utilizate in continuare de organism pentru sinteza proteinelor proprii.
Proteinele sunt larg raspandite in lumea vie, fiind prezente in virusuri, bacterii, ciuperci, plante si animale, existand o mare varietate de surse la dispozitia noastra. Toata aceasta varietate inseamna si caracteristici diferite ale proteinelor din diversele surse. De exemplu proteinele din porumb nu sunt identice cu proteinele din lapte sau oua din punct de vedere structural. Exista si diferente intre proteine care pot fi observate la nivelul sistemului digestiv, unele proteine fiind utilizate de organism mai eficient (cum sunt cele din ou) si din acest motiv se considera ca au o valoare biologica mare.
Chiar daca exista proteine si in alimente de origine vegetala, alimentele de origine animala sunt utilizate predilect ca surse de proteine, deoarece proteinele de origine animala au anumite caracteristici care le fac mai dezirabile, e.g. sunt prezente intr-o cantitate mare in alimentele sursa respectiv difera din punct de vedere al compozitiei in aminoacizi fata de proteinele de origine vegetala. In cazul proteinelor de origine animala, un singur tip de proteina (dintr-o singura sursa) poate fi suficienta, in timp ce in cazul proteinelor de origine vegetala exista mai putine surse care contin proteinele considerate complete, fiind nevoie de combinarea mai multor surse vegetale pentru obtinerea tuturor aminoacizilor esentiali.
Laptele este un aliment de origine animala bogat in proteine, obtinut de la animale domestice (bovinele sunt cea mai comuna sursa, insa exista si surse alternative, e.g. ovine sau caprine). O etapa importanta pentru asigurarea unei surse de lapte este reprezentata de domesticirea animalelor, in prezent existand mai multe teorii care incearca sa explice cum au reusit oamenii din preistorie sa ajunga de la un animal salbatic, care traieste independent de comunitatile umane la unul care depinde aproape in totalitate de om pentru a supravietui.
Odata ce este obtinut, laptele poate fi consumat ca atare sau procesat pentru a obtine produse care pot fi pastrate un timp mai indelungat. Zerul se obtine in urma unui asemenea proces, in cadrul caruia se realizeaza separarea proteinelor din lapte in cazeine si proteine din zer.
Zerul este o sursa buna de proteine complete – care contin toti aminoacizii esentiali, aceia care nu pot fi produsi in organism si trebuie obtinuti din alimentele consumate. Pe langa aceasta, proteinele din zer sunt digerate mai rapid si mai usor in raport cu celelalte proteine din lapte, cazeinele, care se digera lent.

100% Whey Isolate Zero fabricat de IronMaxx contine izolat proteic din zer bogat in aminoacizi esentiali, izolatul proteic din zer reprezentand o forma mai purificata a proteinelor din zer, din care s-au indepartat aproape complet celelalte componente ale zerului, cum sunt glucidele si lipidele.
Proteinele au numeroase roluri in organism, insa proteinele din zer au devenit cunoscute datorita prezentei lor in produsele consumate de sportivi, deoarece proteinele contribuie la mentinerea si cresterea masei musculare, formatiunile celulare responsabile de contractia musculara fiind constituite din proteine. Un aport de proteine care se digera usor combinat cu un program de antrenamente ajuta la cresterea masei musculare, dar si la recuperarea de dupa antrenament, putand fi util profesionistilor dar si celor care practica sporturi in scop recreativ.

Notificat MS Nr. 2296 / 04.08.2017

Nota 
2018-10-04

Super proteina . Merita banii

Am comandat acest produs si e foarte bun, calitatea este deosebita, se dizolva foarte repede nu face cocoloașe si gustul este foarte bun. Își merita banii

  Scrie-ti parerea! !

  Scrie o recenzie

  100% WHEY ISOLATE ZERO, 750g

  100% WHEY ISOLATE ZERO, 750g

  Accept

  Site-ul Xnutrition.ro foloseste cookie-uri cu rolul de a optimiza navigarea si de a oferi servicii adaptate necesitatilor si intereselor fiecarui utilizator in parte. In caz contrar, acestea vor intra in vigoare de-indata ce inchizi aceasta notificare, derulezi pagina sau accesezi linkurile prezente.