Pret redus! PERFORMANCE 3FUSION PROX, 1.8kg Extinde

3FUSION PROX PERFORMANCE, 1.8kg

Nutrytec Nutrytec

Nou

Produsul 3-Fussion Prox contine 80% proteine din doua surse: concentrat proteic din zer, cazeina micelara (provenite din lapte) si ovalbumina (provenita din ou), cu grad de absorbtie diferit.
O portie contine:
-32g proteine
-2,5g carbohidrati
-2,7g grasimi
-fara aspartam
-testat antidoping

Mai multe detalii

Timp ramas:

Cumpara de 150,00lei si vei avea transport GRATUIT!Proteinele sunt larg raspandite in lumea vie, gasindu-se in toate organismele vii. Cele aproximativ 1.000.000 de proteine cunoscute sunt constituite dintr-un numar relativ mic de aminoacizi, in jur de 20. Acesti aminoacizi se leaga intre ei pentru a forma proteine cu structuri din cele mai diverse, cum sunt cele globulare sau fibrilare. Rolul proteinelor in organism este structural, acestea facand parte din constitutia enzimelor, cromosomilor sau a membranei celulare (proteinele transportoare) dar si energetic, 1 g de proteina furnizand           4 kcal.
La nivelul lantului trofic, plantele sunt primele organisme care sintetizeaza aminoacizi / proteine, pornind de la compusi simpli din mediu; plantele devin apoi sursa de hrana pentru animale, care utilizeaza aminoacizii sintetizati de plante pentru sinteza proteinelor proprii.
Exista unele caracteristici care diferentiaza proteinele, cum ar fi prezenta aminoacizilor esentiali in constitutia acestora.
Aminoacizii esentiali (fenilalanina, histidina, izoleucina, leucina, lisina, metionina, treonina, triptofanul si valina) au primit acest nume deoarece nu pot fi sintetizati in organism, singura lor sursa fiind alimentele; totodata acest lucru nu inseamna ca aminoacizii neesentiali nu indeplinesc nici un rol, ci doar ca pot fi sintetizati in organism pornind de la alte substante sau de la aminoacizi esentiali.
Proteinele de origine animala, e.g. din lapte si din ou, contin aminoacizii esentiali fiind considerate proteine complete. In alimentatia sportivilor proteinele se numara printre nutrientii cei mai „populari”, deoarece contribuie la mentinerea si cresterea masei musculare.
Produsul 3-Fussion Prox fabricat de Nutrytec contine trei tipuri de proteine din doua surse: concentrat proteic din zer, cazeina micelara (provenite din lapte) si ovalbumina (provenita din ou), fiecare avand caracteristici proprii - i.e. sunt digerate mai rapid sau mai lent.
Laptele contine cantitati mari de proteine care contin toti aminoacizii esentiali, fiind un aliment consumat in multe regiuni ale globului in numeroase forme: ca atare, iaurt, unt, branza etc. Laptele este o emulsie care contine apa, diverse tipuri de proteine (cazeine si proteine din zer), lactoza si lipide.
In vederea obtinerii branzei, laptele este separat intr-o faza gelatinoasa, reprezentata de cazeine si o faza lichida - zerul. Cazeinele se pot folosi ulterior pentru obtinerea branzeturilor sau pot fi transformate in pulbere. Proteinele din zer sunt separate din faza apoasa prin concentrare sau filtrare pentru a obtine o pulbere bogata in proteine.
Cazeinele sunt digerate mai incet, astfel ofera organismului un flux mai lent si constant de aminoacizi, in timp de proteinele din zer sunt digerate mai rapid in comparatie cu cazeinele.
Ovalbumina este principala proteina din albusul de ou, reprezentand 54% din proteinele prezente in albus, continand toti aminoacizii esentiali.


Instructiuni de utilizare: Se amesteca 40 g (2 cupe de 50 ml) cu 150 ml de apa. Consumati de 2 ori pe zi. Ingrediente: Concentrat proteic din zer de lapte, cazeina micelara, L-glicina, ovalbumina, pulbere de cacao, biscuiti negri sfaramati (faina de grau, zahar, grasimi vegetale (ulei de palmier), pulbere de cacao alcalinizata degresata, sirop de glucoza, pasta de cacao, sare, agenti de afanare (bicarbonat de sodiu si bicarbonat de amoniu), emulgator E 472e, arome, antioxidanti [extract bogat in tocoferoli si E-304)], aroma, emulgator (lecitina de soia) si indulcitori (acesulfam K si sucraloza). ALERGENI: GLUTEN, LAPTE, OU ȘI SOIA. Poate contine urme de peste, arahide si fructe cu coaja lemnoasa. Contine cupa de dozare. Nu se recomanda pentru copii sau femei insarcinate.

Declaratie nutritionala
        Per 40 g        Per 100 g
Valoare    677 kJ /        1697 kJ /
energetica    162 kcal        406 kcal
Grasimi    2,7 g            6,8 g
din care acizi
grasi saturati    1,6 g            4,0 g
Carbohidrati    2,5 g            6,3 g
din care
zaharuri    1,8 g            4,5 g
Proteine    32 g            80 g
Sare        0,48 g            1,2 g

Notificat MS Nr 2155 / 27.06.2017Scrie o recenzie

3FUSION PROX PERFORMANCE, 1.8kg

3FUSION PROX PERFORMANCE, 1.8kg

Accept

Site-ul Xnutrition.ro foloseste cookie-uri cu rolul de a optimiza navigarea si de a oferi servicii adaptate necesitatilor si intereselor fiecarui utilizator in parte. In caz contrar, acestea vor intra in vigoare de-indata ce inchizi aceasta notificare, derulezi pagina sau accesezi linkurile prezente.