Pret redus! IM PROTEIN MUESLI, 550g Extinde

IM PROTEIN MUESLI, 550g

Iron Maxx Iron Maxx

Nou

MOMENTAN INDISPONIBIL

Amestec de muesli cu continut ridicat de proteine vegetale.

Indicat a se consuma cu iaurt.

- 100% vegetal
- fara lactoza
- fara gluten
- 48% proteine
- 20% carbohidrati
- 8% fibre

Mai multe detalii

Cumpara de 150,00lei si vei avea transport GRATUIT!

Cerealele sunt utilizate ca sursa de nutrienti inca din preistorie, cand s-a inceput domesticirea unor plante care erau prezente in flora spontana. Semintele diferitelor cereale se pot prelucra in diverse moduri, cerealele pentru micul dejun asa cum sunt cunoscute astazi facandu-si aparitia in cursul secolului al XIX-lea.
Principalele plante folosite pentru fabricarea cerealelor pentru micul dejun sunt ovazul, graul, porumbul, orezul etc. Semintele acestora sunt bogate in glucide si fibre, proteinele fiind prezente intr-un cuantum mai redus.
Protein Muesli fabricat de IronMaxx contine proteine din soia printre ingredientele sale, astfel incat proteinele sunt nutrientii prezenti in cea mai mare cantitate in compozitia produsului - 44,3 g / 100 g. Glucidele sunt prezente intr-o cantitate mai redusa, 17,4 g / 100 g, iar fibrele sunt prezente in proportie de 9,9 g / 100 g.
Soia reprezinta o sursa buna de proteine, deoarece contine toti aminoacizii esentiali; in acelasi timp este o sursa vegetala de proteine, ideala pentru cei care doresc sa evite proteinele de origine animala.


Notificat MS Nr. 2307 / 04.08.2017

Nota 
2018-04-12

Protein Musli

Protein Musli sunt o alternativa gustoasa si mult mai hranitoare din punct de vedere nutritional fara de alte variante de musli din comert.
Sunt ideale pentru persoanele cu intolerante la lactoza si gluten.

  Scrie-ti parerea! !

  Scrie o recenzie

  IM PROTEIN MUESLI, 550g

  IM PROTEIN MUESLI, 550g

  Accept

  Site-ul Xnutrition.ro foloseste cookie-uri cu rolul de a optimiza navigarea si de a oferi servicii adaptate necesitatilor si intereselor fiecarui utilizator in parte. In caz contrar, acestea vor intra in vigoare de-indata ce inchizi aceasta notificare, derulezi pagina sau accesezi linkurile prezente.