PARTENER OFICIAL AL FEDERATIEI ROMANE DE CULTURISM SI FITNESS
SYNCHRONIZE 2kg Extinde

SYNCHRONIZE 2kg

Syntech Syntech

Nou

SynChronize™ este un supliment alimentar ce contine combinatia ideala de proteine din zer, cantitatea strategica de carbohidrati si o serie de substante importante pentru activitatea musculara, leucina si beta - alanin
-47g proteine (concentrat proteic din zer, izolat proteic din zer si hidrolizat proteic din zer)
-37,5g carbohidrati
-3g Crea-Trona®
-3g lucina
-4g beta alanina


Mai multe detalii

187,88lei

Cumpara de 150,00lei si vei avea transport GRATUIT!

SynChronize™ este un supliment alimentar ce contine combinatia ideala de proteine din zer, cantitatea strategica de carbohidrati si o serie de substante importante pentru activitatea musculara, cum sunt creatina, leucina si beta - alanina. Doua shake-uri per zi ofera toate ingredientele necesare dezvoltarii masei musculare slabe – accelereaza recuperarea, imbunatateste rezistenta si mareste forta.
Produsul contine 47 g de proteine per portia zilnica, sub forma de concentrat proteic din zer, izolat proteic din zer si hidrolizat proteic din zer. Astfel se obtine o eliberare mai rapida a aminoacizilor in muschi, care contribuie la recuperarea accelerata, precum si la dezvoltarea masei musculare.
Palatinose® este carbohidratul perfect deoarece are un indice glicemic scazut si asigura muschilor si creierului un aflux constant si durabil de energie. Raportul specific proteine/carbohidrati al produsului imbunatateste dezvoltarea masei musculare slabe.
Crea-Trona™ - cu rolul de a mari forta si de a accelera dezvoltarea musculaturii. SynTech a ales sa foloseasca aceasta creatina ultrapura dublu tamponata in locul creatinei alcaline, datorita faptului ca prima este mai stabila in mediul acid al stomacului si este absorbita mai usor. Multumita absorbtiei facile, Crea-Trona™ este absorbita complet si nu cauzeaza retentie de apa, situatie ideala pentru cresterea fortei si a masei musculare slabe.
Leucina mareste considerabil sinteza de proteine. Stimuleaza dezvoltarea muschilor si pierderea grasimilor; de asemenea, are efecte anticatabolice.
Beta-alanina sporeste forta si duce la performante fizice superioare. Combinatia de beta-alanina si creatina este mai eficienta in dezvolarea masei musculare slabe si la arderea grasimilor decat creatina in forma sa izolata. Beta – alanina este un tampon al acidului lactic si mareste concentratiile de carnozina. Acest nivel crescut de carnozina este util oricarui sportiv, deoarece ea ajuta la amanarea oboselii muschilor. Are, de asemenea, efecte pozitive asupra fortei un timp indelungat dupa eforturile fizice, crescand rezistenta la efort si energia.
Produsul SynChronize™ este disponibil in 4 arome: banane, ciocolata, vanilie, fursecuri si frisca.

SynChronize – Banana
Supliment alimentar cu proteine, creatina si aminoacizi – aroma de banane
Pulbere 2 kg

O masura de pulbere (25 g) contine:
Concentrat proteic din zer    11,5 g
Izomaltuloza Palatinose™    5 g
Maltodextrina    4,04 g
Beta-alanina    1 g
Crea - Trona® creatina dublu tamponata    0,75 g
Leucina    0,75 g
Izolat proteic din zer    0,5 g
Hidrolizat proteic din zer    0,5 g

Alte ingrediente: agenti de ingrosare – guma de guar, guma xantan; aroma de banane; colorant – turmeric (E100); indulcitor – sucraloza.................q.s.


Mod de administrare: ca supliment alimentar, amestecati o portie (2 masuri de pulbere, 50 g) cu 300 ml apa. Consumati 2 portii per zi, in fiecare zi a saptamanii. In zilele in care va antrenati, consumati o portie intre mese si 1 portie dupa antrenament. In zilele in care nu va antrenati, consumati o portie dimineata intre mese si 1 portie dupa-masa intre mese.

Atentie!

Consultati medicul inainte de a folosi acest produs daca urmati un tratament cu anticoagulante.

Notificat MS/CRSPT Seria AB Nr. 1026/10.06.2014

Dupa ce salvezi produsul personalizat, nu uita sa-l adaugi in cos.

loader

* cimpuri obligatorii

Scrie o recenzie

Accept

Site-ul Xnutrition.ro foloseste cookie-uri cu rolul de a optimiza navigarea si de a oferi servicii adaptate necesitatilor si intereselor fiecarui utilizator in parte. In caz contrar, acestea vor intra in vigoare de-indata ce inchizi aceasta notificare, derulezi pagina sau accesezi linkurile prezente.