IM PROTEIN MUESLI, 550g Extinde

IM PROTEIN MUESLI, 550g

Iron Maxx Iron Maxx

Nou

TERMEN DE VALABILITATE AUGUST 2019, 1BUC BANANA LA OFERTA.

Amestec de muesli cu continut ridicat de proteine vegetale.

Indicat a se consuma cu iaurt.

- 100% vegetal
- fara lactoza
- fara gluten
- 48% proteine
- 20% carbohidrati
- 8% fibre

Mai multe detalii

25,00lei

Cumpara de 150,00lei si vei avea transport GRATUIT!

Cerealele sunt utilizate ca sursa de nutrienti inca din preistorie, cand s-a inceput domesticirea unor plante care erau prezente in flora spontana. Semintele diferitelor cereale se pot prelucra in diverse moduri, cerealele pentru micul dejun asa cum sunt cunoscute astazi facandu-si aparitia in cursul secolului al XIX-lea.
Principalele plante folosite pentru fabricarea cerealelor pentru micul dejun sunt ovazul, graul, porumbul, orezul etc. Semintele acestora sunt bogate in glucide si fibre, proteinele fiind prezente intr-un cuantum mai redus.
Protein Muesli fabricat de IronMaxx contine proteine din soia printre ingredientele sale, astfel incat proteinele sunt nutrientii prezenti in cea mai mare cantitate in compozitia produsului - 44,3 g / 100 g. Glucidele sunt prezente intr-o cantitate mai redusa, 17,4 g / 100 g, iar fibrele sunt prezente in proportie de 9,9 g / 100 g.
Soia reprezinta o sursa buna de proteine, deoarece contine toti aminoacizii esentiali; in acelasi timp este o sursa vegetala de proteine, ideala pentru cei care doresc sa evite proteinele de origine animala.


Notificat MS Nr. 2307 / 04.08.2017

Nota 
2018-04-12

Protein Musli

Protein Musli sunt o alternativa gustoasa si mult mai hranitoare din punct de vedere nutritional fara de alte variante de musli din comert.
Sunt ideale pentru persoanele cu intolerante la lactoza si gluten.

  Scrie-ti parerea! !

  Scrie o recenzie

  IM PROTEIN MUESLI, 550g

  IM PROTEIN MUESLI, 550g

  Accept

  Site-ul Xnutrition.ro foloseste cookie-uri cu rolul de a optimiza navigarea si de a oferi servicii adaptate necesitatilor si intereselor fiecarui utilizator in parte. In caz contrar, acestea vor intra in vigoare de-indata ce inchizi aceasta notificare, derulezi pagina sau accesezi linkurile prezente.