IM PROTEIN CREME, 250g Extinde

PROTEIN CREME IM, 250g

Iron Maxx Iron Maxx

Nou

Protein Creme fabricat de IronMaxx este un produs ce contine concentrat proteic din zer, o excelenta sursa de proteine bogate in aminoacizi esentiali.

- 24% proteine
- 4% zahar
- fara gluten
- 0,15g sare

Mai multe detalii

27,00lei

Cumpara de 150,00lei si vei avea transport GRATUIT!

Protein Creme fabricat de IronMaxx este un produs ce contine printre ingredientele sale concentrat proteic din zer, o excelenta sursa de proteine bogate in aminoacizi esentiali.
Proteinele sunt componente esentiale ale tuturor formelor de viata, dar in ciuda raspandirii ubicvitare nu toate proteinele sunt sintetizate egale. De-a lungul timpului, unele   s-au remarcat datorita continutului in aminoacizi esentiali, digestibilitatii si absorbtiei eficiente in organism, printre acestea aflandu-se si proteinele din zer. Proteinele indeplinesc mai multe roluri in organism, in lumea sportivilor ajungand cunoscute datorita contributiei lor la mentinerea si dezvoltarea masei musculare – fiind utile atat sportivilor profesionisti cat si celor care doresc sa adopte un stil de viata activ.
Protein Creme se deosebeste de shake-urile clasice cu proteine prin forma sa de prezentare – nu este o pulbere care se amesteca cu apa sau lapte, ci o crema cu aroma de migdale si ciocolata, cocos respectiv ciocolata alba. Astfel este o alternativa pentru cei care doresc un aport suplimentar de proteine dar nu doresc sa consume shake-uri, batoane sau tablete.


Nota 
2018-06-18

Desertul meu preferat

Crema proteica de la ironmaxx e foarte delicioasa. O mănânc după antrenamentele lungi pe o felie de pâine integrala încălzită la toaster. Bate nutella la orice ora. Cele de cocos și ciocolata sunt preferatele mele.

  Scrie-ti parerea! !

  Scrie o recenzie

  PROTEIN CREME IM, 250g

  PROTEIN CREME IM, 250g

  Accept

  Site-ul Xnutrition.ro foloseste cookie-uri cu rolul de a optimiza navigarea si de a oferi servicii adaptate necesitatilor si intereselor fiecarui utilizator in parte. In caz contrar, acestea vor intra in vigoare de-indata ce inchizi aceasta notificare, derulezi pagina sau accesezi linkurile prezente.