Pret redus! PERFORMANCE ISO PROX, 908g Extinde

PERFORMANCE ISO PROX, 908g

Nutrytec Nutrytec

Nou

Contine izolat si concentrat proteic din zer obtinut prin microfiltrare. Pe langa proteinele din zer contine si complexul multienzimatic DigeZyme® care ajuta la digestia nutrientilor consumati.
O portie contine:
- 43g proteine
- 1.7g carbohidrati
- 4.6g grasimi
- fara aspartam
- testat antidoping

Mai multe detalii

Cumpara de 150,00lei si vei avea transport GRATUIT!

Zerul obtinut în urma fabricarii brânzei s-a dovedit a fi o sursa valoroasa de proteine, chiar daca mult timp a fost considerat un produs secundar. Pentru a obtine brânza, în lapte se adauga anumite enzime care îl separa în doua faze: cazeinele (cu aspect de gel), care vor fi prelucrate în continuare pentru a obtine diverse brânzeturi si zerul, care reprezinta faza apoasa pe care ”pluteste” gelul format de cazeine. Aceasta separare a laptelui se poate realiza si cu ajutorul unor substante acide, otet sau suc de lamâie, respectiv cu ajutorul bacteriei Lactobacillus acidophilus.
Pe lânga aspectul diferit, între cazeine si proteine din zer exista si o diferenta observabila la nivelul sistemului digestiv: cazeinele se digera lent, iar proteinele din zer se digera mai rapid. Aceasta digestie rapida prezinta avantaje în anumite momente, de exemplu în perioada de dupa antrenament, când un aport de proteine ajuta la mentinerea si cresterea masei musculare.
În afara unei digestii rapide si usoare, proteinele din zer se mai remarca prin unitatile mai mici care se leaga pentru a forma proteinele, aminoacizii. Majoritatea numeroaselor proteine din organismele vii sunt alcatuite dintr-un numar restrâns de aminoacizi, circa 20. În cazul oamenilor, unii din acesti aminoacizi se pot sintetiza si în organism, pornind de la anumiti precursori (numiti din acest considerent neesentiali), în timp ce altii nu pot fi sintetizati în organism (numiti din acest considerent esentiali), singurul mod de a ”obtine” acesti aminoacizi este consumul unor alimente bogate în aminoacizii respectivi. Din nou, proteinele din zer se remarca deoarece contin toti aminoacizii esentiali, atât de importanti pentru toti cei care urmaresc cresterea masei musculare.
Odata ce se obtine zerul, acesta poate fi prelucrat în diverse moduri pentru a obtine ceea ce ne intereseaza, proteinele si a elimina restul componentelor zerului, respectiv apa, glucidele si grasimile.
Produsul IsoProx fabricat de Nutrytec contine izolat proteic din zer, cea mai pura forma a proteinelor din zer, care a fost filtrat pentru a elimina componentele nedorite si contine doar cantitati infime de glucide sau grasimi. Pe lânga izolatul proteic din zer, în compozitia produsului IsoProx se regaseste si concentratul proteic din zer.
Pe lânga proteinele din zer, IsoProx mai contine si complexul multienzimatic DigeZyme® pe baza de amilaza, proteaza, lactaza, lipaza si celulaza care ajuta la digestia nutrientilor consumati. În organism exista numeroase tipuri de enzime care catalizeaza un numar imens de reactii biochimice. Digestia alimentelor ingerate are nevoie si ea de interventia unor enzime specifice, secretate de diverse organe (e.g. ficat, pancreas). Aceste enzime se produc pentru a facilita descompunerea diversilor nutrienti în compusi cu molecule mai mici, care pot fi apoi absorbiti (în principal la nivelul intestinului subtire), dupa absorbtie fiind vehiculati prin sânge în tot organismul. Exista enzime specifice pentru digestia unui anumit nutrient, acestea nefiind interschimbabile. Astfel, exista asocieri între enzime si nutrientii pe care acestea le descompun, e.g.: amilaza – unele glucide, proteaza – proteinele, lactaza – lactoza, lipaza – lipidele, celulaza – celuloza.
IsoProx este disponibil sub forma de pulbere cu aroma de ciocolata cu lapte, capsuni respectiv fursecuri si frisca.


Notificat MS Nr. 2151 / 27.06.2017

Scrie o recenzie

PERFORMANCE ISO PROX, 908g

PERFORMANCE ISO PROX, 908g

Accept

Site-ul Xnutrition.ro foloseste cookie-uri cu rolul de a optimiza navigarea si de a oferi servicii adaptate necesitatilor si intereselor fiecarui utilizator in parte. In caz contrar, acestea vor intra in vigoare de-indata ce inchizi aceasta notificare, derulezi pagina sau accesezi linkurile prezente.