PARTENER OFICIAL AL FEDERATIEI ROMANE DE CULTURISM SI FITNESS
PROTEIN ICE IM, 1000g Extinde

PROTEIN ICE IM, 1000g

Iron Maxx Iron Maxx

Nou

MOMENTAN INDISPONIBIL

Protein Ice Cream este un preparat sub forma de pulbere pentru inghetata cu arome de ciocolata sau vanilie care contine doua tipuri de proteine: concentrat proteic din zer si hidrolizat proteic din lapte.
-57% proteine
-8% carbohidrati
-indulcit cu steviol si sucraloza
-contine cu 30% mai putine glucide si carbohidrati decat produsele comparabile.
-desert sanatos

Mai multe detalii

Cumpara de 150,00lei si vei avea transport GRATUIT!


IronMaxx
Protein Ice Cream

Inghetata este un desert popular pe intreg mapamondul, existand numeroase arome si retete. In general este obtinuta din produse lactate - smantana, lapte - la care se adauga glucide pentru indulcire, emulgatori pentru stabilizare, arome si coloranti pentru imbunatatirea caracteristicilor organoleptice. Obtinerea texturii depinde de modul de amestecare al ingredientelor precum si de procesul de congelare. Pe langa proteinele din lapte, poate contine si cantitati destul de mari de grasimi si glucide.
Protein Ice Cream fabricat de IronMaxx este un preparat sub forma de pulbere pentru inghetata cu arome de ciocolata sau vanilie care contine doua tipuri de proteine: concentrat proteic din zer si hidrolizat proteic din lapte.
Este un produs ce contine proteine intr-o cantitate mai mare in comparatie cu glucidele si lipidele, fiind indulcit cu sucraloza si glicozide ale steviolului.
Laptele este sursa excelenta de proteine, deoarece acestea contin toti aminoacizii esentiali (aceia care nu pot fi sintetizati in organism) si sunt digerate / absorbite eficient de catre organism.
Proteinele din lapte se pot imparti in doua categorii principale: cazeine si proteine din zer. In cursul fabricarii branzei, se urmareste separarea cazeinelor care vor forma branza de proteinele din zer. Aceasta separare are la baza solubilitatea diferita a cazeinelor si a proteinelor din zer in medii acide - cazeinele sunt insolubile in medii acide, proteinele din zer sunt solubile; astfel cazeinele vor forma o faza gelatinoasa, distincta de faza apoasa, in care raman proteinele din zer.
Odata ce este obtinut zerul, proteinele din acesta se pot concentra folosind diferite metode pentru a obtine concentratul proteic din zer.
Hidrolizatul proteic din lapte se poate obtine prin supunerea proteinelor din lapte unui proces numit hidroliza; in cazul de fata hidroliza semnifica descompunerea proteinelor in unitatile de baza din care sunt alcatuite, aminoacizii, un proces care are loc si in sistemul digestiv. Astfel se poate scurta timpul necesar digestiei, cunoscandu-se faptul ca unele proteine din lapte (cazeinele) sunt digerate mai lent.
O inghetata (50 g pulbere + 50 ml apa, aroma de ciocolata) preparata conform instructiunilor contine doar 2,7 g grasimi si 3,7 g zaharuri; proteinele reprezinta nutrientul prezent in cantitatea cea mai mare - 28,4 g - continutul de proteine al unei inghetate fiind comparabil cu cel al unui shake obisnuit de proteine.
Proteinele au numeroase roluri in organism, insa proteinele din zer / lapte au devenit cunoscute datorita prezentei lor in produsele consumate de sportivi, deoarece proteinele contribuie la mentinerea si cresterea masei musculare, formatiunile celulare responsabile de contractia musculara fiind constituite din proteine. Un aport de proteine care se digera usor combinat cu un program de antrenamente ajuta la cresterea masei musculare, dar si la recuperarea de dupa antrenament, putand fi util profesionistilor dar si celor care practica sporturi in scop recreativ.
Protein Ice Cream reprezinta o alternativa pentru cei care nu doresc sa consume shake-urile clasice de proteine sau tablete, putand opta pentru o inghetata de ciocolata sau vanilie obtinuta cu ajutorul acestui preparat.


Protein Ice Cream - Chocolate
Pulbere. Cantitate neta 1000 g.
Pulbere instant pentru inghetata cu continut ridicat de proteine - aroma de ciocolata.
Cu indulcitori. Continut redus de glucide si zaharuri. Contine peste 30% mai putine glucide si zaharuri decat produsele comparabile.

Ingrediente: amestec de proteine [concentrat proteic din zer (lapte); hidrolizat proteic din lapte]; pulbere de cacao cu continut scazut de grasimi; polidextroza (contine sorbitol); fructo-oligozaharide; maltodextrina; aroma; agenti de ingrosare - guma de roscov, guma guar; emulgatori - lecitine din soia, mono- si digliceride ale acizilor grasi; sare iodata; indulcitori - sucraloza, glicozide ale steviolului. Poate contine urme de ou si gluten.

Instructiuni de utilizare: adaugati 50 g pulbere (aprox. 4 linguri) in 50 ml apa. Amestecati pentru 5 minute cu un blender sau mixer dupa care turnati intr-o forma. Congelati pentru cel putin 8 ore la -18° C. Sugestia noastra: pentru un rezultat mai bun adaugati jumatate din cantitatea de pulbere indicata in 50 ml apa si amestecati pentru 2 ½ minute, dupa care adaugati restul de pulbere si amestecati pentru inca 2 ½ minute.

Nu depasiti cantitatea recomandata pentru consum. Nu utilizati produsul ca inlocuitor al unei alimentatii variate.

Notificat MS Nr. 2400, 2401/18.12.2017

Scrie o recenzie

PROTEIN ICE IM, 1000g

PROTEIN ICE IM, 1000g

Accept Site use cookies