Pret redus! IM PROTEIN SHAKE RTD, 300 ml Extinde

PROTEIN SHAKE RTD IM, 300 ml

Iron Maxx Iron Maxx

Nou

Info Nutrition

Protein Shake Ready to Drink fabricat de IronMaxx este o bautura pe baza de lapte, este util in special celor doresc o bautura gata preparata, fara sa fie necesara utilizarea unui shaker sau blender.
- 24g proteina/flacon
- fara zahar
- 185 kcal/flacon

Mai multe detalii

Timp ramas:

Cumpara de 150,00lei si vei avea transport GRATUIT!

Protein Shake Ready to Drink fabricat de IronMaxx este o bautura pe baza de lapte, cu arome de ciocolata, Principalul sau ingredient este reprezentat de proteinele din lapte. Fiind comercializat sub forma lichida, este util in special celor doresc o bautura gata preparata, fara sa fie necesara utilizarea unui shaker sau blender.
Se consuma intre mese sau dupa antrenament, un flacon de 330 ml continand 24 g de proteine, o valoare comparabila cu aportul de proteine al unui shake clasic, obtinut dintr-o masura de pulbere. Cand vine vorba de cresterea masei musculare, proteinele se amintesc pe primul loc, deoarece sunt „caramizile” care alcatuiesc structurile specifice ale celulelor musculare responsabile de contractii. Proteinele din lapte contin toti aminoacizii esentiali, adica aceia care pot fi obtinuti dintr-o singura sursa: alimentele. Din aceasta cauza, proteinele din lapte sunt considerate una dintre cele mai bune surse de proteine.
Consumate la momentul oportun in combinatie cu un program de antrenamente, proteinele din lapte ne pot ajuta la indeplinirea scopurilor in culturism sau fitness.

Dupa deschidere a se pastra la frigider si a se consuma continutul flaconului in 24 h. Agitati bine inainte de consum.

Scrie o recenzie

PROTEIN SHAKE RTD IM, 300 ml

PROTEIN SHAKE RTD IM, 300 ml

Accept

Site-ul Xnutrition.ro foloseste cookie-uri cu rolul de a optimiza navigarea si de a oferi servicii adaptate necesitatilor si intereselor fiecarui utilizator in parte. In caz contrar, acestea vor intra in vigoare de-indata ce inchizi aceasta notificare, derulezi pagina sau accesezi linkurile prezente.