PARTENER OFICIAL AL FEDERATIEI ROMANE DE CULTURISM SI FITNESS
ALLST MUSCLE SHAKE, 500ml Extinde

MUSCLE SHAKE ALLST, 500ml

All Stars All Stars

Nou

Muscle Shake este o bautura pe baza de lapte, cu arome de ciocolata, capsuni si vanilie.
Principalele sale ingrediente sunt laptele degresat si proteinele din lapte. Fiind comercializat sub forma lichida, este util in special celor doresc o bautura gata preparata, fara shaker sau blender.
-39g proteine din lapte
-2g grasimi
-25g carbohidrati

Mai multe detalii

11,67lei

Cumpara de 150,00lei si vei avea transport GRATUIT!

Muscle Shake este o bautura pe baza de lapte, cu arome de ciocolata, capsuni respectiv vanilie. Principalele sale ingrediente sunt laptele degresat si proteinele din lapte. Fiind comercializat sub forma lichida, este util in special celor doresc o bautura gata preparata, fara shaker sau blender.
Se consuma intre mese sau dupa antrenament, un flacon de 500 ml continand 39 g de proteine. Cand vine vorba de cresterea masei musculare, proteinele se amintesc pe primul loc, deoarece sunt „caramizile” care alcatuiesc structurile specifice ale celulelor musculare responsabile de contractii.
Consumate la momentul oportun in combinatie cu un program de antrenamente, proteinele din lapte ne pot ajuta la indeplinirea scopurilor in culturism sau fitness.

Scrie o recenzie

MUSCLE SHAKE ALLST, 500ml

MUSCLE SHAKE ALLST, 500ml

Accept

Site-ul Xnutrition.ro foloseste cookie-uri cu rolul de a optimiza navigarea si de a oferi servicii adaptate necesitatilor si intereselor fiecarui utilizator in parte. In caz contrar, acestea vor intra in vigoare de-indata ce inchizi aceasta notificare, derulezi pagina sau accesezi linkurile prezente.