Pret redus! ENDURANCE GEL ISOTONICO, 24*40g Extinde

GEL ISOTONICO ENDURANCE, 24*40g

Nutrytec Nutrytec

Nou

STOC EPUIZAT

Gel concentrat pe baza de carbohidrati, minerale si vitamine.
-testat antidoping
-fara aspartam
-usor de digerat
-sodiu, potasiu si magneziu
-vitamina C
-contine cantitatea optima de carbohidrati
-ajuta la refacerea nivelului de electroliti

O cutie contine 24 de plicuri.

Mai multe detalii

Cumpara de 150,00lei si vei avea transport GRATUIT!

Nutrytec Endurance
Isotonic Gel


In timpul efortului fizic, temperatura organismului creste, iar urmarea este aparitia transpiratiei, care are rolul de a scadea temperatura organismului si de a o aduce la nivelul initial. Insa, odata cu apa, se pierd sarurile minerale.
Cand sarurile minerale se dizolva in apa, acestea se descompun in particule incarcate electric, numite ioni. Acestia sunt ceea ce numim electroliti. In organismul uman, printre cei  mai importanti electroliti se numara sodiul, potasiul, magneziul, calciul si clorurile. Un dezechilibru electrolitic in organism, ca o consecinta a exercitiilor fizice, poate afecta recuperarea corecta si functionarea optima a metabolismului.
Efortul fizic are nevoie si de energie, care provine din nutrientii gasiti in alimente. Un astfel de nutrient este reprezentat de glucide, al caror nivel din sange scade ca urmare a efortului.
Produsul Nutrytec Endurance Isotonic Gel contine un amestec de glucide (zaharoza, maltodextrina, fructoza, dextroza) precum si minerale ca potasiul si sodiul. Acestea sunt completate de vitamina C.
Glucidele din produs sunt digerate cu viteze diferite, unele mai rapid (fructoza, dextroza, zaharoza), altele mai lent (maltodextrina).
Potasiul este un mineral de interes pentru cei care practica diverse sporturi, deoarece contribuie la functionarea normala a sistemului nervos, functionarea normala a muschilor si mentinerea tensiunii arteriale normale.
Vitamina C este o vitamina hidrosolubila care contribuie la metabolismul energetic normal, functionarea normala a sistemului nervos, functionarea normala a sistemului imunitar, protectia celulelor impotriva stresului oxidativ precum si la reducerea oboselii.

Nutrytec Endurance Isotonic Gel - Lemon.
Cantitate neta 40 g. Gel concentrat pe baza de glucide, minerale si vitamina C. Aroma de lamaie.
Instructiuni de utilizare: consumati 1 plic in timpul exercitiilor fizice sau dupa acestea pentru recuperare cu 250 ml apa. Pentru a obtine o bautura izotonica, dizolvati in 250 ml apa. Ingrediente: apa; zaharoza; maltodextrina; fructoza; dextroza; citrat de potasiu; citrat de sodiu; aroma; acidifiant - acid citric; vitamina C (acid L-ascorbic); citrat de magneziu; conservant - sorbat de potasiu; colorant - tartrazina. Poate contine urme de gluten, ou, peste, soia si lapte.

Declaratie nutritionala / plic (40 g)
Valoare energetica 351 kJ / 84 kcal; Grasimi 0 g, din care acizi grasi saturati 0 g; Glucide        21 g, din care zaharuri 14 g; Proteine 0 g; Sare 0,42 g; Potasiu 393 mg; Sodiu 166 mg; Vitamina C 80 mg; Magneziu 17 mg.

Notificat MS Nr. 2345 / 09.10.2017

Scrie o recenzie

GEL ISOTONICO ENDURANCE, 24*40g

GEL ISOTONICO ENDURANCE, 24*40g

Accept

Site-ul Xnutrition.ro foloseste cookie-uri cu rolul de a optimiza navigarea si de a oferi servicii adaptate necesitatilor si intereselor fiecarui utilizator in parte. In caz contrar, acestea vor intra in vigoare de-indata ce inchizi aceasta notificare, derulezi pagina sau accesezi linkurile prezente.