Pret redus! IM PROTEIN CREME, 250g Extinde

PROTEIN CREME IM, 250g

Iron Maxx Iron Maxx

Nou

Protein Creme fabricat de IronMaxx este un produs ce contine concentrat proteic din zer, o excelenta sursa de proteine bogate in aminoacizi esentiali.

- 24% proteine
- 4% zahar
- fara gluten
- 0,15g sare

Mai multe detalii

Timp ramas:

18,90lei

27,00lei

-30%

Cumpara de 150,00lei si vei avea transport GRATUIT!

Protein Creme fabricat de IronMaxx este un produs ce contine printre ingredientele sale concentrat proteic din zer, o excelenta sursa de proteine bogate in aminoacizi esentiali.
Proteinele sunt componente esentiale ale tuturor formelor de viata, dar in ciuda raspandirii ubicvitare nu toate proteinele sunt sintetizate egale. De-a lungul timpului, unele   s-au remarcat datorita continutului in aminoacizi esentiali, digestibilitatii si absorbtiei eficiente in organism, printre acestea aflandu-se si proteinele din zer. Proteinele indeplinesc mai multe roluri in organism, in lumea sportivilor ajungand cunoscute datorita contributiei lor la mentinerea si dezvoltarea masei musculare – fiind utile atat sportivilor profesionisti cat si celor care doresc sa adopte un stil de viata activ.
Protein Creme se deosebeste de shake-urile clasice cu proteine prin forma sa de prezentare – nu este o pulbere care se amesteca cu apa sau lapte, ci o crema cu aroma de migdale si ciocolata, cocos respectiv ciocolata alba. Astfel este o alternativa pentru cei care doresc un aport suplimentar de proteine dar nu doresc sa consume shake-uri, batoane sau tablete.


Nota 
2018-06-18

Desertul meu preferat

Crema proteica de la ironmaxx e foarte delicioasa. O mănânc după antrenamentele lungi pe o felie de pâine integrala încălzită la toaster. Bate nutella la orice ora. Cele de cocos și ciocolata sunt preferatele mele.

  Scrie-ti parerea! !

  Scrie o recenzie

  PROTEIN CREME IM, 250g

  PROTEIN CREME IM, 250g

  Accept

  Site-ul Xnutrition.ro foloseste cookie-uri cu rolul de a optimiza navigarea si de a oferi servicii adaptate necesitatilor si intereselor fiecarui utilizator in parte. In caz contrar, acestea vor intra in vigoare de-indata ce inchizi aceasta notificare, derulezi pagina sau accesezi linkurile prezente.