PARTENER OFICIAL AL FEDERATIEI ROMANE DE CULTURISM SI FITNESS
IM PROTEIN PUDDING, 300g Extinde

PROTEIN PUDDING IM, 300g

Iron Maxx Iron Maxx

Nou

Protein Pudding fabricat de IronMaxx contine ambele tipuri de proteine din lapte, sub forma cazeinatului de calciu si a concentratului proteic din zer.

- 86% proteine
- 2% carbohidrati
- 36% BCAA si Glutamina
- 0,2% sare
- 10 portii
- formula instant

Mai multe detalii

38,30lei

Cumpara de 150,00lei si vei avea transport GRATUIT!


Proteinele sunt nutrienti importanti pentru functionarea normala a organismului, celulele continand numeroase tipuri de proteine cu roluri diverse, e.g. structural, catalitic sau de transportor. Proteinele din organism provin din proteinele prezente in alimente, care sunt descompuse cu ajutorul sistemului digestiv in unitatile componente – aminoacizii – care sunt utilizate in continuare de organism pentru sinteza proteinelor proprii.
Laptele este un aliment de origine animala bogat in proteine, obtinut de la animale domestice (bovinele sunt cea mai comuna sursa, insa exista si surse alternative, e.g. ovine sau caprine). Odata ce este obtinut, laptele poate fi consumat ca atare sau procesat pentru a obtine produse care pot fi pastrate un timp mai indelungat.
Proteinele din lapte sunt reprezentate de cazeine si proteine din zer, cele doua avand caracteristici comune dar si distinctive. Cazeina se digera mai incet, ramanand in stomac un timp mai indelungat, asigurand organismului un flux constant de aminoacizi pentru o perioada mai lunga in comparatie cu proteinele din zer, care se digera mai rapid.
Printre metodele de procesare a laptelui se numara si separarea acestuia in cazeine si zer, proces facut posibil de solubilitatea diferita a cazeinelor si proteinelor din zer in mediu acid. Cazeinele nu sunt solubile in medii acide, prin urmare se separa de restul laptelui formand un gel, in timp ce proteinele din zer sunt solubile in medii acide si raman in solutie. Cazeinele astfel separate reprezinta punctul de plecare pentru obtinerea diverselor produse lactate, cum sunt iaurtul si branzeturile.
Proteinele din lapte au reprezentat o sursa importanta de aminoacizi esentiali de-a lungul timpului, din diverse motive – cum ar fi cele economice, produsele lactate regasindu-se in alimentatie in mai multe regiuni ale globului. Cazeinele si proteinele din zer contin toti aminoacizii esentiali – acei aminoacizi care nu se pot sintetiza in organism si trebuie procurati din alimente.
Protein Pudding fabricat de IronMaxx contine ambele tipuri de proteine din lapte, sub forma cazeinatului de calciu si a concentratului proteic din zer. Astfel, ofera un aport de proteine care se digera rapid, proteinele din zer, respectiv de proteine care se digera mai lent – cazeinatul de calciu.
In lumea sportului proteinele sunt recunoscute pentru efectele lor asupra musculaturii, chiar daca au si alte roluri in organism. Proteinele contribuie la mentinerea si cresterea masei musculare, fiind un nutrient important pentru cei care si-au stabilit un astfel de obiectiv.
Proteinele nu sunt singurul factor care intervine in cresterea musculaturii – activitatea fizica avand si ea un rol determinant, dar au un „cuvant de spus” deoarece asigura aminoacizii necesari pentru sinteza proteinelor din muschi.

Scrie o recenzie

PROTEIN PUDDING IM, 300g

PROTEIN PUDDING IM, 300g

Accept Site use cookies