Pret redus! ENERGY ENERGY GEL, 24*40g Extinde

ENERGY GEL ENDURANCE, 24*40g

Nutrytec Nutrytec

Nou

STOC EPUIZAT

Gel concentrat pe baza de carbohidrati, vitamine, minerale si aminoacizi.
-vitamine si minerale
-beta alanina
-arginina
-testat antidoping
-fara aspartam
-usor de digerat
-fara cofeina
-contine cantitatea optima de carbohidrati

O cutie contine 24 plicuri.

Mai multe detalii

Timp ramas:

Cumpara de 150,00lei si vei avea transport GRATUIT!

Nutrytec Endurance
Energy Gel
Organismele vii obtin energia necesara pentru desfasurarea proceselor metabolice, intr-o forma sau alta, din mediul lor. Plantele utilizeaza energia solara, in timp ce animalele, ciupercile si unele bacterii utilizeaza energia continuta in anumite substante pe care acestea le procura, fiecare intr-un mod specific.
In cazul oamenilor, substantele care joaca rol de sursa de energie sunt nutrientii din alimente, i.e. glucidele, lipidele si proteinele, cele trei avand insa si alte roluri de implinit.
Organismul are nevoie de o cantitate minima de energie pentru a permite desfasurarea reactiilor care reprezinta metabolismul bazal, precum si pentru mentinerea temperaturii constante a corpului. Pe langa acestea, activitatea fizica reprezinta un alt mare (sau mai mic) consumator de energie.
Celulele musculare contin formatiuni specializate, alcatuite preponderent din proteine, care fac posibila contractia musculara – i.e. schimbari structurale ale proteinelor din formatiunile respective. Energia necesara pentru realizarea acestor schimbari structurale provine din descompunerea unor molecule numite ATP. Acestea „inmagazineaza” energia obtinuta prin descompunerea glucidelor (si nu numai) si o fac disponibila rapid.
Produsul Nutrytec Endurance Energy Gel contine pe langa glucide si aminoacizi respectiv vitamine, nutrienti implicati si ei, intr-un mod sau altul in sustinerea antrenamentelor.
In compozitia produsului se gasesc trei glucide: maltodextrina, dextroza si fructoza, fiecare avand si unele caracteristici proprii. Maltodextrina este constituita din mai multe unitati mai mici de glucide legate intre ele, motiv pentru care digestia sa este mai lenta in comparatie cu digestia dextrozei sau fructozei. Cele doua din urma nu sunt alcatuite din mai multe unitati mai mici legate intre ele, nefiind necesara descompunerea lor. Astfel, dextroza si fructoza ofera organismului energie la un timp scurt dupa consumul produsului, in timp ce maltodextrina ofera energie dupa un timp mai lung de la consum.
Cei trei aminoacizi din compozitia produsului sunt L-arginina, L-citrulina si beta alanina. Combinatia de L-arginina si L-citrulina ajuta la producerea de oxid nitric, in timp ce beta alanina este prezenta in constitutia unei dipeptide numite carnosina, care intervine in reducerea oboselii musculare.
Vitamina B6 este o vitamina hidrosolubila care ajuta la eliberarea energiei, reducerea oboselii si la mentinerea unui sistem imunitar sanatos.
Vitamina B1, tot o vitamina hidrosolubila, contribuie la metabolismul energetic normal, functionarea normala a sistemului nervos precum si la functionarea normala a inimii.


Nutrytec Endurance Energy Gel - Apple.
Cantitate neta 40 g. Gel concentrat pe baza de glucide, vitamine, minerale si aminoacizi. Aroma de mere.
Cantitate zilnica recomandata: 1 pana la 3 plicuri. Instructiuni de utilizare: consumati 1 plic inainte si/sau la fiecare 20-45 minute in timpul antrenamentelor / exercitiilor intense si de durata lunga, cu 200-250 ml apa. Ingrediente: apa; maltodextrina; dextroza; fructoza; acidifiant - acid citric; clorura de sodiu; clorura de potasiu; arome; carbonat de magneziu; L-arginina HCl; malat de L-citrulina; beta alanina; conservanti - sorbat de potasiu, benzoat de sodiu; vitamina B6 (clorhidrat de piridoxina); vitamina B1 (clorhidrat de tiamina); coloranti - tartrazina, albastru patent V. Poate contine urme de gluten, oua, peste, soia si lapte.

Declaratie nutritionala / plic (40 g)
Valoare energetica 375,66 kJ / 90,66 kcal; Grasimi 0 g, din care acizi grasi saturati 0 g; Glucide 22,66 g, din care zaharuri 10 g; Proteine 0 g; Sare 0,12 g; L-arginina HCl 195 mg; Cloruri 118 mg; Potasiu 90 mg; Sodiu 47 mg; Magneziu 44 mg; Malat de L-citrulina 39 mg; Beta alanina 39 mg; Vitamina B6 0,98 mg; Vitamina B1 0,62 mg.

Notificat MS Nr. 2342 / 09.10.2017

Scrie o recenzie

ENERGY GEL ENDURANCE, 24*40g

ENERGY GEL ENDURANCE, 24*40g

Accept

Site-ul Xnutrition.ro foloseste cookie-uri cu rolul de a optimiza navigarea si de a oferi servicii adaptate necesitatilor si intereselor fiecarui utilizator in parte. In caz contrar, acestea vor intra in vigoare de-indata ce inchizi aceasta notificare, derulezi pagina sau accesezi linkurile prezente.