PARTENER OFICIAL AL FEDERATIEI ROMANE DE CULTURISM SI FITNESS
100% WHEY SYN, 750g Extinde

100% WHEY SYN, 750g

Syntech Syntech

Nou

100% Whey contine 21g proteine sub forma de concentrat proteic de zer obtinut prin ultrafiltrare.

O portie de SynPro 100% Whey contine:

- 70% proteine (concentrat proteic de zer)
- 14% carbohidrati
- 6% grasimi
- 5g de BCAA si 4g glutamina cu scopul de a stimula procesul de recuperare

Mai multe detalii

78,77lei

Cumpara de 150,00lei si vei avea transport GRATUIT!


Produsul 100 % Whey fabricat de SynTech™ contine 26,4 g de proteine, sub forma de concentrat proteic din zer. Acesta este obtinut prin ultrafiltrare la temperatura joasa. Prin folosirea acestei metode, proteinele sunt protejate de actiunea caldurii, care le poate denatura. Amestecul contine peptide cu o masa moleculara foarte mica, mica, medie si mare; toate aceste fractiuni sunt digerate cu viteze diferite, cele cu masa moleculara foarte mica fiind digerate primele si cele cu masa moleculara mare fiind digerate ultimele, asigurand un aflux constant de aminoacizi pentru o perioada mai lunga de timp. Concentratul proteic din zer mai contine si aminoacizi cu catene scurte si lungi.


Mod de administrare: ca supliment alimentar, amestecati 1 masura de produs (30 g) cu 200 ml apa. Consumati 2 portii (2 masuri) in fiecare zi. In zilele in care va antrenati, consumati 1 portie dimineata imediat dupa ce va treziti si o portie imediat dupa antrenament. In zilele in care nu va antrenati, consumati 1 portie dimineata si 1 portie dupa-masa, intre mese.

Atentie!
Consultati medicul inainte de a folosi acest produs daca urmati un tratament cu anticoagulante.

Notificat MS/CRSPT Seria AB Nr 1058/14.07.2014

Dupa ce salvezi produsul personalizat, nu uita sa-l adaugi in cos.

loader

* cimpuri obligatorii

Scrie o recenzie

100% WHEY SYN, 750g

100% WHEY SYN, 750g

Accept

Site-ul Xnutrition.ro foloseste cookie-uri cu rolul de a optimiza navigarea si de a oferi servicii adaptate necesitatilor si intereselor fiecarui utilizator in parte. In caz contrar, acestea vor intra in vigoare de-indata ce inchizi aceasta notificare, derulezi pagina sau accesezi linkurile prezente.