Pret redus! PERFORMANCE WHEY PROX, 2.2kg Extinde

WHEY PROX PERFORMANCE, 2.2kg

Nutrytec Nutrytec

Nou

Whey Prox fabricat de Nutrytec contine concentrat proteic din zer, o sursa excelenta de proteine bogate in aminoacizi esentiali, care sunt digerate usor, ajungand repede in muschi.
O masura contine:
-37.5g concentrat proteic din zer ultrafiltrat
-5g carbohidrati
-4g grasimi
-fara substante interzise
-testat antidoping
-complexul multienzimatic DigeZyme®

Mai multe detalii

Cumpara de 150,00lei si vei avea transport GRATUIT!

Nutrytec
Whey Prox    Pentru efectuarea exercitiilor fizice, respectiv cresterea masei musculare, organismul are nevoie de numerosi nutrienti, fiecare avand un rol bine definit. Unii dintre ei vor „face parte” din masa musculara nou construita, ajutand la mentinerea si cresterea acestora - proteinele.
    Astfel proteinele se numara printre cele mai populare ingrediente ale alimentelor consumate de sportivi. Explicatia acestui fapt se gaseste chiar in celulele din muschi, care contin formatiuni specializate implicate in contractia musculara, formatiuni ale caror componente principale sunt proteinele, i.e. actina si miosina.
    Proteinele sunt prezente in numeroase alimente intr-o cantitate mai mica sau mai mare, insa nu toate proteinele sunt egale. O modalitate de a diferentia proteinele o reprezinta compozitia lor, respectiv unitatile din care sunt alcatuite – aminoacizii. Proteine exista in alimente, exista si in organism, dar proteinele din alimente nu sunt „incorporate” pur si simplu in celulele organismului. Acestea trebuie sa fie mai intai descompuse in aminoacizii constituenti, urmand ca acesti aminoacizi sa fie utilizati pentru sintetizarea proteinelor proprii organismului, inclusiv actina si miosina.
    Exista in jur de 20 de aminoacizi in constitutia proteinelor, fiecare avand proprietati specifice, precum si o anumita provenienta. Unii aminoacizi pot proveni din alimentele consumate, dar pot fi sintetizati si in organism, fiind numiti din acest considerent neesentiali (cu toate acestea rolul lor nu este marginal). Altii pot proveni din alimentele consumate, dar nu pot fi sintetizati in organism, putand fi obtinuti dintr-o singura sursa – acestia sunt numiti esentiali.
    Astfel pentru a asigura cresterea masei musculare alegerea unui surse adecvate de proteine este esentiala.
    Whey Prox fabricat de Nutrytec contine concentrat proteic din zer, o sursa excelenta de proteine bogate in aminoacizi esentiali, care sunt digerate usor, ajungand repede acolo unde este nevoie de ei, adica in muschi. Pe langa proteinele din zer, Whey Prox mai contine complexul multienzimatic DigeZyme® pe baza de amilaza, proteaza, lactaza, lipaza si celulaza care ajuta la digestia nutrientilor prezenti in compozitia produsului.
In organism exista numeroase tipuri de enzime care catalizeaza un numar imens de reactii biochimice, fiind implicate inclusiv in sinteza proteinelor din celule. Digestia alimentelor ingerate are nevoie si ea de interventia unor enzime specifice, secretate de diverse organe (e.g. ficat, pancreas). Aceste enzime se produc pentru a facilita descompunerea diversilor nutrienti in compusi cu molecule mai mici, care pot fi apoi absorbiti (in principal la nivelul intestinului subtire), dupa absorbtie fiind vehiculati prin sange in tot organismul. Exista enzime specifice pentru digestia unui anumit nutrient, acestea nefiind interschimbabile. Astfel, exista asocieri intre enzime si nutrientii pe care acestea le descompun, e.g.: amilaza – unele glucide, proteaza – proteinele, lactaza – lactoza, lipaza – lipidele, celulaza – celuloza.

Ingrediente: concentrat proteic din zer; L-glicina; emulgator - lecitina din soia; aroma; cazeina micelara; pulbere de scortisoara; DigeZyme® (complex multienzimatic pe baza de amilaza, proteaza, lactaza, lipaza si celulaza); indulcitor - sucraloza. ALERGENI: LAPTE SI SOIA. Poate contine urme de peste, oua si gluten.

Instructiuni de utilizare: amestecati 50 g (2 masuri) de pulbere cu 200 - 250 ml apa sau lapte degresat.

Notificat MS Nr. 2154 / 27.06.2017


Scrie o recenzie

WHEY PROX PERFORMANCE, 2.2kg

WHEY PROX PERFORMANCE, 2.2kg

Accept

Site-ul Xnutrition.ro foloseste cookie-uri cu rolul de a optimiza navigarea si de a oferi servicii adaptate necesitatilor si intereselor fiecarui utilizator in parte. In caz contrar, acestea vor intra in vigoare de-indata ce inchizi aceasta notificare, derulezi pagina sau accesezi linkurile prezente.